- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.141
canım benim gördüm zeynepcim çok güzell olmuşsun ama dönemedim
mai,line ya kusura bakma canım
oyy ne güzel birlikte iş yapmak çok zevkli :)
evlilik süperr.
çok güzelll akşama kadar vakit geçsin evime gideyim die bekliyrm
özlüyrm kocamı eskiden 2 hafta görüşmezdik nasıl dayanıomuşuz ya
canımcım biz aylarca görüşmedik, her fırsatta yanıma koşuyordu, arada bir oturma odasında kaçamak yapıyorduk. Evlenince bu anlar bu kadar değerli olmayacak, sanki bu anlar daha güzelmiş gibi geliyor. Umarım o günlerde bu günler kadar heyecanlı olur...
evlendikten sonrada farklı heyecanlar olur esra sevgide heyecan bitmez emin ol ve kendini süprizlere açık tut
Canımcım biz aylarca görüşmedik, her fırsatta yanıma koşuyordu, arada bir oturma odasında kaçamak yapıyorduk. Evlenince bu anlar bu kadar değerli olmayacak, sanki bu anlar daha güzelmiş gibi geliyor. Umarım o günlerde bu günler kadar heyecanlı olur...
Esra'cım evlenince daha farklı bir güzelliği oluyor.
Pazar günü eşim kardeşi ile hastanede bir yakınlarını ziyarete gitti
prostat olduğu icin ben gitmedim, ayıp olmasın diye
en fazla 1 saat kalmıştır, eve geldi nasıl sarıldık o zaman içinde bile özledik birbirimizi
sonra uyurken bi bakıyosun saçını okşuyor ya da sarılmış öpüyo seni uykusunda bile seviyo
o zaman diyosun bu büyü hiç bozulmasın
herşeyin yeri ayrı güzel canım
Canımcım biz aylarca görüşmedik, her fırsatta yanıma koşuyordu, arada bir oturma odasında kaçamak yapıyorduk. Evlenince bu anlar bu kadar değerli olmayacak, sanki bu anlar daha güzelmiş gibi geliyor. Umarım o günlerde bu günler kadar heyecanlı olur...
bizimki biraz oduncuk o konularda sürpriz falan beklemiyorum açıkçası...
Geçen gün dükkanları tanıtıyor bana, çiçekçi gördüm diyorumki şurayıda ben sana tanıtayım bak çiçekçi
Ayy ne güzel anlatıyorsun yaa, biran önce evime yerleşmek istiyorum.
Zaten yine İzmir konusu açıldı, Kıbrıs'tan sonra İzmir yapmak zorunda kalacağız, sonra İstanbul(
zeyneppppppppppppppppppppp bayıldıııııııı
çokkkk güzellllllll hepsiii yaaa çok güzel olmuşsunn canım benim
çok begendim yanii
ilk zamanlarda benim kide öyleydi bir kaç ben yaptım süpriz hediye felan yazı dır bilmem ne sonra adamın içindeki odunluğu çıkardım şimdi merdivenlere gül sermiş :)))
beni geçti hayal edemediğim süprizlerle karşılaştırıyor gün geçtikçe o şekilde bakma bir adım at on adım atsın mantığı ve ne ekersen onu biçersin matığı var bende
ektim biçtim şükür içinden gelerek yaptığına inanıyorum elinde çiçek taşıyamıyordu çekiniyordu ilk zamanlarımızda şimdi ise kapımın önüne kadar koca buket alıyor sevgi aşk çok şeyy esracım diyorum bekle ve gör herşey değişecek özlemleriniz sizi pek güzel kaynaştıracak
bende ençok siyah saçta atk kuyruğu ve ince taç olan modeli beğendim en sadesi o ama bence en güzelide o ama bende o kadar saç yok ki ühü
ilk zamanlarda benim kide öyleydi bir kaç ben yaptım süpriz hediye felan yazı dır bilmem ne sonra adamın içindeki odunluğu çıkardım şimdi merdivenlere gül sermiş :)))
beni geçti hayal edemediğim süprizlerle karşılaştırıyor gün geçtikçe o şekilde bakma bir adım at on adım atsın mantığı ve ne ekersen onu biçersin matığı var bende
ektim biçtim şükür içinden gelerek yaptığına inanıyorum elinde çiçek taşıyamıyordu çekiniyordu ilk zamanlarımızda şimdi ise kapımın önüne kadar koca buket alıyor sevgi aşk çok şeyy esracım diyorum bekle ve gör herşey değişecek özlemleriniz sizi pek güzel kaynaştıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?