2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaşım hayırlı olsun..asos turu için seneye gitseniz geçerli oluyomu..tatil için izin olmucagı için bi daha.. o yüzden sordum..

ne kadar geçerli olduğunu bilmiyorum adaş, sormak hiç aklıma gelmedi
ama benim daha yıllık izin hakkım var eşimin de aynı şekilde o yüzden 1-2 gün kullanabiliriz diye tahmin ediyorum
gerçi daha yeni geldik balayından şimdiden tatil düşünmek ayıp oliii biraz

heyecan iyidir şeker tadını çıkar ve çok mutlu ol tamam mı aslıcım?

heyecan iyidir şeker tadını çıkar ve çok mutlu ol tamam mı aslıcım?

Kızlar daha saç modelimi belirlemedim. Düğünde nasıl yaptırıcam kınada nasıl yaptırıcam karar veremedim. Düğün için taç aldım. Açık saç veya yarım toplama saç istiyorum seviyorum ama herkes kuaförlerde dahil yaptırma diyolar. Yaz ve sıcak olduğu için hemen bozulur terlersin yapışır diyolar.
Bide insanlar tutup çekiştire çekiştire sarılıyo ya saç baş kalmaz düğüne kadar diyolar.
Toplu saçtada yüzüm çok ortaya çıkıcak ( yÜZÜM toplu çünkü (

tokam eksik grlmişti kuaförün yanında tokacı vardı ablma ile gittik diyor ne sakin hanginiz gelin düğün bitiyor eve geliyorsun ya işte o zaman dank ediyor ben evlendim hatta benim daha sonra dank etti anı defterini okumaya başladım da hüngür hüngür ağladım

dün eve geç gittim işlerimden dolayı anneme el salladım gçerken balkonda oturmuş bakıyor sonra aradım el salladım gördün mü diye oda hep bakıyorum ama göremiyorum dedi
işte ozaman o duyguları hissediyor insan

cnm bende söz nişanda topuzdu..düğünde salıcam valla bozulsun napim..yakısmıyosa sal saçları boşver dur ben sana 2 model atayım

benim açıktı hiçte birşey olmadı hatta yıkarken bile zor çozüldü o kadar sprey felan yapıyorlar ki
açık hoş oluyor yandan yaptırabilirsin kınada önden krepli yana toluyorlar ya o da hoş olur

kızlar 2,5 haftaya kadar 8 kızımız evleniyo..

maşallah

aslıcım doğru söylüyorlar. benim saçlarım topuz olmasına rağmen bunaldım. bide duvak olucak unutma canım. dağınık topuz yaptırabilirsin. kına gecesinde ben saçlarıma bukle yaptırıp önden toplayıp kırmızı duvak takmıştım
şimdi yazarken fark ettim ki ben seni hiç görmemişim aslış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…