- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.321
kübra dünkü romantk yemek ne oldu
eda aylin zeynep gunaydin kizlar
benim hafta ici az oluyo bulasik
haftasonu iki kez yikaniyo
oyy zeynebim cok yorulmus
kizlar beyazlari gece suda birakiyorum ben birde mutlaka soda kullaniyorum
aklinizda olsun
bide daha az kirisik ciksin diye sekizyu devirde yikiyorum artik ne de olsa yaz geldi cabuk kuruyor
allah bir ömür mutluluk nasip etsin inşallahBöyle yazdıklarınızı okuyunca çok özeniyorum valla bizim evlenmemize daha ne yazık ki 1 yıl var çünkü Bu 1 yıl hiç geçmicek gibi geliyo bana kızlar yaaaaaa
aklinizda olsun
bide daha az kirisik ciksin diye sekizyu devirde yikiyorum artik ne de olsa yaz geldi cabuk kuruyor
sodayı beyaz olsun diye kullanıyosun dimi ayşe
bende duydum onu ama hiç kullanmadım
domestos kullanıyorum ben beyazlara mutlaka
sodayı beyaz olsun diye kullanıyosun dimi ayşe
bende duydum onu ama hiç kullanmadım
domestos kullanıyorum ben beyazlara mutlaka
Allah bir ömür mutluluk nasip etsin inşallahböyle yazdıklarınızı okuyunca çok özeniyorum valla bizim evlenmemize daha ne yazık ki 1 yıl var çünkü bu 1 yıl hiç geçmicek gibi geliyo bana kızlar yaaaaaa
bizde 365 günden saymaya başlamıştık bak şimdi evli hatun olduk zaman geçiyor
geçer geçer zaman çok çabuk geçiyor çünkü insan anlamıyor zamanın nasıl geçtiğini
günaydın kızlar nasılsınız
Ayşecim günaydın canım,
soda bildiğimiz içme soda mı yoksa toz gibi olan mı?
deterjan bölümüne mi koyuyorsun?
bende renkli çamaşırları perwoll ile yıkıyorum mis gibi kokuyorlar günlerce kalıyor kokusu ve deterjan izi kalmıyor
Bne bizim mkainayı sökemedim henüz çok ilginç sentetik express felan yazıyor hangi ayarlara denk geliyor acaba
Bne bizim mkainayı sökemedim henüz çok ilginç sentetik express felan yazıyor hangi ayarlara denk geliyor acaba
ben 2 günde bir çalıştırırm ama ne kaşık kalıo ne çatalben bulaşık makinesini haftada 2 kere çalıştırıyorum canım
ancak doluyo çünkü
herşeyi bitene kadar kullanmış oluyorum yani
çamaşır duruma göre değişiyo
ama o da baya sık oluyo
durmadan çarşaf yıkadığım için
canım ben iki kere kullandım şimdiye kadar bulaşık makinasını çamaşır makinasınıda buluaşık pek birikmiyor birde iki gün kuruyup kokmasın diye elde yıkıyorum zaten iki üç tabak yemek yaperken bulaştırdıklarımıda elde çalkalayıveriyorum. çamaşırda renklere göre ayarlanıyr ya beyazlar biriksin renkli biriksin boş makina dönmesin diye hafta onu ancak yıkarım
aklinizda olsun
Ayy çok sağolun valla yaa etrafımdakiler "daha çok var" dedikçe içime daral gelmişti içimi rahatlattınız valla :97:
nurgulum gunaydin balim
edacim camasir sodasi
toz oluyor
deterjn gozune koyuyorum
birde renklilerin rengi birbirine karismasin diye dr beckmann mendilleri var kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?