2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacığım fotolarına bakarken ark.lar geldi kapadım hemen yazamadım.
fotolar çok güzell
süper çekmiş arkadaşın.
oyy daha ancak oturdum yaw

adaşım bende çok begendim..bişey dikkatimi çekti..eşin sürekli elini tutuyo hiç bırakmıyo..o gün senin ne kadar hassas oldugunu biliyo..Adaşım tekrar mutluluklar diliyorum..çok yakışıyosunuz çok..bu arada dış mekan için arkadasın haricinde fotocumu tuttun adaşım??

canımmmmm sıkılıyorrrrrrrr ruhum daralıyor allah hayır etsin bakalım yaw bide bu aralar bi uyku hali hiç sormayın yaniii ilaçmı yapıyor acaba yaww

ayyy bukooo hiç sorma kız deli gibi uyuyasım var valla işler çok çizilmesi gereken iş dolu bursa tarım fuarına çalışıyoruz kız sayi ama nedense hiç çizesim yok

geçen haftada av fuarı vardı geçen sene gitmiştik çok güzeldi ama bu sene nişan telaşına gidemedim tarımda çok katılımcı var mı ki canım?

canım benim, çok sağol
buraya eklediğim fotoları arkadaşım fotoğrafcı çekerken ve biz yalnızken çekti
bi de ayrıca profesyonel fotoğraf çeken arkadaşım vardı o da dış mekan fotolarını çekti.
onun yanında biri daha vardı ışığı organize eden vs. Onların ikisine 150 tl verdik. diğer arkadaşım zaten kendisi icin cekti.
sizin düğün gününüzdede eşin öyle olucak canım, hep elini tutup gözünün icine bakıp sana tekrar aşık olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…