- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.261
denizcim dedimki yetemiyorum maddi olark mutfagı sen yaptır..zaten ev 1+1 biliyosun birde mutfakla 2 cam tül alıcak..bunu bile sorun etti..anladınmı..ben ona yıkmaya çalışıyorum seni artık tanıyamıyorum gibi cümleler..ondan sonrada kalkmıs sen beni tanıyamamıssın diyo..tabi o yapıcakmıs mutfagı bilmem ne..ben tiksindim ondanda herseydende
yoğurdun sulanmaması için ilk sıcaklığının geçmesini bekleyebilisin canımsarımsaklı yoğurt dök üstüne küçük bir tavada kızgın yağda azıcık kırmızı biberi yak dök üstünede renk ve tat gelsin mükemmel oluyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr beklediği haber geldi ve biz konyadayız evim memleketimde olacak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zuzummmmm
çok sevindimmmmmmmmmm
hayırlı olsun canım benim
günaydın kızlar
güzel geçsin gününüz
esracım hoşgeldin canım
yerleştirmişsindir evi hayırlı olsun
aslıcım bu hafta senin haftannnn
kızlar dün güzel moral verdiniz bana dediğiniz gibi regl psikolojisi sayenizde atlattım
dün eşim teşekkür etti bana annesi için
annesi gözüm arkada değil demiş giderken
dün 2 dk geçmeden öptük birbirimizi nası özlemişsemm.
sağol ayşemmmmm sende bir zamanlar eşini kıbrıstan bekliyordun oda ansızın gelmişti duygularımı anlayabilirsin yani
aman iyi evli evine köylü köyüne ayşecim sonra yine gelir canı sıkılıncaeşin gönlünü almış boşver gerisini
Günaydın Ayşe Günaydın Zuhal;
Zuzuuu hayırlı olsun canımm ne kadar süre Konya'da kalacaksınız,?
günaydın bebişimmmmmmmmmmm rahat 1 yıl burdayız ama gerisi allah kerim bakarsın bi şans daha güler bizesağol canım senin işler ne durumda
senin adına çok sevindim canımm en azından evliligin ilk yılında annen yanında olucak o sana yardımcı olur...
Benim de annemler yazlıga gitti evde herşey bana kaldı yemek,çamaşır,bulaşık
Bu hafta sonu nişanlım gelicek gibi çok yogun çalışıyorum başka da bir şey yok bende
aten belli olur olmaz ilk sizerle paylaştımmmmmoooo evde film izlersiniz artık meltoşşşş miss gibi yemeklerde yaparsın ohhhhh iyi bir plan yapman lazım
meltos selam canim gunaydin
evlilik provasi yapmis oluyorsun sende
gununuz netlestimi canim
günaydın kızlar
gününüz aydın olsun dün yazamadım zuhal inan bu senin ve ailen için çok süpriz oldu en azıından daha rahat olursun işine devam edebilirsin hadi gözünüz aydın
meltem sen ne alemdesin canım görünmüyorsun hiç
ne yapıyım bebegimm işşş çalışıyorum akşamları okuyorum senin içtenlikle yazdıklarını okuyorum çok candansın sen ya evlilige alıştın bak ne güzel ayrıca çok da tatlı bir gelin olmuşsun gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?