2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya erkeklerin biraz kafası basmıyor yönetilmesi gerekiyor önceden gidip bakıp ayarlayacaksın onuda bak canım bunlar evimiz için düşünmüş olduğum şeyler hoş olacak aşk yuvamıza diyerek mest edeceksin oda tamam demesi gerekir yani klasik gelin olmak yada olmamak sadece seni sinirlendirmek için diyor emin ol ben perde parası felan vermedim gittim beğendim ödedi seni beni mi var dedi bizim evimiz sonuçta dedi
o zaman biraz evde sanırım bu tarz konuşmalar geçiyorki etkisinde kalıyor annesini katarak ortaya

şu var bunlar o kadar basit ki sonra ayıptır söylemesi bir tarafınla gülüyorsun bende yaşadım 2 hafta konuşmadım bir kıçı kırık halı yüzünden hiç önemi yok inan kırılmammaya çalış yoksa unutulmuyor o an geçiyor birikiyor bu yüzden takmamaya bak birazda ortak karar vermeye meğillen sonra kaldır at perde çalışıyorsunuz zamanla daha iyileri güzelleri alınır
dik kafalı senin nişanlın huyundan gitmek gerekiyor biraz sonra zaten senin sözüne geçecektir birde senden benden çok gergin oluyorlar onlar anlamaya çalışacaksın

Evet bende beğenmiştim ama o kadar saçım olmadığı gibi postijimde dalgalıydı krep tutmaz dedi saçlarım çok cansız olduğu için yoksa farklı bir asilliği var doğru diyorsunuz

denizcim dedimki yetemiyorum maddi olark mutfagı sen yaptır..zaten ev 1+1 biliyosun birde mutfakla 2 cam tül alıcak..bunu bile sorun etti..anladınmı..ben ona yıkmaya çalışıyorum seni artık tanıyamıyorum gibi cümleler..ondan sonrada kalkmıs sen beni tanıyamamıssın diyo..tabi o yapıcakmıs mutfagı bilmem ne..ben tiksindim ondanda herseydende

edacım bişey söyliycem ama alınma canım
sen bu adamla evlenmek istediğine eminmisin yani bu adamla
bi ömrü geçirebileceğine inanabiliyomusun

bebişlerr düğünler yaklaştıkça iki tarafta gergin oluyor sakin olmak en iyisi yoksa büyük zararlar doğabilir bu hazırlık işlerinde kız tarafına ahhh karışılmasa çok güzel olacakta dayanamıyorlar galiba.umarım tatsız anlar olduğu kadar çok çok mutlu anlarımızda olur unutulur gider tatsızlıklar

işte düğün üstü bu düşünce yanlış bence şurada sayılı günün kaldı ve olumsuz düşüncelerle mutlu olmazsın çok üzülürsün nere baksan o dedikleri aklına gelir atamazsın ve hergün bir birinize laf sokarak geçer edacım çok tatlı kızsın sempatik üzülmeni istemem asla. Diyecek birşey bulamıyorum sen daha iyi tanıyorsun neticesinde bırak o zaman herşeyi yapsın karışma hiç birşeye aaaa

eda son zamanda kızgınlıkla söylenen cümlelere sakın ama sakın takılma hepsi varya evlenip o evin içine girdiğinizde geçecek. ben son zamanlarda aklıma neler geliyordu neler. biz nişan yapmadık alışveirşte ben düğünde yaparız diyordum düğündede yapamadık maalesef. sadece dedimki ayıptır bari bir çanta alalım birde başörtü o gün kıyamet koptu ben bir çanta bir başörtünün derdine düşmüşüm beni tanıyamıyormuş. nankörmüşüm falan filan neler neler. demiştim o günlerde heralde evlendiğimizde bu bana hiçbişey almaz. iki kuruşun hesabını yapıyor hemde en önemli zamanda. ama değişiyor canım. hepsi gerginlikten. bu sabah bana diyorki sana en güzel başörtüleri alıcam çeşit çeşit taksın karım

daha karısırmıyım denizcim..asla..Bana yaptıklarını ödücekler hepsii

:2:
ya deniz yapamıyorum nedense çok paspal dolaşmıuorum ama öyle işve cilve falan nedense yapamıyorum. Aklıma romantıik bir yemek geldi bu akşam için inşallah becerebilirim

kıyafetle bir alakası yok canım içinde olacak o atmosfer bende rahat olayım sıkmasın daralmayayım diye şalvar giyiyorum ferah ferak püfür püfür esiyor

kızlar 3 eylülde düğünüm var sizce gelinlik nasıl daha provoya gidemedim zaman olmadı hiç önerileriz nedir?

Eklentiler

• $1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 24
kin tutma edacım brktrme içinde

napıyım betül napıyım bunlara dicek bişi bulamıyorum..arkadasımla evimi temizliyorum aynı mahallede oturuyorz kaynanamla kızım acıktınmı öldünmü bir bardak çay getirirdi insan..arkadasımın kaynanası aradı dedi yoruldunuz bişiler hazırladım geln buraya dedi..insanlık yok bunlarda..ölmüş insanlıkları..ama görücekler..fitil fitil gelicek burunlarından..hafta içi oturuyo hafta sonu kalkışıyo temizlik işine..onlar varya....susuyorum betüşüm susuyorum şimdilik

Son düzenleme:

çk haklısın ama napıcaksn bklenti içinde olma amaan de geç nişanlınıda seviyosan huyuna gt belliki dik başlılıktan anlamıo ama içinde sevgne dair şüphe varsa ii düşün eda

Kaynana Gözüyle

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:

- Kızınız nasıl iyi mi?

- Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki. Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor. Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor. Avrupa gezileri altınlar mücevherler. Para bol durumları çok iyi.

- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?

- Ah ah! Hiç sorma! Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor. Üstelik gelinin yatağına götürüyor. Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler. Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!

Kaynak : Gelin-Kaynana Fıkraları - GençMekan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…