2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın akasya sahili kübraaa

deniz akşam hem evi topladım hem sen geldin aklıma . dün akşam 1 buçuk saat içinde ezogelin çorba makarna ve fırında tavuklu patatesyaptım çamaşırrımı topladım evimi süpürdüm tabi çok yoruldum ama hamdolsun toparladım evi

kubracim yazdiklarini okuyorumda ilk zamanlar soyleydim soyle duzeldi fiyr taziyorsun kizlara gececek diyorsun
aynini bende diyordum sana hatirladin mii

evet ayşe gerçekten zaman herşeyin ilacı. kızların takıldıkları şeylerin geçeceğini bilip onları rahatlatmak istiyorum sıkıntı yapmasınlar diye. allah razı olsun sende çok destek oldun bize

Ruh haliyle ilgili olduğunuda anladım canım önceki gün eşim çorba yapsaydın demişti zaten 8 geçe gittim ancak hazır mantı yaptık içimde kaldı deniz ha gayret verdim gazi kendime unuttuğum şey tavuk keşke çıkarsaydım buzluktan buz gibi kaynar suda ancak çözdüm birde yemek yaparken ben çok kap kaşık kullanıyorum onlar pişerken yıkıyorum dağınıklığı sevmiyorum yemekten sonra bizim çerez kola mevvemiz de var yaklaşık 10 gündür rutin :)))

Bizde on gün kala dağıttık hem unutmamış oluyor insanlar canım
ewt denzcm nişandada öyle yapmştk sorun olmadı yarın alıcam akşam kayınvalidem bzde olucak zaten onnla yollycam cumartesi düğünleri var biçoğunu orda dağıtacak zaten
betüş gelinliğin ne durumda içine sindimi canım onu hiç sormadık biz

hayatım bn gelinliği zaten hazr bi model beğenmştm btek arkasna inci diktrecektm bu cuma provam var snra bde ayakkabımı iç çamaşırımı alıp gdcem btmş olucak önceen düşündüğümde çk tarzım olmayan bi gelnlk ama üzerime çk yakıştı nişanlmda çook beğendi bakalım düğün gnü nasıl olucam kiloda veremedm

ohhh afiyet olsunn
biz cay ve aburcubur yiyoruz meyve ihmal oluyor ilk 3ay cok duzenli yedik
zaman kalmiyor meyveye

ayak bileklerim acayip ağrıyor
duramıyrm ağrıdan ya

kızlar bide bulaşık mak. kullananlar kaç günde bir yıkıyorlar.
benimde bu akşam hem çamaşır hem bulaşık var ikisini bir çalıştırcam.
yemekte yok ayakta durmaya halimde yok

Birde bizim bornozların tüyü çıkıyor vücüdumuza nden öyle yeni olduğu için mi yıkadım bir kere yine çıkıyor özdilek birde

deniz ya aynen bende sinir olduyordum ancak bir iki yıkamadan sonra düzeliyor canım. hatta ben sinir oldum en sonunda silkeledim ve 80 derecede yıkadım bornozları ondan sonra düzeldi.

içine sindiyse canım hiç canını sıkma. bir süre sonra üzerindeki gelinliğini bile unutacaksın düğün telaşından

günaydın kızlar, umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.

dün akşam eve gidip yemek yaptım, eşim biraz erken çıkmış o da salatayı hazırladı sonra birlikte masayı hazırlayıp haberlerin sonunu izledik
Ikea'dan portmanto almıştık onu kurduk yemekten sonra ben gerçi ütü yapacaktım ama o sırada öyle bir geçer zamanki başladı ve yine ütü yapamadım. artık ınşallah bugüne kısmet olursa yapacağım cünkü içimi kemiriyor onların orda durması,
arkadaşım fotolarımızı getirdi soft olarak, birazdan albüme yüklerim canolar

ben bulaşık makinesini haftada 2 kere çalıştırıyorum canım
ancak doluyo çünkü
herşeyi bitene kadar kullanmış oluyorum yani
çamaşır duruma göre değişiyo
ama o da baya sık oluyo
durmadan çarşaf yıkadığım için

benimde ütülerimin bi kısmı beklemede
bende bu akşam onları halletmeyi planlıyorum bakalım

canım ben iki kere kullandım şimdiye kadar bulaşık makinasını çamaşır makinasınıda buluaşık pek birikmiyor birde iki gün kuruyup kokmasın diye elde yıkıyorum zaten iki üç tabak yemek yaperken bulaştırdıklarımıda elde çalkalayıveriyorum. çamaşırda renklere göre ayarlanıyr ya beyazlar biriksin renkli biriksin boş makina dönmesin diye hafta onu ancak yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…