2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaşım geçmişi okudum da
sanki aranızda saygı azalmış gibi yani bilmiyorum ama okurken çok üzüldüm.
böyle şeylerin sözü bile olmamalı herkes birşeylerin ucundan tutmalı canım benim
ben nişanlıyken cebimde kuruş para yoktu nişanlım bana çaktırmadan çantama para atıyordu. bu zamanda kenetlenmeniz lazım, birbirinizle değil kol kola savaşmalısınız. Madem bu adamı evlenicek kadar cok seviyorsun, o zaman huyuna gideceksin, tatlı dille yaptıracaksın istediklerini biraz politik davranıcaksın.
O senin kocan olucak.

peki edacım yerken mi yoğurt dökücez üstüne
yoksa fırından çıkar çıkmaz mı yoksa biraz beklicez mi
ne zaman dökçez onu çözemedim

börekler sıcakken servis ediyorum o zaman döküyorum yoğurdu. eşim bi de tereyağında pul biber yapmamı istiyor, onu da gezdiriyorum üstünde
ben öyle yemiyorum erkekler malum hamile hatun gibi yiyorlar hiçbişeye aldırış etmeden

yoğurdun sulanmaması için ilk sıcaklığının geçmesini bekleyebilisin canımsarımsaklı yoğurt dök üstüne küçük bir tavada kızgın yağda azıcık kırmızı biberi yak dök üstünede renk ve tat gelsin mükemmel oluyor

ayy çok canım istedi yaa
biyerim şişçek valla
bu akşamda yapamam ki
ama en yakın fırsatta yapıcam bunu

kızşar bna uyku kaçıran bişi deyn yaa kafam düşüp duruyo gözlerm kapanıo 3ü 1 arada içtm faydası yk

hepimiz aynı durumdayız galiba
gözlerimi açık tutamıyorum
eşim de aynı şekildeymiş, 3üncü kez yüzünü yıkamış yemekten sonra ayaklarımi bile yıkadım diyo
halbuki biz bu gece iyi uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…