- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.301
son 10 gn kala dağıtıcaktık zatenn ayşecm daha önce bastrmş olsak da şimdi perşembe elmzde olur dağıtmaya başlanır..
günaydın akasya sahili kübraaa
kubracim yazdiklarini okuyorumda ilk zamanlar soyleydim soyle duzeldi fiyr taziyorsun kizlara gececek diyorsun
aynini bende diyordum sana hatirladin mii
ewt denzcm nişandada öyle yapmştk sorun olmadı yarın alıcam akşam kayınvalidem bzde olucak zaten onnla yollycam cumartesi düğünleri var biçoğunu orda dağıtacak zatenBizde on gün kala dağıttık hem unutmamış oluyor insanlar canım
betüş gelinliğin ne durumda içine sindimi canım onu hiç sormadık biz
Ruh haliyle ilgili olduğunuda anladım canım önceki gün eşim çorba yapsaydın demişti zaten 8 geçe gittim ancak hazır mantı yaptık içimde kaldı deniz ha gayret verdim gazi kendime unuttuğum şey tavuk keşke çıkarsaydım buzluktan buz gibi kaynar suda ancak çözdüm birde yemek yaparken ben çok kap kaşık kullanıyorum onlar pişerken yıkıyorum dağınıklığı sevmiyorum yemekten sonra bizim çerez kola mevvemiz de var yaklaşık 10 gündür rutin :)))
himmm sizin oyle oluyor demek
bizde bir ay kala dagitilir
buketim deden nasil
Birde bizim bornozların tüyü çıkıyor vücüdumuza nden öyle yeni olduğu için mi yıkadım bir kere yine çıkıyor özdilek birde
ewt denzcm nişandada öyle yapmştk sorun olmadı yarın alıcam akşam kayınvalidem bzde olucak zaten onnla yollycam cumartesi düğünleri var biçoğunu orda dağıtacak zaten
hayatım bn gelinliği zaten hazr bi model beğenmştm btek arkasna inci diktrecektm bu cuma provam var snra bde ayakkabımı iç çamaşırımı alıp gdcem btmş olucak önceen düşündüğümde çk tarzım olmayan bi gelnlk ama üzerime çk yakıştı nişanlmda çook beğendi bakalım düğün gnü nasıl olucam kiloda veremedm
ayak bileklerim acayip ağrıyor
duramıyrm ağrıdan ya
kızlar bide bulaşık mak. kullananlar kaç günde bir yıkıyorlar.
benimde bu akşam hem çamaşır hem bulaşık var ikisini bir çalıştırcam.
yemekte yokayakta durmaya halimde yok
slm kızlar nasılsınız
günaydın kızlar, umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.
dün akşam eve gidip yemek yaptım, eşim biraz erken çıkmış o da salatayı hazırladı sonra birlikte masayı hazırlayıp haberlerin sonunu izledik
Ikea'dan portmanto almıştık onu kurduk yemekten sonra ben gerçi ütü yapacaktım ama o sırada öyle bir geçer zamanki başladı ve yine ütü yapamadım. artık ınşallah bugüne kısmet olursa yapacağım cünkü içimi kemiriyor onların orda durması,
arkadaşım fotolarımızı getirdi soft olarak, birazdan albüme yüklerim canolar
hoşgeldin aylin. hamdolsun iyiyim koşturmaca hayat devam eidyor
ayak bileklerim acayip ağrıyor
duramıyrm ağrıdan ya
kızlar bide bulaşık mak. Kullananlar kaç günde bir yıkıyorlar.
Benimde bu akşam hem çamaşır hem bulaşık var ikisini bir çalıştırcam.
Yemekte yokayakta durmaya halimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?