2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizim üst katımızda çok sevgili bir komşumuz var binaya gireni çıkaanı hepsiniz gözlüyor pzt akşamı kızlar geldi annemin haberi yok kızları aç bırakma die beni aradı...

aynı bizim apartman görevlimiz bir gece annemler yokken kulağını kapıya dayamış kapı dinliyordu asansör bizim katta durunca gözden baktım kim diye baktım bizim kapıya yaklaştı kapıyı dinledi gitti ben şok

sorma denizim ya heleki evimi yerleştirme duygusu ve gönlümce çeyizimi sereceğim

tuhaf adam ne sesi bekliyordu acep içerde belki evdeler mi diye dinlemiştir sessiz görünce evi

meltemim sagol canim tabiki dua ederimm
l

kızlar günaydınnn

deniz betus gunaydin kislar
betus naptin yerlestin mi on gun kalmis inanamiyorum
evlu garular topigi olcaz yakindaa

meltemim sagol canim tabiki dua ederimm
l

deniz betus gunaydin kislar
betus naptin yerlestin mi on gun kalmis inanamiyorum
evlu garular topigi olcaz yakindaa

gnaydın ayşecm ewt son 11 gün
ewim yerleşti çk şükür beyaz eşyalrımzn montajı kaldı dn bazamda geldi yarın gdip içini yerleştrcem inş. snrada kayınvalidemi alıp bze gelicez.. dn davetiye siparişimide werdm yarın alıcam tam gaz dewam yani.. sen nasılsn

kubracim yazdiklarini okuyorumda ilk zamanlar soyleydim soyle duzeldi fiyr taziyorsun kizlara gececek diyorsun
aynini bende diyordum sana hatirladin mii

zeynepcim gunaydin resimlerin cok guzel canimmmm

sağol ayşeciğimm beğendiğine sevindim. nişan fotolarımdan sonra güzel bişiy oldu sanıyrm
içimde kalmıştı çnkü

pek yazamıyrm farem bozuldu laptopunkinden idare etmye çalışıyrm ama kullanmıayı sevmiyrm
o yüzden ancak okucam bugün sizi arada yazarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…