2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben senin pındık burnunu ve çeneni yerimmm çok tatlısın aslışşşşş kızzzzz kesinlikle topuz yaptır canım benim açma bence ayrıca yüzün büyük falan değil

selam kızlarr.
eda sevindim asos tatiline. çok ii olmuş.
saç konusunda dikkatli olun rahat modeller yaptırın duvak bile öyle fazla geliyorki insana o sıcakta

fıstık arkadaşım benimm :))

en azından kınada açık yap yandan ya şu modeli nasıl göstermrm lazım aslıııııııııı

ben senin pındık burnunu ve çeneni yerimmm çok tatlısın aslışşşşş kızzzzz kesinlikle topuz yaptır canım benim açma bence ayrıca yüzün büyük falan değil

rabbim nazarlardan korusun sizi

Aminn canlarım. Teşekkür ederim.
Düğünde toplatırsam kınada kesin açık bişiler yaptırırım zaten kızlar.

aslı yüzün toplu falan değil,
ne güzel suratın var sakın öyle açık bırakayım falan deme
yüzünü kapatmaya çalışma.
güzel bir topuz yaptır,gelinin sadeliği ve asaleti olmalı bence

öyle yaptır kuzu kınada açık kalsın bence düğünde topuz olsun derim ben ama genede sen bilirsin

Sanırım öle olcak. Çoğunuz topuz diyonuz :))

yüzüne açıkta gieder topuzda gider kınada açık olsun eğerki duağın uzunza ve ağırsa topuzda sıkıntı olur

Duvağım kısa uzun yaptırmadım eteğim kuyruklu diye :)
kınada açayım düğünde toplatayım güzelce en iyisi :)
Önlerden kahkül bıraksam kötü mü olur :) Hep yüzümü yanaklarımı saklama çabasındayım ya niyeyse. bana çok büyük yüzüm var gibi geliyo

yüzüne açıkta gieder topuzda gider kınada açık olsun eğerki duağın uzunza ve ağırsa topuzda sıkıntı olur

aslı sen aslında nişanda harikaydın oradada saçın topluydu yanlıs hatırlamıyosam..ve yüzüne çok yakısmıstı..aslış saçımı bende evde boyucam.senin rengi seviyorum ben..ne renk oluyo o he bide dur modelleri atayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…