2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr beklediği haber geldi ve biz konyadayız evim memleketimde olacak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooooooooooooooooooooooooh zuzu vallahi gt çoluk çocuk sevndr bu süper bi haber
hepimiz aynı durumdayız galiba
gözlerimi açık tutamıyorum
eşim de aynı şekildeymiş, 3üncü kez yüzünü yıkamış yemekten sonra ayaklarımi bile yıkadım diyo
halbuki biz bu gece iyi uyuduk

çk kötü bişey yaa yorgn uyanıyorum resmen nişanlm bendende fena

eda o ilk zamanlar varya hiç iş bitmiyor. çamaşır yıka kurut topla katla ütüle allahım ya negünlerdi. sonradan düzene giriyor.

ben anlamıyorum kübra iki kişi nasıl bu kadar dağıtabiliyoruz evi
nasıl bu kadar bulaşık ve çamaşır çıkarabiliyoruz şaştım kaldım
normalde cok düzenli biriyimdir ama bu aralar afarladım iyice
eşim de pek derli toplu değil belki onun etkisi de vardır

evet aynen eda
nasıl bu kadar çamaşır çıkartıyoruz anlamıyorum
biz evde 4 kişiydik bu kadar olmuyodu yaa
ama bende çok meraklıyım herşeyi hemen yıkayayım biraz da ondan oluyo
ama ütü olayı çok can sıkıcı
benimde hep birikiyo
akşam bi kısmını yaptım konsere gitmeden
bu akşam devm edemicem ama kutlama yapıcaz hahaha
yarın akşam devam ederim artık

bilmiyorum eda sebebini ama aynen ne çöp bitiyor evde ne çamaşır ne bulaşık. kendimi beceriksiz biri gibi hissettim ilk zamanlar. heralde dedim ben bu işin altından kalkamayacağım. ama sonradan düzene giriyor hiç canını sıkma yani bu sebeple. ben 2 aylıkoldum şimdi şimdi düzeni koydum kendime ama mesela makinem olmasına rağmen dün akşam ki bardak tabak hala tezgahta toplayamadım ona sıra gelemedi oluyor yani böyle şeyler. ev hanımı değiliz ki. iki işimiz var kolay değil

selam kızlar

yoğunluktan giremiyorum
dün gece kayınvalidemi gönderdik
işler çok yoğun
buketim fotonuza baktım çok güzel canım. maşallah kırmızı kırmızı afet olmuşsun.
Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin canım
topikimizin küçük kızı da nişanlandı.

herkes iyidir inşallah

öpüyorum herkesi

ah canım benim çok teşekkür ederim sen gelince ayrı bir mutlu oluyorum çok iyi bir enerjin var ayşecim kayaınvaliden gitmiş bu akşam sende süpriz yaparsın artık eşine

aylin 1 aylık mı oldunuzzzz
bizde bugün 7 aylık oldukkkk

evet canım tam bir aylıkız size de maşallah 7 ay olmuş ne çabuk

ah canım benim çok teşekkür ederim sen gelince ayrı bir mutlu oluyorum çok iyi bir enerjin var ayşecim kayaınvaliden gitmiş bu akşam sende süpriz yaparsın artık eşine

onlarda dur durak yokki kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…