- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.041
aaa onlarmı hazırlıyoooo
adaşım hayırlı olsun..asos turu için seneye gitseniz geçerli oluyomu..tatil için izin olmucagı için bi daha.. o yüzden sordum..
Amin teşekkür edrim edacığım. Balayı için valizimi bile hazırlamadım daha :)
Kızlar bazen hiç heycan olmuyo. Buket sen şimdi sordun ya acayip heycanlandım.
Her akşam koşa koşa biyerlere gidiyorum eksikleri tamamlıyorum. Dün gittim saçımı boyattım.
Bugün düğün salonuna slayt için resimler vericez. Balayı için alışveriş yaparız belki.
Yarın izinli olucam 18 gün olmucam aranızda
Takı işlerini halledicez. Kına için kuruyemiş falan halledicez.
hazırlarsın bitanem ya..çok ince şeyleri düşünme artık..bi saatlik iş..sen kınayı düğünü düşün..Allah yardımcın olsun..Stresden uzak huzurlu bi şekilde geçer inşallah düğünün..
heyecan iyidir şeker tadını çıkar ve çok mutlu ol tamam mı aslıcım?
Kızlar daha saç modelimi belirlemedim. Düğünde nasıl yaptırıcam kınada nasıl yaptırıcam karar veremedim. Düğün için taç aldım. Açık saç veya yarım toplama saç istiyorum seviyorum ama herkes kuaförlerde dahil yaptırma diyolar. Yaz ve sıcak olduğu için hemen bozulur terlersin yapışır diyolar.
Bide insanlar tutup çekiştire çekiştire sarılıyo ya saç baş kalmaz düğüne kadar diyolar.
Toplu saçtada yüzüm çok ortaya çıkıcak( yÜZÜM toplu çünkü (
kızlar 2,5 haftaya kadar 8 kızımız evleniyo..
cnm bende söz nişanda topuzdu..düğünde salıcam valla bozulsun napim..yakısmıyosa sal saçları boşver dur ben sana 2 model atayım
Kızlar daha saç modelimi belirlemedim. Düğünde nasıl yaptırıcam kınada nasıl yaptırıcam karar veremedim. Düğün için taç aldım. Açık saç veya yarım toplama saç istiyorum seviyorum ama herkes kuaförlerde dahil yaptırma diyolar. Yaz ve sıcak olduğu için hemen bozulur terlersin yapışır diyolar.
Bide insanlar tutup çekiştire çekiştire sarılıyo ya saç baş kalmaz düğüne kadar diyolar.
kızlar 2,5 haftaya kadar 8 kızımız evleniyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?