- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.281
Bizim üst katımızda çok sevgili bir komşumuz var binaya gireni çıkaanı hepsiniz gözlüyor pzt akşamı kızlar geldi annemin haberi yok kızları aç bırakma die beni aradı...
günaydın kızlar
gününüz aydın olsun dün yazamadım zuhal inan bu senin ve ailen için çok süpriz oldu en azıından daha rahat olursun işine devam edebilirsin hadi gözünüz aydın
meltem sen ne alemdesin canım görünmüyorsun hiç
40 derece sıcaklar geliyormuş gölgede 35 derece imiş yahu biz kavrulcağız
sorma denizim yaheleki evimi yerleştirme duygusu ve gönlümce çeyizimi sereceğim
aynı bizim apartman görevlimiz bir gece annemler yokken kulağını kapıya dayamış kapı dinliyordu asansör bizim katta durunca gözden baktım kim diye baktım bizim kapıya yaklaştı kapıyı dinledi gitti ben şok
11.11.2011'de nikahımm olsun çook istiyorum artık herkes o kadar çok heveslendi ki iş yerindeki arkadasım kırmızı duvak hazırlamış 2 tane en yakın arkadasım fil dişi renginde abiye almış 2'si de aynı renk onlar nedimelerim olucak benim için dua edermisin sen çok temiz kalplisin bazen bu kadar çok uzadı ya ya olmazsa diye düşünüyorum :2:
günaydın kızlar
gününüz aydın olsun dün yazamadım zuhal inan bu senin ve ailen için çok süpriz oldu en azıından daha rahat olursun işine devam edebilirsin hadi gözünüz aydın
meltem sen ne alemdesin canım görünmüyorsun hiç
kızlar günaydınnn
kız yakın olsam gelirdim vallahi yandan birgöbek atıp bir sererdik çaylar börekler oh oh
meltemim sagol canim tabiki dua ederimm
l
deniz betus gunaydin kislar
betus naptin yerlestin mi on gun kalmis inanamiyorum
evlu garular topigi olcaz yakindaa
günaydın kızlar. nasıl keyiflerr
kubracimm gunaydin
betusum davetiye niye
gec degilmi davetiye icin
gonlune gore olsun guzelim hersey
bu hafta nesrinde evleniyormuss
zeynepcim gunaydin resimlerin cok guzel canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?