2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar nasılsınız
dün gece gittik sılanın konserine çok güzeldi yaaa
çok seviyorum bu kadını sesi harika
acısada öldürmeezzzz
ama artık favori şarkımızı
sevişmeden uyumayalım

nurgüşüm Allah yardımcın olsun..hem iş hem uykusuzluk hem yorgunluk..bend eyorgun ve uykusuzum bide 11 lere kadr çalışsam çıldırırım herhalde..aa bak rüyamda mesai kalıyoduk :18:
kıyamam ben sana..fuarda yaklasıyo yogun olursun..

ayyyy kuzu berbat durumdayım ya amin canım benim amin bunlar tatlı yorgunluklar ne yapalım evet fuarlar yaklaşıyor ben izine çıkmadan herkes işini bitirsin istiyor o yüzden bu kadar çok yoruluyorum ay uyuyacağım şimdi yawww

kübra ne haber
akşam ne yaptın yemekte şekerim sende geç gidiyorsun sanırım eve

deniz iki haftadır anneme gidemiyordum.dünde erken çıkınca hemen anneme gittim eşimd eişten çıkınca geldi . bizim evin tam karşısında babannem oturuyor babannem beni görünce bize gelin yemeğe dedi. halalarım falan hep beraber yemek yedik. enişteler de vardı amcam falan. baya kalabalıktık. bu akşam ne yapacağım diye düşünüyorum eşim rejim yapıyor. fırında patatesli tavuk yapayım diye geçirdim aklımda. evimde çok dağınık o pişene kadar bende evimi toplarım hem. hatta bu akşam süpriz yapmak istiyorum diyorum kıına elbisemi giyeyim. makyajımı yapayım salonda mum ışığında bir yemek hazırlayayım kocama.

benden böyle fikirler çıkmaz buket şok olacak buket patikte giymeyecem kız bu seferrr

evli hatunlar kimliğinizi değiştirdiniz mi??

zeynep seçim sırasında sorun olur diye değiştirmek istemedim seçimden sonra hemen onu değiştireceğim. inşallah cezası falan olmaz

bende bu akşam fırında patatesli tavuk yapmayı düşünüyorum birde pilav ne zmaan pilan yapsam cart oluyor birde kek isityor canım kaç gündür fırsat olmuyor

menude ne var kızlar

kızlar ben sordum onu nüfusa zaten pazar günü mesai yapıolardı seçim süresinde o zaman değiştirdim.
seçimde problem olmaz dedi.

menüde hiçbişiy yok
evde soğan yok yemekte yapamıorum bezelye yapıcaktım
dışarı çıkıcaz bu akşam öle konuştuk eşimle

altıda çıkıyorum eve gitmem 7,40 felan ee ortalığıkta birşey varsa topluyorum bulaşıkları yerleştir yok evi havalandır elini yüzünü yıka mautfağa gir 8 oluyor birşeyler yapmaya çalış aç oluyorsun kolay ve hemn olsun isitiyor insan biraz alışayım yapıp buzluğa koyacağım

fırında patetesli tavuk şöyle yapsam olur sanırım
tepsi aldım orta boy bize göre patatesleri yarım ay gibi yada yuvarlak dorayıp biber patlıcanda koyayım bir tane kalmıştı zaten:)) soğan
tavada salça yağ baharat yapıp bir bardak kaynamış su döküp tepsiye döksem annem öyle yapıyordu hep olur herhalde

bende bu akşam fırında patatesli tavuk yapmayı düşünüyorum birde pilav ne zmaan pilan yapsam cart oluyor birde kek isityor canım kaç gündür fırsat olmuyor

ohhhh ohhh kız deniz fırın poşetinde yap hemencik oluyor hemde çok lezzetli oluyor ben hafta sonu fırında tavuk çeşnisi mangal tadında olanından aldım baget aldım onları fırın poşetine koydum attım fırına birde kremalı mantarlı makarna sosu aldım onuda hazırladım borcama koydum harçlı makarnayı üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ohhhh bir güzel yedik süper oldu hemen size kolayca bir tariffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…