- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.081
evli hatunlar kimliğinizi değiştirdiniz mi??
evet şekerim değiştirdim
artık ben kayseriliyim
nurgüşüm Allah yardımcın olsun..hem iş hem uykusuzluk hem yorgunluk..bend eyorgun ve uykusuzum bide 11 lere kadr çalışsam çıldırırım herhalde..aa bak rüyamda mesai kalıyoduk :18:
kıyamam ben sana..fuarda yaklasıyo yogun olursun..
slm kızlar nasılsınız
dün gece gittik sılanın konserine çok güzeldi yaaa
çok seviyorum bu kadını sesi harika
acısada öldürmeezzzz
ama artık favori şarkımızı
sevişmeden uyumayalım
kübra ne haber
akşam ne yaptın yemekte şekerim sende geç gidiyorsun sanırım eve
menude ne var kızlar
deniz iki haftadır anneme gidemiyordum.dünde erken çıkınca hemen anneme gittim eşimd eişten çıkınca geldi . bizim evin tam karşısında babannem oturuyor babannem beni görünce bize gelin yemeğe dedi. halalarım falan hep beraber yemek yedik. enişteler de vardı amcam falan. baya kalabalıktık. bu akşam ne yapacağım diye düşünüyorum eşim rejim yapıyor. fırında patatesli tavuk yapayım diye geçirdim aklımda. evimde çok dağınık o pişene kadar bende evimi toplarım hem. hatta bu akşam süpriz yapmak istiyorum diyorum kıına elbisemi giyeyim. makyajımı yapayım salonda mum ışığında bir yemek hazırlayayım kocama.
benden böyle fikirler çıkmaz buket şok olacakbuket patikte giymeyecem kız bu seferrr
zeynep seçim sırasında sorun olur diye değiştirmek istemedim seçimden sonra hemen onu değiştireceğim. inşallah cezası falan olmaz
benim kocam kötü kadın mantısı istedi
bugün onu yapacağım
benim kocam kötü kadın mantısı istedi
bugün onu yapacağım
menude ne var kızlar
deniz iki haftadır anneme gidemiyordum.dünde erken çıkınca hemen anneme gittim eşimd eişten çıkınca geldi . bizim evin tam karşısında babannem oturuyor babannem beni görünce bize gelin yemeğe dedi. halalarım falan hep beraber yemek yedik. enişteler de vardı amcam falan. baya kalabalıktık. bu akşam ne yapacağım diye düşünüyorum eşim rejim yapıyor. fırında patatesli tavuk yapayım diye geçirdim aklımda. evimde çok dağınık o pişene kadar bende evimi toplarım hem. hatta bu akşam süpriz yapmak istiyorum diyorum kıına elbisemi giyeyim. makyajımı yapayım salonda mum ışığında bir yemek hazırlayayım kocama.
benden böyle fikirler çıkmaz buket şok olacakbuket patikte giymeyecem kız bu seferrr
zeynep seçim sırasında sorun olur diye değiştirmek istemedim seçimden sonra hemen onu değiştireceğim. inşallah cezası falan olmaz
bende bu akşam fırında patatesli tavuk yapmayı düşünüyorum birde pilav ne zmaan pilan yapsam cart oluyor birde kek isityor canım kaç gündür fırsat olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?