2011 gelin adayları buyrun sohbete

hadi size komik bişey anlatayım kına gecesinde evdeyiz şimdi 4 yattık o akşam azıcık böyle farklı oyun oynadık şehirler tutuyoruz kendimize isimleri söylenen yer değiştiriyor gibi işte neyse sonra belli bir süre sonra ablam dilek tuturuyor amcamın kızına tepsinin altında mum gezdirdi karanlık tabi amca kızı tepsinin altının his olduğunu görmüyor sonra altı üsüt derken ablam içinden şunu de bunu de gibi sonra tepsinin altını üstünü sıvazlar gibi yapıp amin de amcamın kızı yaptı yüzü kapkara kına gecelinde yapılıyor komedi gibi ama çok güldük biz bilmiyordu

inşallah canım inşallah..öyle bişi olursa aklıma ilk gelen sen olucaksın..

denizcim ve adaşım..düğün yorgunlugunu ne zaman atabildiniz uyku dışında..ne zaman stres bitiyo tam olarak..arkadasımın düğününe 10 gün var evini yerleştirdi ve çok rahatladım dedi.. o yüzden sordum

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inş. rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip kısmet eylesin bir ömür sağlık sıhat huzur geçim nasip eylesin bebem akşam gidecekmisin evine bakmaya

ALlah razı olsun bitanem..Sende iyi günlerde mutlu günlerde kullan eşyalarını...
Allah hepimizie huzur versin bitanem..herseyin başı bu..Rabbim doğru yoldan ayırmasın..
akşam eve gidicem..bi kaç işim var 9 gibi eve giderim..senin hersey bittimi nurgüşüm..
bide nurgüşüm benim koltuk tkm ve halılarım olmucak çeyiz serilecegi gün..saçma olmaz dimi..zaten benle yengem yapıcaz..

amin canım amin evet herşeyin başı bu amannnn ne olcakmış kız olmasın sanki koltukların üzerinemi serceksiniz sizde bana kalsa bende tek sereceğim inan nereye ne koyduğumu daha ii bilirim valla ya

amin canım amin evet herşeyin başı bu amannnn ne olcakmış kız olmasın sanki koltukların üzerinemi serceksiniz sizde bana kalsa bende tek sereceğim inan nereye ne koyduğumu daha ii bilirim valla ya

öyle canım öylede..benim yengemden Allah razı olsun..geldi tek basına yıkadı yerleştirdi..tül fiyatı aldı 1 yasında kızı var bir yandan onla ugrasıyo destek oluyo bana..dün akşam da çeyiz yerleştirmede c.tesi sabahlarız kafamıza göre yaparız dedi..Demese demez..Görümcem der..Allah razı olsun kat kat..
kızlar nişanlımla konustuk iyi davranıyo hayret

yok kuzum yani tek başıma dediğim yanımda 1 kişi olsa yeter anlamında dedim tabi kuzu demese demez yani allah razı olsun insan evladı işte iyi davranacak tabii kuzum ya üzülme bak takma çok birşey kafana sağır ol bazen duyma emin ol sen stresli o stresli onun için sorunlar oluyor canım benim bende benimkine soğuk davranıyorum dün beni deli etti geçen akşam mesai kaldım geç gittim eve kızdı neyse dün akşamda 6,30 da çıktım tek servis çıktık trafik çoktu dokuzda evde oldum nerde kaldın sen saat kaç falan bir sürü şey dedi ses etmedim ama kırıldım yani o yüzden bende soğuk davranıyorum anlasın hatasını üzülme ama sen olursun bak evinizde yerleşiyor çok mutlu olacaksınız canım benim çok

inşallah canım benim inşallah..bunlar bi alem vallahi bi alem..kızılmıcak şeye kızmaları yokmu deli oluyorummm..şurdan bi sedaaaaaaatttt aloooo diyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…