2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda aylin zeynep gunaydin kizlar

benim hafta ici az oluyo bulasik
haftasonu iki kez yikaniyo

oyy zeynebim cok yorulmus
kizlar beyazlari gece suda birakiyorum ben birde mutlaka soda kullaniyorum
aklinizda olsun

bide daha az kirisik ciksin diye sekizyu devirde yikiyorum artik ne de olsa yaz geldi cabuk kuruyor

Allah bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah böyle yazdıklarınızı okuyunca çok özeniyorum valla bizim evlenmemize daha ne yazık ki 1 yıl var çünkü bu 1 yıl hiç geçmicek gibi geliyo bana kızlar yaaaaaa

sodayı beyaz olsun diye kullanıyosun dimi ayşe
bende duydum onu ama hiç kullanmadım
domestos kullanıyorum ben beyazlara mutlaka

Ayşecim günaydın canım,

soda bildiğimiz içme soda mı yoksa toz gibi olan mı?
deterjan bölümüne mi koyuyorsun?
bende renkli çamaşırları perwoll ile yıkıyorum mis gibi kokuyorlar günlerce kalıyor kokusu ve deterjan izi kalmıyor

günaydın kızlar nasılsınız

nurgulum gunaydin balim

edacim camasir sodasi
toz oluyor
deterjn gozune koyuyorum

birde renklilerin rengi birbirine karismasin diye dr beckmann mendilleri var kizlar

Bne bizim mkainayı sökemedim henüz çok ilginç sentetik express felan yazıyor hangi ayarlara denk geliyor acaba

benim makine de cok asortik deniz, henüz anlayamadım tam olarak
kısa, süper kısa, sentetik, spor giyisiler, vs vs
eşim diyo ki; ne yani kot pantolonla kumaş pantolonu tek seferde yıkamıo mu makine boşu boşuna bu kadar para verdin hatun diyo
ben ya renkli de yıkıyorum ya da ön yıkamalı beyaz da

ben 2 günde bir çalıştırırm ama ne kaşık kalıo ne çatal
beyazlarıda çamaşır suyunda bekletiyrm
diğer bütün çamaşırları kırışık azaltma programıyla yıkıyrm ütülemeye gerek kalmıo fazla
bir tek tişortler bazen istio ütü
akşam geç geldik ama nevresimler vardı askıda onları topladık eşimle.
arka odam dandini orayı nasıl toparlıcam bilemiyrm.
girince moralim bozuluo

Ayy çok sağolun valla yaa etrafımdakiler "daha çok var" dedikçe içime daral gelmişti içimi rahatlattınız valla :97:

zaman su gibi geçiyor bi bakıyorsun ki düğün günü gelmiş çatmış o yüzden hiç canını sıkma canım sadece hazırlıklarına başla şimdiden

nurgulum gunaydin balim

edacim camasir sodasi
toz oluyor
deterjn gozune koyuyorum

birde renklilerin rengi birbirine karismasin diye dr beckmann mendilleri var kizlar

günaydın ayşemmmm canımmmm nasılsın dün biraz canın sıkkın mış galiba geçmişe göz ucuyla baktım ama atlatmışsın çok şükür kayınvalidende gitmiş allah kavuştursun iyisin dimi canparemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…