- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.161
buketcim bende onu yaptırmak istiyorum ama yakışmayabilir..provada onu yaptırıcam yaparsa
peki denizcim..ben çok sorunlar yasıyorum şu aralar..geçicekmi bunlar..dün bana diyorki sen klasik gelin tirplerindesin..bunu neden diyor onuda söyleyim; benim perdeyi diktireceğim yerde onunkileride diktiricektim ikisi uyguna gelsin diye..ama ben farbela istemiyorum yatak odasına dedim..ama salona istiyorum..(yatak odası bana salon ona ait)..bana dediki iyi ozaman siz perdeyi bildiginiz yere yaptırın..salonu biz annemle hallederiz..benim tepem attı..annenmi oturucak dedim o evde..arkasından bi kavga daha..ben bıktım bundan ya bıktım..hevesim kursagımda kaldı herseyde..
çok asil duruyor senin saçın uzun muydu edacım denesinler belki yakışır
belime yaklaştı bukom
ya erkeklerin biraz kafası basmıyor yönetilmesi gerekiyor önceden gidip bakıp ayarlayacaksın onuda bak canım bunlar evimiz için düşünmüş olduğum şeyler hoş olacak aşk yuvamıza diyerek mest edeceksin oda tamam demesi gerekir yani klasik gelin olmak yada olmamak sadece seni sinirlendirmek için diyor emin ol ben perde parası felan vermedim gittim beğendim ödedi seni beni mi var dedi bizim evimiz sonuçta dedi
o zaman biraz evde sanırım bu tarz konuşmalar geçiyorki etkisinde kalıyor annesini katarak ortaya
şu var bunlar o kadar basit ki sonra ayıptır söylemesi bir tarafınla gülüyorsun bende yaşadım 2 hafta konuşmadım bir kıçı kırık halı yüzünden hiç önemi yok inan kırılmammaya çalış yoksa unutulmuyor o an geçiyor birikiyor bu yüzden takmamaya bak birazda ortak karar vermeye meğillen sonra kaldır at perde çalışıyorsunuz zamanla daha iyileri güzelleri alınır
dik kafalı senin nişanlın huyundan gitmek gerekiyor biraz sonra zaten senin sözüne geçecektir birde senden benden çok gergin oluyorlar onlar anlamaya çalışacaksın
denizcim dedimki yetemiyorum maddi olark mutfagı sen yaptır..zaten ev 1+1 biliyosun birde mutfakla 2 cam tül alıcak..bunu bile sorun etti..anladınmı..ben ona yıkmaya çalışıyorum seni artık tanıyamıyorum gibi cümleler..ondan sonrada kalkmıs sen beni tanıyamamıssın diyo..tabi o yapıcakmıs mutfagı bilmem ne..ben tiksindim ondanda herseydende
denizcim dedimki yetemiyorum maddi olark mutfagı sen yaptır..zaten ev 1+1 biliyosun birde mutfakla 2 cam tül alıcak..bunu bile sorun etti..anladınmı..ben ona yıkmaya çalışıyorum seni artık tanıyamıyorum gibi cümleler..ondan sonrada kalkmıs sen beni tanıyamamıssın diyo..tabi o yapıcakmıs mutfagı bilmem ne..ben tiksindim ondanda herseydende
canım çok sıkkın of yaaa
Kübracım yap tabi hiç beklemediği anda şaşırt erkekler cilveyi sever :)))))
işte düğün üstü bu düşünce yanlış bence şurada sayılı günün kaldı ve olumsuz düşüncelerle mutlu olmazsın çok üzülürsün nere baksan o dedikleri aklına gelir atamazsın ve hergün bir birinize laf sokarak geçer edacım çok tatlı kızsın sempatik üzülmeni istemem asla. Diyecek birşey bulamıyorum sen daha iyi tanıyorsun neticesinde bırak o zaman herşeyi yapsın karışma hiç birşeye aaaa
işte düğün üstü bu düşünce yanlış bence şurada sayılı günün kaldı ve olumsuz düşüncelerle mutlu olmazsın çok üzülürsün nere baksan o dedikleri aklına gelir atamazsın ve hergün bir birinize laf sokarak geçer edacım çok tatlı kızsın sempatik üzülmeni istemem asla. Diyecek birşey bulamıyorum sen daha iyi tanıyorsun neticesinde bırak o zaman herşeyi yapsın karışma hiç birşeye aaaa
daha karısırmıyım denizcim..asla..Bana yaptıklarını ödücekler hepsii
ya deniz yapamıyorum nedense çok paspal dolaşmıuorum ama öyle işve cilve falan nedense yapamıyorum. Aklıma romantıik bir yemek geldi bu akşam için inşallah becerebilirim
kin tutma edacım brktrme içinde
napıyım betül napıyım bunlara dicek bişi bulamıyorum..arkadasımla evimi temizliyorum aynı mahallede oturuyorz kaynanamla kızım acıktınmı öldünmü bir bardak çay getir..hafta içi oturuyo hafta sonu kalkışıyo temizlik işine..onlar varya....susuyorum betüşüm susuyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?