- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.501
günaydın kızlar bugn aslışın kınası var çoook güzel geçer inşallah gtmeyi çok istedim ama evime gtmem lazm kayınvalidemde akşam bze gelicek
bnm de artık 10 dan geriye sayım başladı bugün:
"10" Balıkesir
evt zuzuşum saymaya başladığımda 173 günüm wardı allah nasip etti bugnleri grmeyi inşallah 10 gn snra 01 adana da derim
evim hazır dediğim gbi beyaz eşyaların montajı kaldı btek onn içinde gazımzn açlmasını bekliyoruz bulaşık makinam gydirilcek snrada bgn inşallah resm çekicem hep bi akslk oldu
günaydın kızlarrr. çok uykum var dün akşam kayınvalidemle kardeşi gelmişlerdi çaya. geç gittiler. baya yoruldum
darısı başımıza inşallah. Yok şekerim yanlılşın var bana göre 10 bandırmaAylinde diyecek ki olur mu 10 gönen
Günaydın kızlar ben geldim
Zeynepcim çok hamaratsın maşallah.
Bulaşık makinen yapılır kuzum çaresi olmayan dert değil ya.
Aylincim üzüldüm valla kuzum zorda kalmışsındır.
Ama olsun elbet yapılır hiç üzme kendini.
Ayşecim umarım arabada sorun çıkmazda alırsınız şimdiden hayırlı olsun canım.
valla baya utandım
allahtan kadın anlayışlı yani
oda 3 ay önce ay önce taşınmış
biz evde kalmaya başladıktan sonra akıtmaya başlamış tabi
kullanınca belli oldu yani
ama kadın yeni evliyiz diye rahatsız etmek istememiş
o böyle deyince daha da mahcup oldum
bian önce yapılmasını istiyorum
ama ev sahibi de biraz ağırdan alıyo canımı sıkıyo
günaydın kızlar
oh oh herkes yorgun bu ne hal daha şimdiden çoluk çocuğa karışmadan kübraaaa örnek olcen bize öyle yorgunluktan bahsetme gözüm korkuyor
akşam benimde ilk misafirlerim geldi ama saat 7,30 olmuş öyle haber veriyorlar yani koş koş eve git hemen evi havalandır koş mutfağa bulaşıkalrı yerleştir ne yapsam diye düşündüm habersiz olduğu için birşeyile uğraşma dediler ama ilk misafir öyle bir çayla da olmazdı hemen bir patates haşlamya koydum patates salatası yaş kek tarifi yayınlamıştım tavdiye ederim çok harika oluyor ilk kez kekim kabardı acele ya güzel oluyor başka zaman hiç büsküvi gibi :)birde şaypadan hazır sigara böreği satılıyordu kızarttım dondurucuda kayınvalidemin su böreğ ivardı fırında ısıttım ohhhh allahtan işim bitti ve geldiler marifetlendim ayol
yok canım bandırma 10 değil 10 buçuk
sıla konserinde bile tüm bandırmalılar öyle dedi
valla baya utandım
allahtan kadın anlayışlı yani
oda 3 ay önce ay önce taşınmış
biz evde kalmaya başladıktan sonra akıtmaya başlamış tabi
kullanınca belli oldu yani
ama kadın yeni evliyiz diye rahatsız etmek istememiş
o böyle deyince daha da mahcup oldum
bian önce yapılmasını istiyorum
ama ev sahibi de biraz ağırdan alıyo canımı sıkıyo
amin canım inşallahVayy vay vayy sayılı gün çabuk geçiyor betüşümmm
Oy oy bütün siz evleninde sıra bize gelsin
Aslışında inşallah herşey dilediği gibi olur inşallah.
ne yaptınız betüşşşş çeyizleri hep yıkayıp mı serdiniz havlular bornozlar nevresimleri hep yıkadın mı betüşümmmmm
benim memlekete gelmişsin
ayy dimi aslının kınası var bugün
inşallah çok güzel geçer
hayırlısıyla atlatır inşallah
günaydın canım
bizde dün akşam kayınvalidemdeydik
baya iyi oluyo yaa böyle arada gitmek
yemek derdim olmadı akşam
diğer işlerimi hallettim
yemekle uğraşırken diğer işler kalıyodu
iyi oldu yani
resmi değiştirmişsin bi bocaladım bu bizim kübramı diye
Oy oy oy çok mu yorulmuş kübroşumm kıyamam
günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
amin canım inşallah
çeyizler serildi havlular filan evde yıkanmştı hayatım ama bornozumu yıkamadm kutusnda gtrdm işlemeli olan havlularımıda yıkamadm zaten tertemzdi bn çeyiz işini heryere dizdrmediğim halde sewmedm gardolabma kıyafetlerimi dizemedm düşünn heryer battaniye yorgan ve ben o kadar çk almşmki ikisindende üstne kayınvalidemde 2 yorgan bi battanye vernce tam oldu zaten yatak odamn bi köşesi sırf grnsn yorganlar diye yüklük gbi oldu allahtan bnm aldklarımn çoğu hazır yorgan onları tatil dönüşü vakumlayıp bazamn altına koyucam
Nurgülümm hoşgeldin kuzum zaman geçiyor kuzum çizelgene bakdımda ne kadar az kalmış maşallah.
geliceklerini öğrenince resmen bir temizlik yaptım evde çünkü ilk defa geliyordu teyze ve evi doolaşacaktı. hamdlsun atlattım ama. aslında bohça vermiyorduk ama ben hedi olsun diye giderken o arada hemen bir bohça hazırladım. havlu seccade patik başörtü lif birde iç çamaşırı vardı fazla onu koydum çok hoşuna gitti. eşiminde hoşuna gitti. benim karım çok düşünceli dedi
Sizi dinledikçe ben mutlu oluyorum.Allahım hayırlısıyla bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?