2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sabah en çok dikkat ettiğim elmi yüzümü yıkar çay suyu koyarım sonra yatağımı toplarım hemen örtüsü bilmem yastığı sonra üstümü giyer mutfağa geçrim hemen hazırlarım kahvaltı sonra eşim kalkar hemen düküntülerini toplarım sonra bir göz geçiririm bardakları yıkmıyorum aşağıya ses iniyormuş musluktan akşama artık
şimdi gidince makina deterjanını hep unutuyorum almayı bu yüzden iki dir elde yıkıyorum bulaşıkları banyomu felan toparlayım işe çıkıyruz artık

bende herşeyi bir kere giyiyorum ve giydirtiyorum hemen cıkarıp doğru makineye.
hadi çamaşırı asması ve toplaması iş değil ama o ütü işi yok mu
artık bu akşam başlicam kolaylarından başlicam ama

sen hergün yemek yapıyor musun pei kübra?

deniz sen kaçta çıkıyorsun evden? Işbaşı kaçta?

tezgah grant oldu cnm byük oldğu için çimstone çk pahalıya geliodu grant ble 1500 e ykın tuttu ama çk beğendm tezgahımıda

evet canım cimstone epey pahalı ama granitteki renkler benim mutfağıma uygun değildi. Ne renk seçtin içine sindiyse sorun yok canım

evet canım tam bir aylıkız size de maşallah 7 ay olmuş ne çabuk

onlarda dur durak yokki kızım

gülmekten öldürdün beni deniz sıralamada bir tuhaflık yok mu çocukcağız daha kalkmadan örtüyü topladın yastıkları bile koydun

ewt buketcm içime sndi grili beyazlı seçtm granitide mutfağım beyaz ağırlıklı olduğu için tezgahta daha gri tonlar war

güle güle kullan mutfağını tatlım bizimde birtek fayansların döşenmesi kaldı onuda bekletiyoruz küçük tuvaletimde hela taşı var o kırılacak asma klozet olacak oraya fayanslar kırılacağı için dedik gelen fayansçı hem mutfağı hem tuvaleti yapsın şimdi bizim ustaların boş olmasını bekliyorum

ya diyorlarki geceden yap yemeğini falan ertesi gün yersin ama ben onu beceremedim . mesela yapıyorum ya bir gün, biraz fazla yapıyorum ertesi günde yiyoruz. ama toplasan 2- 3 kere dışarda yemişizdir.mutlaka evde yiyoruz . bazen yetişmeyince kahvaltı yapıyoruz. bu akşam fırında tavuk ve makarna yapacağım fazla yaparım yarında yenir. o yemek yapmadığım günde evi süpürüyorum işten geldiğimde çamaşırı akşam atıyorum yıkamaya yatmadan asıyorum işten gelince kurumuş oluyor.

ütülük çok fazla bişeyimiz yok. eşim benim elektirkçi iş kıyafetleri hep kot pantolon ve tshirt . bir yere giderken giydiği 2 gömleği 2 pantolonu var onlarda beni zorlamıyor. ben nevresim çok yıkıyorum yani bana sankikirlenmiş gib geliyor hemen atıyorum bikaç gün sonra. acaba normal mi ya yıprandılar valla

ay ne güzel işte gülmüşşün buket daha ne olsun işte sen düzgün sıralamyı anlamışşındır canım yorma beni tekar çok yoruldum uyku bastı zaten kürdan takıcam şimdi gözlerime

Ay kızlar bi dağınık bziz sanıyordum.
akşam iş çıkışı gidiyrm süpürüyrm siliyrm eşim gelio yemek faslı çay faslı aboww bulaşık bulaşık üstüne ev dağılmış toz olmuş şaka gibi gelio ya.
ben ütüyü biriktirmiyrm ama saten nevresimi hala ütüleyemedim bu akşam ütülemeyi düşünüyrdum bende eşim gelmeden halledeyim dışarı çıkcaz sonra iice kalır.

nevresim konusunda bende sendenim. 3günde bir yıkıyorum galiba. eşim diyo bizim kaçtane nevresimimiz var daha birinin deterjan kokusu gitmeden öbürünü seriyorsun diyo ama napiim huylanıyorum bende senin gibi.
benim ki de ofis çalışanı, hergün bir gömlek ve pantolon çıkıyor
onları ütülemeye uyuz oluyorum. önceden kardeşimin ne güzel kotlarını asıp topluyordum bazen keyfi ütülüyordum.

6,30 kalkıyorum 7,35 arabaya biniyorum 8,45 d işte oluyrum 18,00 çıkyorum
maşallah canım ben 06:40 da evden cıkıyorum 06:00 da kalkıyorum, camları açıyorum duşa giriyorum hazırlanıp cıkıyorum, yatağı eşim topluyor sağolsun

ya ben ne yapacağım kübra benim nişanlım bankacı

Son düzenleme:

bzde gazın açlmasını beklioruz ankastrelern montajı için ondan snra çğırck nişanlm servisi ters duran mozaiklerime rağmen sewiorum mutfağımı

Kızlar bende hemen yıkıyorum çarşafları falan
hepimiz huyluymuşuz anlaşılan
hemen doluyo zaten makine

bende 6:50 de kalkıyorum
kahvaltıyı hazırlıyorum
eşimi kaldırıyorum saat 7 yi geçe
sonra o kalkıyo kahvaltıdan önce giyiniyo ayılmak için
sonra birlikte kahvaltı ediyoruz o çıkıyo 7:35 gibi
ben biraz daha oturuyorum masada
kahvaltıyı topluyorum bulaşıkları makineye yerleştiriyorum
yatağı ve etrafı toparlıyorum
sonra giyiniryoum 8:15 te evden çıkıyorum
yürüyerek 8:30 da işyerindeyim

ay ne gzel yaa 15 dk da hmde yürüyerek çk ii aylin bnmde deniz gbi 1 saati aşkın yolum var 6 da çıkıorm 7.5tan önce evimde olamıyorum :S
fayanslara takılma canım değişiklik olmuş bence ben seviyorum değişik şeyleri

bnde sewerm farklı şeyleri allahtan kötü durmuyo ama kötü olsaydı dnlemezdm değşklk filan

ah canım benim çok teşekkür ederim sen gelince ayrı bir mutlu oluyorum çok iyi bir enerjin var ayşecim kayaınvaliden gitmiş bu akşam sende süpriz yaparsın artık eşine

evet canım tam bir aylıkız size de maşallah 7 ay olmuş ne çabuk

onlarda dur durak yokki kızım

kızlar regl oldum aksilik
aferin bana

kayınvalidem gitmiş, 7. ayımızı kutlucaz ben reglim..

ınsanın işinin evine yakın olması müthiş bişey olmalı
06:40 da evden cıkıyorum 06:40 de servise biniyorum 8.10 da iniyoruz genelde 8:30 da işbaşı 17:30 a kadar. saat 19:00 da evde oluyorum yemeği hazırla ortalığı toparla oluyor 19:30 eşim gelior yemek yiyoruz sonra çay kahve faslı
bi de eşim eve gelince iş yapmamı istemiyor, yanımda otur ev işi nankördür hatun sen yaparsın arkandan hemen yine dağılıyor diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…