2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aminnn benimm güzel yürekli arkadasım...

Kızlar Zeynep,Eda,Aylin ve Denizin resimlerini gördüm çok güzeller hepsi de

iyi canım ne olsun takılıorum öle

Canımm sana birşey sorucam ben 2009 mart ayında kredi aldım ben bu ay kalan tutarın yarısını diger ay da diger yarısını ödeyip bitirecegim bugün gazetede bir yazı okudum 28 ekim 2010'dan önce alınan krediler için kkdf indirimi uygulanacaktır bu ne demek ben anlamadım...

cnm öyle bir bilgi gelmedi bize.ama kkdf yükseldiğinden ekim itibariyle ödemeler yükseldi.belki onunla ilgili bi karar gelir bilemiyorum.ama az kaldıysa kapatacaksan kapat boşver bekleme.seçimden sonra hemen o tarz işlerle ilgilenmezler

kapatıcam canımm banka için çalışıyorum ben şu anda kapatıyım da bir nefes alıyım sen ne yaptın eşyalar ne zaman gidiyor?

çarşamba temizlik yapılacak.sonra mobilyalar gelir.sonrasını bilemiyorum.zaten balayından sonra evimize geçicez.düğünden sonra 2 gün burda otelde kalcaz.

çarşamba temizlik yapılacak.sonra mobilyalar gelir.sonrasını bilemiyorum.zaten balayından sonra evimize geçicez.düğünden sonra 2 gün burda otelde kalcaz.

izne ne zaman çıkacaksın canım ve kaç gün izin alıyosun?Balayı Antalya'da olucak galiba annemler Mersindeler şimdiden çok sıcakmış yaz nasıl geçicek bakalım

ben de ilk kez gitcem oraya.2 senedir denize girmiyorum.acısını fena çıkarıcammmm.kasımda da hava iyi olur oralarda.benim kuzen ekimde gitmişti su sesi otele.hava da gayet iyiydi

ben de ilk kez gitcem oraya.2 senedir denize girmiyorum.acısını fena çıkarıcammmm.kasımda da hava iyi olur oralarda.benim kuzen ekimde gitmişti su sesi otele.hava da gayet iyiydi

insan özlüyor denizi sizin yine deniziniz var ben istanbula gittigim zaman ilk aşkımm denizi izleyelim mi oluyorumorange country sen demiştin galiba aklımda kalan tek otel o oldu bayıldım çünkü ben de müstakbel nişanlımla birkaç gün bir yerlere kaçarım artık gizli,kaçamak napıyım çok bunaldım

günaydınlar kızlarr.

ayaklarım hala feci bişeklde ağrıyor.
akşam çok erken yattım. sabah bile gözümü açamadım
eve gittim bezelye ayıkladım o arada bulaşıkları mak. yerleştirdim çamaşır attım.
çamaşır mak. tıkır tıkır çalışıor. bulaşık mak. tesisatta sorun çıkardı
biliodum onda bi aksilik olcağını.
bulaşıkları çıkardım gerçi yıkamış epey ama gerisin geriye boşalttım içimede sinmedi tezgaha dizdim akşam onca bulaşığı yıkıcam.
edaa dün akşam şehriye salatası yaptım süper oldu çok beğendim.
nane nar ekşisi bulyon taze soğan kornişon salatalık pul biberle yaptım. eşim çok güzel olmuş hatun diye diye yedi.
akşamda gül getirmiş ama ben bulaşık makç üzülünce anlamadım hiçbişiy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…