- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.401
davetiyen cok güzel olmuş canım benim
çok çok mutlu olun olur mu canlarım, bugünlerin tadını çıkarın ve yepyeni hayatınıza olumlu düşüncelerle başlayın
Eki Görüntüle 206526
hepinizi bekliyorum kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız öpüyorum sizi kocaman kocaman
birlikteliinizin bir ömür sürmesi dileği ileeeeee nurgülcümmmmmm:81:
bende 2005 in kasımında aldım aralığında yepisyenisi çıktı onlar daha büyük reklamını yapmışlar bir baktım bagajından fil çıkıyor ben şok diyorum ama ama ama bunun bagajından fil çıkıyor benimkine kedi zor sığar herkes koptu
benim ehliyet aldıktan sonraki ilk arabam nissan cherry di 85 model, 200 mark'a almıştım.
o kadar hızlı gidiyodu ki porsche dioduk ona
tabii ben acemilikle bi kere el frenini tam indirmeden yaklaşık 30km yol gitmiştim
sonra birkaç kere sağa sola çarptım, bi de yanlış benzim aldım bi iki kere öylece pert ettim arabayı
2006 da pert'e verdik ilk gözağrımı
teşekkür ederim zuzucuğummmm darısı tez vakitte sana inş. ayakkabımın altında yazılısın unutmadım seni bacımmmm
nurgülcüm davetiyen çok hoşmuş canım
allah sonsuza dek mutlu etsin inşallah
bir kedim bileeee yok anlıyor musun
amin canım..malesefki güzel zamanlarımın içine edildi..ve eda ben hiç böyle şeyler hayal etmemiştim...yaşanacakmış demekki..yaşadım ve umarım bitti kötü günler deyip mutlu olurum bende..kendime olan saygınlıgımı korumak için dik durmaya çalışıcamm..önüme ne çıkarsa çıksın neyle karsılassam bile moralimi bozmamaya çalışıcam..Allah yardımcımız olsun..davetiyen cok güzel olmuş canım benim
çok çok mutlu olun olur mu canlarım, bugünlerin tadını çıkarın ve yepyeni hayatınıza olumlu düşüncelerle başlayın
bende çok duygulanıyorum gördükçe inanamıyorum herşey rüya gibi geliyor sanki 2005 ekim 18 de başladı bizim aşk hikayemiz bu kadar uzun sürünce ne bilim olmayacak sanki diyordum ama oldu düğünümüze 15 gün kaldı pazar günü evimizde ikimizde göz yaşlarına boğulduk manita ağlıyor ben ağlıyorum rüya dimi eğer rüya ise hiç uyanmayalım prensesim olurmu dedi başladı ağlamaya kurban olurum ben ona ya allah yanımdan başımdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin.....çok mutluyum aynı zamanda çokta duygusalım kızlar kafanızı şişirdiysem ne olur kusuruma bakmayın olurmu
bende çok duygulanıyorum gördükçe inanamıyorum herşey rüya gibi geliyor sanki 2005 ekim 18 de başladı bizim aşk hikayemiz bu kadar uzun sürünce ne bilim olmayacak sanki diyordum ama oldu düğünümüze 15 gün kaldı pazar günü evimizde ikimizde göz yaşlarına boğulduk manita ağlıyor ben ağlıyorum rüya dimi eğer rüya ise hiç uyanmayalım prensesim olurmu dedi başladı ağlamaya kurban olurum ben ona ya allah yanımdan başımdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin.....çok mutluyum aynı zamanda çokta duygusalım kızlar kafanızı şişirdiysem ne olur kusuruma bakmayın olurmu
alırsınız kuzucum sizde benim kızma sebebim o kadar bayi gezdik biride demediki bekleyin 1 ay sonra yeni modeli çıkıyor diye
teşekkür ederim zuzucuğummmm darısı tez vakitte sana inş. ayakkabımın altında yazılısın unutmadım seni bacımmmm
amin canım..malesefki güzel zamanlarımın içine edildi..ve eda ben hiç böyle şeyler hayal etmemiştim...yaşanacakmış demekki..yaşadım ve umarım bitti kötü günler deyip mutlu olurum bende..kendime olan saygınlıgımı korumak için dik durmaya çalışıcamm..önüme ne çıkarsa çıksın neyle karsılassam bile moralimi bozmamaya çalışıcam..Allah yardımcımız olsun..
nurgülüm ne münasebet..tabiki konusucaksın.ben sen böyle yazdıkca ne kadar mutlu oluyorum bi bilsen..Allah bu mutluluguna gölge düşürecek zerre olumszlk kötülük yaşatmaz inşallah..rüya gibi güzel masallar kadar anlatılacak aşkınız olsun elele yıllarca..kalbimiz seninle..
nurgül iyi ağlıyorsunuz kız valla şöyle karşı karşıya bakışarak hiç ağlamadık ya onca yıl bizde sorun mu var acep
ya ben ya ben
artık evlendikten sonra kocişe de yenilesinn gitmiyor dersinn bukooo adam herşeyi yaptı bunu mu yapmayacak devede kulak kalır bu
nurgül iyi ağlıyorsunuz kız valla şöyle karşı karşıya bakışarak hiç ağlamadık ya onca yıl bizde sorun mu var acep
nurgülcüm bende senin gibi hiç inanamadım inanamadık daha dğrusu
kaç gece yatağa yatınca birbirimize sarılıp biz evlendik dimi dedik birbirimize
karım oldun artık sen benim dimi diyo arasıra bana
bizde 9. yılımızda evlendik
hele ilk zamanlar balayında falan
ailemden gizli tatile gitmişim gibi geldi hep
bazen çok huzursuzluk duydum
sonra da düşündükçe çok mutlu oldum
dönünce gene brilikte uyuycaz dedim
kocam oldu artık dedim
çok güzel bişey yaa evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?