2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar ben bayadır giremeyenlerdenim kışın nişanlım askrdeyken çok girdim 337,kısa dönemdilerle baya takılıoduk çok şükür nişanlm geldi ve düğüb telaşı falan derken buraya giremez oldum düğünede bişey kalmadı evimizi aldık çok şükür mobilyalarıda seçtik artıkk kavuşmak için gün sayıyoruz 5 yıldr beklıoruz ve son 25 günümüze girdik Allahın izniyle...

zeynom fotoğrafçınıza helal olsun fotoğraflar süper bayıldım

cnm oynama bile yapmadı üzerinde
gittik seçmeye ben vericek sandım :)
meğer daha yapıştırcakmış albüme panaromik yapıp.
çok güveniodum şaşırtmadı beni
1 yıl önce konuşmuştuk kendisiyle.
hani konuştu ama zaten 1 yıl var gelmez gibiydi
fotolarını gösterdi. kuaförümü fln söledim. gün almaya gittiğimde tanıdım seni gelmiştin dio :)

herkes diodu gitme ona yapamaz edemez yok dedim fotolarını gördüm ben süper
şimdi herkes iş yerimde dio nere gittinn :)
kendisinede söyledim beni şaşırtmadın

saol canım :))
günler geçiyo bişekilde
benide düşündürüyo bazen
ev-iş-yemek vs ayak uydurabilirmiyim yetişebilirmiyim filan
ama bişekilde olucak artık

dört dörtlükte olmuş canım..hepsi harika resimlerin..

anlat rahatla kuzum sakin olun sabredin...vallaha bizde öleyiz işte...özlem özlem özlem...
gidicem bende bu hafta nasipse kalıcam biraz onlarda...
akrabaları filan gezicez...
sabahları erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıycam paşama...
annesi sabah sabah kahvaltı ypmaz filan diyor ama benimki sen hazırlrsın da yapmam mı diyor:)

tesekkürler canım...

buketcim ben galiba senin albümünü göremiyorum:)

dört dörtlükte olmuş canım..hepsi harika resimlerin..

saol canım :))
günler geçiyo bişekilde
benide düşündürüyo bazen
ev-iş-yemek vs ayak uydurabilirmiyim yetişebilirmiyim filan
ama bişekilde olucak artık

sağol edacığımm

nisan tatlım insan hemen alışıo o tempoya
senn evin senin eşyan.
çok güzel duygu ben çok tembeldim annemin evinde
temizlik nedir bilmem üstümden çıkanı yatağa atardım erkek çocuklar gibiydim ama şimdi ayy halım toz oldu ayy kırlet kaydı çok değişio insan

Nurgülümm sabır diyoruz zaten canım sevdiceğim yanımda olsun yeter.

Zeynep fotolara bayıldım çok güzel çıkmışsın canım ya maşallah

kız annemde yengemi almaya gitmedi de inan öyle olduğunu bilmiyormuş bak çok utandım şimdi birde yengemin annesi tepindi sinirden diye çok gülmüştüm

kız bizde kaynana gelmedi mi gelin çıkmaz dışarı :)) bide arabadan indirmeye gelecek ozamanda gelmezse gelin inmez arabadan:)) artık bilezik mi verecek ne verecekse geline öyle iner arabadan:))9

cnmya resimlerini gördüm şimdi çok güsel olmuşsun çok beğendim
bi ömür mutlu osun inş

Darısı bizim kavuşmamıza inşallah.
Bizimde nikah düğünden 15 gün önce olacak bayrama denk gelmesin diye.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Yer tabi enişde bey yeterki karısı hazırlasınn

hahah ben nasıl olucam bakalım

kızlar bir sorum daha var stüdyo fotolarınızı nasıl pcye yüklüyorsunuz cdde verin desem vermez heralde

onları dvd ortamında alabilrisin tatlım ama dvd içinde para talep ediliyor...

bizim salonda çekilmiş fotoğraflarımızın toplamı 650 yi geciyordu...bunları dvd olarak alırsan 200 tl alırız dediler

şaka gibi

yani studyo tabikide verir ama parayla

zeynepcim, resimlerin cok güzelmiş canım. ömür boyu mutlu olan bir yastıkda kocayın ınşallah

nilay'ım canım benim; nişanlın icin üzülmeni cok iyi anlıyorum. aynı duyguları ben de yaşadım. Insan sevdiğinin üzülmesine ezilmesine ve göz ardı edilmesine dayanamıyor. ama sabret canım ve elinden geldiğince her zaman olduğun gibi destek olmaya devam et. ben sevginle ona güç ve yaşama sevinci verdiğine inanıyorum. Kayınvalideni hiç kafana takma. evlendikten sonra kapını kapatık kocanla baş başa olucaksın.
Allah sizi nazarlardan korusun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…