2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben evimi toplayayım bi yandan gelir gelir cevap yazarım.
kızlar misafirim geleceği günler sizle yazışmalarım geldi aklıma

Bende hatırladım şimdi Altın kepçeyi kaçırmıştın

Amiiin canım benim çok sağol

kızlarr merhaba;

bugün nişanlımlardayım.yarın sabah uçağım var istanbula.burdan ulaşımım daha kolay.pazartesi de eğitimim var.akşam uçağıyla dönücem.yarın eminönüne giderim diye düşünüyorum ama bakalım.cevahir daha çekici geliyor

selam kızlar..
epeydir gelemiyorum annemle bizim evi temizledik..
sonra gittik bahçeli evimiz var orayı temizledik..
benim evim yok daha ortada..
yarın nişanlımın ailesi ve biz ailecek onların köye gidecez işte..
ama pek mutlu değilim başbaşa kalma yada oturup muhabbet etme durumumuz asla olmayacak..
hem aileler var hem çoğunuz biliyorsunuzdur dini nikah isteyen kayınpederim baş başa görüşmeyin nikaha kadar demiş helalliğini öne sürerek..
benim babam da daha erken nikaha diyince son 1.5 ayımız bööle rezil geçiyor..
en son 24 mayıs akşamı konserde başbaşaydık..
sanırım temmuz ortasına kadar da bir daha olmaz..
neyse canımı sıkmayı bıraktım artık bıktım çünkü..
aksilikler bırakmıyor yakamı..
hayırlısı diyip iç çekiyorum..
aramız da limoni nişanlımla işte saçma salak sebeplerden..
günler kötü geçiyor hiç mutlu değilim hiç heyecan yok neşe yok bende onda da

dilek herşey yoluna girer canım.az kaldı.günler sonra ikiniz olacaksınız sadece.

ben de ev mevzusu yüzünden hasta oluyordum nerdeyse.bugün gidip baktık.mutfak hariç herşey tmm sayılır.banyo ve wc de birkaç iş var sadece.çelik kapı da takılmış.haftaya salı temizlikçi gidecek.sonra sırayla mobilya perde.az kaldı ya.inanamıyorum bugünlere geldiğimize

kimsecikler yok
selam kızlar herkese güzel pazarlar
eşim abimle araba bakmaya gitti bizde ablama gidicez 2 de oyalanayım dedim burada.
birileri varsa ses etsinnn

kızlar iyi geceler biz geldik artık nişanlı bir kızım:) birtane fotoyu fotoğraftan çekip albüme ekledim idare edin 1 günlük sonra diğer makinelerden alıp ekleyeceğim sizi çok seviyorum

günaydın canım çok teşekkür ederim sırf siz görün diye akşam fotoğraftan çekip ekledim kötü oldu ama en kısa zamanda temin edip diğer fotoğraflarıda paylaşacağım

kübra ne yaptın hafta sonu canım nasıl geçti ilk evde doğru dürüst geçridiğim hafta sonu 8kg makina çamaşır yıka kurut ütüsüde nerdese8 saat sürüyor pöfff evde alışmıştım s m gömlek ütüleme şimdi xxl xl ütüle ütüle bitmiyor :)

buketcim..hayırlı ugurlu olsun..Allah tamamına erdirsin..umarım bu yolun hep açık ve upuzun olur..saygıyla ve sevgiyle..çok da güzel olmuşsun..Mutluluklar diliyorum..

Günaydın kızlar.

alemsin deniz kopardın beni:) Kortukmayın gözümüzü yahu:S

günaydın kızlarrrr

buket hayırlı olsunnn. muhteşem olmuşsun canım benimmm. rabbim tamamına erdirsinn

sağol kübracım amiiiin

günaydın kızlarr buket çok hoş grünüyosn tebrk ederm balım allah tez zamanda hayırlsyla tamamına erdrsin inşallah..

kızlar cumartesi çeyizm gtti evim yerleşti gören herkes bayıldı eve annemler hiç grmemşti herkes inşaat halyle hatrlıodu btmiş halini grnce herkesn ağzı açık kaldı bkaç akslk olsada genel olark çook gzeldi bgn yne gdicem evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…