- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.181
kız eda senin şu kötü kadının mantısının yufkalı olanından bende deniycem bakalım bi ara
yap tabii canım,
dedim ya benimki ımm ımmm yaparak yiyor onu
ama mutlaka zeytinyağ sürmen gerekir yufkalara
kız eda senin şu kötü kadının mantısının yufkalı olanından bende deniycem bakalım bi ara
yap tabii canım,
dedim ya benimki ımm ımmm yaparak yiyor onu
ama mutlaka zeytinyağ sürmen gerekir yufkalara
peki edacım yerken mi yoğurt dökücez üstüne
yoksa fırından çıkar çıkmaz mı yoksa biraz beklicez mi
ne zaman dökçez onu çözemedim
börekler sıcakken servis ediyorum o zaman döküyorum yoğurdu. eşim bi de tereyağında pul biber yapmamı istiyor, onu da gezdiriyorum üstünde
ben öyle yemiyorum erkekler malum hamile hatun gibi yiyorlar hiçbişeye aldırış etmeden
yoğurdun sulanmaması için ilk sıcaklığının geçmesini bekleyebilisin canımsarımsaklı yoğurt dök üstüne küçük bir tavada kızgın yağda azıcık kırmızı biberi yak dök üstünede renk ve tat gelsin mükemmel oluyor
kızşar bna uyku kaçıran bişi deyn yaa kafam düşüp duruyo gözlerm kapanıo 3ü 1 arada içtm faydası yk
kızşar bna uyku kaçıran bişi deyn yaa kafam düşüp duruyo gözlerm kapanıo 3ü 1 arada içtm faydası yk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr beklediği haber geldi ve biz konyadayız evim memleketimde olacak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr beklediği haber geldi ve biz konyadayız evim memleketimde olacak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy çok canım istedi yaa
biyerim şişçek valla
bu akşamda yapamam ki
ama en yakın fırsatta yapıcam bunu
nasıl yani tayin olayı falan mı oldu
nasıl oldu nişanlın nerdeydi şimdi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?