2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim böcük seninkinden sağlam çıktı desene bir kere motosiklete çarptım bir kere tır bana çarptı hala yaşıyor böcük perte giderse bende çok üzülürüm

davetiyen cok güzel olmuş canım benim

çok çok mutlu olun olur mu canlarım, bugünlerin tadını çıkarın ve yepyeni hayatınıza olumlu düşüncelerle başlayın

amin canım..malesefki güzel zamanlarımın içine edildi..ve eda ben hiç böyle şeyler hayal etmemiştim...yaşanacakmış demekki..yaşadım ve umarım bitti kötü günler deyip mutlu olurum bende..kendime olan saygınlıgımı korumak için dik durmaya çalışıcamm..önüme ne çıkarsa çıksın neyle karsılassam bile moralimi bozmamaya çalışıcam..Allah yardımcımız olsun..

nurgülüm ne münasebet..tabiki konusucaksın.ben sen böyle yazdıkca ne kadar mutlu oluyorum bi bilsen..Allah bu mutluluguna gölge düşürecek zerre olumszlk kötülük yaşatmaz inşallah..rüya gibi güzel masallar kadar anlatılacak aşkınız olsun elele yıllarca..kalbimiz seninle..

nurgül iyi ağlıyorsunuz kız valla şöyle karşı karşıya bakışarak hiç ağlamadık ya onca yıl bizde sorun mu var acep

mutluyum ama senin yaşadığın sıkıntılar benide bi hayli üzüyor anlıyorsun beni dimi kuzum sizde çok mutlu olacaksınız bugünler bitti gitti kuşummmm

nurgül iyi ağlıyorsunuz kız valla şöyle karşı karşıya bakışarak hiç ağlamadık ya onca yıl bizde sorun mu var acep

bilmem valla zuzum çok duygulandıkkkk ya size anlatırken bile gözlerim doldu yawww

nurgülcüm bende senin gibi hiç inanamadım inanamadık daha dğrusu
kaç gece yatağa yatınca birbirimize sarılıp biz evlendik dimi dedik birbirimize
karım oldun artık sen benim dimi diyo arasıra bana
bizde 9. yılımızda evlendik
hele ilk zamanlar balayında falan
ailemden gizli tatile gitmişim gibi geldi hep
bazen çok huzursuzluk duydum
sonra da düşündükçe çok mutlu oldum
dönünce gene brilikte uyuycaz dedim
kocam oldu artık dedim
çok güzel bişey yaa evlilik

aylinnnnnnn özendiriosn bzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…