2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar mrbb

geçmişi okudum geldim.herkesler iyi.zaman daralıyor.ama biz hala ev yerleştiremedik.haftaya inş mobilyalar gelecek.hayırlısı artık son 17 gün

günaydın kızlar

güzel geçsin gününüz

esracım hoşgeldin canım
yerleştirmişsindir evi hayırlı olsun
aslıcım bu hafta senin haftannnn
kızlar dün güzel moral verdiniz bana dediğiniz gibi regl psikolojisi sayenizde atlattım
dün eşim teşekkür etti bana annesi için

annesi gözüm arkada değil demiş giderken
dün 2 dk geçmeden öptük birbirimizi nası özlemişsemm.

edacım otur konuş maddi konular için birbirimizi kırmayalım de.
plan yapın şu kadar paramız kaldı şunları düğünden sonra yapalım şunları şimdi diye.
inan dediğin gibi değmiyor hiçbişeye

benim 1-2 halım eksikti vakit olmamıştı düğünden önce seçmeye
gittik düğünden sonra paşalar gibi aldık.
üzme kendini bu güzel günlerde
sabret canım
bi bakacaksın bitmiş

bende çok severim
biz de yalancı mantı diyoruz
hatta bu akşam bunu yapacaktım
eşime öyle söyledim sabah
benim eşimde bayılıyor

aman iyi evli evine köylü köyüne ayşecim sonra yine gelir canı sıkılınca eşin gönlünü almış boşver gerisini

sağol ayşemmmmm sende bir zamanlar eşini kıbrıstan bekliyordun oda ansızın gelmişti duygularımı anlayabilirsin yani

aman iyi evli evine köylü köyüne ayşecim sonra yine gelir canı sıkılınca eşin gönlünü almış boşver gerisini

günaydın zuzucum

Allah eşlerimizle muhabbet versin birbirimize gerisi boşşş
tekrar hayırlı olsun canım benim konya işi.

hadi ben yola çıkayım yolda yazarım yine

öptüm herkesi
kızlara selam

Günaydın Ayşe Günaydın Zuhal;

Zuzuuu hayırlı olsun canımm ne kadar süre Konya'da kalacaksınız,?

Eda Ayşe'nin de dedigi gibi huyuna git güzelim biz birşeyler alamayınca nasıl sıkıntıya giriyoruz degil mi?Onu da düşün o da sıkıntıya giriyordur herkes istemezmi 4/4'lük bir ev yapmayı ama olmayınca olmuyor ne yapacaksın....

günaydın bebişimmmmmmmmmmm rahat 1 yıl burdayız ama gerisi allah kerim bakarsın bi şans daha güler bize sağol canım senin işler ne durumda

senin adına çok sevindim canımm en azından evliligin ilk yılında annen yanında olucak o sana yardımcı olur...
Benim de annemler yazlıga gitti evde herşey bana kaldı yemek,çamaşır,bulaşık

Bu hafta sonu nişanlım gelicek gibi çok yogun çalışıyorum başka da bir şey yok bende

aten belli olur olmaz ilk sizerle paylaştımmmmm oooo evde film izlersiniz artık meltoşşşş miss gibi yemeklerde yaparsın ohhhhh iyi bir plan yapman lazım

Bizim üst katımızda çok sevgili bir komşumuz var binaya gireni çıkaanı hepsiniz gözlüyor pzt akşamı kızlar geldi annemin haberi yok kızları aç bırakma die beni aradı...

meltos selam canim gunaydin
evlilik provasi yapmis oluyorsun sende
gununuz netlestimi canim

11.11.2011'de nikahımm olsun çook istiyorum artık herkes o kadar çok heveslendi ki iş yerindeki arkadasım kırmızı duvak hazırlamış 2 tane en yakın arkadasım fil dişi renginde abiye almış 2'si de aynı renk onlar nedimelerim olucak benim için dua edermisin sen çok temiz kalplisin bazen bu kadar çok uzadı ya ya olmazsa diye düşünüyorum
:2:

günaydın kızlar
gününüz aydın olsun dün yazamadım zuhal inan bu senin ve ailen için çok süpriz oldu en azıından daha rahat olursun işine devam edebilirsin hadi gözünüz aydın

meltem sen ne alemdesin canım görünmüyorsun hiç

ne yapıyım bebegimm işşş çalışıyorum akşamları okuyorum senin içtenlikle yazdıklarını okuyorum çok candansın sen ya evlilige alıştın bak ne güzel ayrıca çok da tatlı bir gelin olmuşsun gördüm

çok tşk. canımcım sende çok tatlısın
alışmaya da devam ediyorum dün hayatımda o kadar sürede yemek yaptım veilk defa frında patatesli tavuk yaptım pilav ve çorba eşim geldi diyor ki patates harika olmuş annem de çok güzel yapardı annen mi gönderdi :)) çok güzel şimdilik umarım sende böyle güzellikleri en kısa zamanda yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…