- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.101
bende bu akşam fırında patatesli tavuk yapmayı düşünüyorum birde pilav ne zmaan pilan yapsam cart oluyor birde kek isityor canım kaç gündür fırsat olmuyor
menude ne var kızlar
allah seniçok canım acıdı çeksene elini ayşe hatun önal
deniz iki haftadır anneme gidemiyordum.dünde erken çıkınca hemen anneme gittim eşimd eişten çıkınca geldi . bizim evin tam karşısında babannem oturuyor babannem beni görünce bize gelin yemeğe dedi. halalarım falan hep beraber yemek yedik. enişteler de vardı amcam falan. baya kalabalıktık. bu akşam ne yapacağım diye düşünüyorum eşim rejim yapıyor. fırında patatesli tavuk yapayım diye geçirdim aklımda. evimde çok dağınık o pişene kadar bende evimi toplarım hem. hatta bu akşam süpriz yapmak istiyorum diyorum kıına elbisemi giyeyim. makyajımı yapayım salonda mum ışığında bir yemek hazırlayayım kocama.
benden böyle fikirler çıkmaz buket şok olacakbuket patikte giymeyecem kız bu seferrr
zeynep seçim sırasında sorun olur diye değiştirmek istemedim seçimden sonra hemen onu değiştireceğim. inşallah cezası falan olmaz
benim kocam kötü kadın mantısı istedi
bugün onu yapacağım
aslı gördün mü canım burayada paylaş
deniz iki haftadır anneme gidemiyordum.dünde erken çıkınca hemen anneme gittim eşimd eişten çıkınca geldi . bizim evin tam karşısında babannem oturuyor babannem beni görünce bize gelin yemeğe dedi. halalarım falan hep beraber yemek yedik. enişteler de vardı amcam falan. baya kalabalıktık. bu akşam ne yapacağım diye düşünüyorum eşim rejim yapıyor. fırında patatesli tavuk yapayım diye geçirdim aklımda. evimde çok dağınık o pişene kadar bende evimi toplarım hem. hatta bu akşam süpriz yapmak istiyorum diyorum kıına elbisemi giyeyim. makyajımı yapayım salonda mum ışığında bir yemek hazırlayayım kocama.
benden böyle fikirler çıkmaz buket şok olacakbuket patikte giymeyecem kız bu seferrr
zeynep seçim sırasında sorun olur diye değiştirmek istemedim seçimden sonra hemen onu değiştireceğim. inşallah cezası falan olmaz
bugün onu yapacağım
ayşe kadın kötü kadın kız o nasıl bir mantı ellemi yapacaksın
Hayde gidelum hayde
Dağa k'arayemişa
Elun nişanlisina
Ben nasil deyim hayde
Çiktum çami budadum
Endurdum yarisina
Boyle sevdami olur
Girsun yerun dibina
K'izilağaç fidani
Tepeden budanur mi
İnsan sevduği yardan
Bu k'adar utanur mi
Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum
mücver yapıcam bu akşam sanırım
iş çıkışı pazara gidicem çünkü ancak onu yapabilirim
iki gündür uyduruk yemekler yapıyorum valla adam boşıycak beni
ama yarın güzeel bi karnıyarık yapıcam
yok kız demiyom artık öyle alıştım sanırım
nüfus cüzdanının arkasında önceki soyadın yazıyo canım
problem olmaz bence
o nasıl şey kız eda
sen benim sütlü şehriye çorbasını denedin mi bakayım
kızlar bugün bizim ay dönümümüz
kocişe güzel bişeyler yapayım bu akşam diyorum
minik bi pasta alayım güzel güzel giyineyim
romantik bi yemek yiyelim
sonra da daha güzel giyineyim
daha romantik vakitler geçirelim
nasıl fikir sizce
deniz o resmi bende buraya koyamıyorum. bide dosya dondu :S anlamadım.
açamıyorum kapatamıyorum dökümanı
kız piyanist bozuntusundan nişanda volkan konak istedim bahşişi beğenmedi diyr çalmadı aslında hiç bir istediğimizi çalmadı
napıyonuzz kıslarr yeni evliler nasıl gidiyor bakalım söyleyin
düğünü yaklaşanlar ne haber nasıl gidiyo hazırlıklar
buket naptın kıs yaptınmı nişanı
ben ne yaptım walla kıslar nebilim zaman geçiyo anlamıyorum
elimden geldigince evde durmamaya çalışıyorum edirneden arkadaşım
gelmişti onla gezdik ptesi gönderdim şimdi takılıyom temizlik yaptım
kahvaltı hazırladım kendime gelin yapalım öpüldümüz fıstıklar
Hayde gidelum hayde
Dağa k'arayemişa
Elun nişanlisina
Ben nasil deyim hayde
Çiktum çami budadum
Endurdum yarisina
Boyle sevdami olur
Girsun yerun dibina
K'izilağaç fidani
Tepeden budanur mi
İnsan sevduği yardan
Bu k'adar utanur mi
Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum
süper fikir bence kız adam bir sonraki ayı dört gözle bekler şöyle mini etekler felan giy
sen görebildin mi canım benim hoşuma gitti
napıyonuzz kıslarr yeni evliler nasıl gidiyor bakalım söyleyin
düğünü yaklaşanlar ne haber nasıl gidiyo hazırlıklar
buket naptın kıs yaptınmı nişanı
ben ne yaptım walla kıslar nebilim zaman geçiyo anlamıyorum
elimden geldigince evde durmamaya çalışıyorum edirneden arkadaşım
gelmişti onla gezdik ptesi gönderdim şimdi takılıyom temizlik yaptım
kahvaltı hazırladım kendime gelin yapalım öpüldümüz fıstıklar
kızlar esrada evlendi..düğünü umarım sorunsuz geçmiştir.huysuz damat huysuzluk çıkarmamıstır inşallah..
ooooooooooooohdeniz iki haftadır anneme gidemiyordum.dünde erken çıkınca hemen anneme gittim eşimd eişten çıkınca geldi . bizim evin tam karşısında babannem oturuyor babannem beni görünce bize gelin yemeğe dedi. halalarım falan hep beraber yemek yedik. enişteler de vardı amcam falan. baya kalabalıktık. bu akşam ne yapacağım diye düşünüyorum eşim rejim yapıyor. fırında patatesli tavuk yapayım diye geçirdim aklımda. evimde çok dağınık o pişene kadar bende evimi toplarım hem. hatta bu akşam süpriz yapmak istiyorum diyorum kıına elbisemi giyeyim. makyajımı yapayım salonda mum ışığında bir yemek hazırlayayım kocama.
bugün onu yapacağım
Canımcım, bende senin gibi olucam sanırım.
Kendime hobi bulmam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?