2011 gelin adayları buyrun sohbete

Vayy vay vayy sayılı gün çabuk geçiyor betüşümmm

Oy oy bütün siz evleninde sıra bize gelsin
Aslışında inşallah herşey dilediği gibi olur inşallah.

ne yaptınız betüşşşş çeyizleri hep yıkayıp mı serdiniz havlular bornozlar nevresimleri hep yıkadın mı betüşümmmmm

darısı başımıza inşallah. Yok şekerim yanlılşın var bana göre 10 bandırma Aylinde diyecek ki olur mu 10 gönen

yok canım bandırma 10 değil 10 buçuk
sıla konserinde bile tüm bandırmalılar öyle dedi

valla baya utandım
allahtan kadın anlayışlı yani
oda 3 ay önce ay önce taşınmış
biz evde kalmaya başladıktan sonra akıtmaya başlamış tabi
kullanınca belli oldu yani
ama kadın yeni evliyiz diye rahatsız etmek istememiş
o böyle deyince daha da mahcup oldum
bian önce yapılmasını istiyorum
ama ev sahibi de biraz ağırdan alıyo canımı sıkıyo

günaydın kızlar,
hafta sonuna az kaldı şükürler olsun

Aylin çok geçmiş olsun canım, yazık pırıl pırıl evde inşaat olması üzücü ama olsun
allah beterinden saklasın

Zeynep'cim, senin de ellerine sağlık canım. şehriye salatasını bende yaptım dün ton balıklı turşulu vs güzel oldu.

öpüyorum sizi

günaydın kızlar
oh oh herkes yorgun bu ne hal daha şimdiden çoluk çocuğa karışmadan kübraaaa örnek olcen bize öyle yorgunluktan bahsetme gözüm korkuyor
akşam benimde ilk misafirlerim geldi ama saat 7,30 olmuş öyle haber veriyorlar yani koş koş eve git hemen evi havalandır koş mutfağa bulaşıkalrı yerleştir ne yapsam diye düşündüm habersiz olduğu için birşeyile uğraşma dediler ama ilk misafir öyle bir çayla da olmazdı hemen bir patates haşlamya koydum patates salatası yaş kek tarifi yayınlamıştım tavdiye ederim çok harika oluyor ilk kez kekim kabardı acele ya güzel oluyor başka zaman hiç büsküvi gibi :)birde şaypadan hazır sigara böreği satılıyordu kızarttım dondurucuda kayınvalidemin su böreğ ivardı fırında ısıttım ohhhh allahtan işim bitti ve geldiler marifetlendim ayol

Kadın gerçkden anlayışlıymış.
Kız bende çok utanırdım.
Ama sizin suçunuzda değil ki nerden bilebilirdiniz.
Umarım en kısa sürede çözer ev sahibi sorunu.
Sorumluluk alsın biraz canım sonuçta her şeyiyle uğraşıcak olanda sensin.
Hayırlısı olsun inşllah üzme sen kendini.

betus kubra gunaydin canlarim

benim on gun kala sevglm gelmisti kibristan evimizi gormustu cok tatliydi cok
az kaldi betuscum
yolunda gitsin ins hersey hepinizin

kubracim dinlen bu aksam
benimde ablamlar izne geldi hakkariden
annemlerde yemekteydik

asli ile nesrine de coook kolay gelsin buradan

buketcim bilmiyorum malum bayan arabasi esimin icine sinmedu sanki ama bakalim hayirlisi
24bin tl aylincim araba
zaten ikimizde acemiyiz bir iki yil biner satariz diyoruz

kayinvalidem buradayken cok titizdim ya iki gundur saldim
katlanacak camasirlarim duruyor

Maşalllah maşallah kız hakikaten çok marifetlisin.
Benim böyle aceleye gelince elim ayağım birbirine dolanıyor mutfak savaşdan çıkmış gibi oluyor

ben bizim ustaları yollayayım uçarak gelsinler Yakında il olur ayrı bir plakası olur zaten

zeynepcim geçmiş olsun normalde de ağırıyormuyud yoksa yorgunluktan mı

aylin sanada geçmiş olsun canım olur tamiri ya inş. sıkıntı yapma banyada bol su ile yıkarsın fırçalarsın diğer odalarda lsa çok zor olurdu

Vayy vay vayy sayılı gün çabuk geçiyor betüşümmm

Oy oy bütün siz evleninde sıra bize gelsin
Aslışında inşallah herşey dilediği gibi olur inşallah.
amin canım inşallah
ne yaptınız betüşşşş çeyizleri hep yıkayıp mı serdiniz havlular bornozlar nevresimleri hep yıkadın mı betüşümmmmm

çeyizler serildi havlular filan evde yıkanmştı hayatım ama bornozumu yıkamadm kutusnda gtrdm işlemeli olan havlularımıda yıkamadm zaten tertemzdi bn çeyiz işini heryere dizdrmediğim halde sewmedm gardolabma kıyafetlerimi dizemedm düşünn heryer battaniye yorgan ve ben o kadar çk almşmki ikisindende üstne kayınvalidemde 2 yorgan bi battanye vernce tam oldu zaten yatak odamn bi köşesi sırf grnsn yorganlar diye yüklük gbi oldu allahtan bnm aldklarımn çoğu hazır yorgan onları tatil dönüşü vakumlayıp bazamn altına koyucam

evet canım hoşuma gitti yumurtalar hem gelinlikti resmim o devreleri atlattık . bende arada gitmek istiyorum ama benim eşimin işi çok yorucu oturunca kalıyorum orda diyor. kıyamıyorumda ona. o yüzden hep evdeyiz

Oy oy oy çok mu yorulmuş kübroşumm kıyamam

geliceklerini öğrenince resmen bir temizlik yaptım evde çünkü ilk defa geliyordu teyze ve evi doolaşacaktı. hamdlsun atlattım ama. aslında bohça vermiyorduk ama ben hedi olsun diye giderken o arada hemen bir bohça hazırladım. havlu seccade patik başörtü lif birde iç çamaşırı vardı fazla onu koydum çok hoşuna gitti. eşiminde hoşuna gitti. benim karım çok düşünceli dedi

Son düzenleme:

tatilden sonra snei çok büyük işler bekliyor betüş bende çeyizi serdirmedim ama yinede koyuyorlar bir yerlere bişeyler.sonra onları topla dur. hele o yorganlar. ben kayınvalideme bana yorgan verme dedim

bizde bizi yemeğe alan kişilere hediye götürülüyor giderken yakınlara veriliyor henüz kimse almadığı için birşey vermedim mümkünse almasınlar birde onların geri dönüşü olur

Nurgülümm hoşgeldin kuzum zaman geçiyor kuzum çizelgene bakdımda ne kadar az kalmış maşallah.

hoşbulduk canım hiç sorma niloşum ya heyecandan bayılacağım bu aralar neredeyse yawww bende baktıkça kötü oluyoum bugün babam geliyor köyden ablamlarda yeğenimle düğün için kıyafet almaya gitmişler küçük yeğenimde benim yanımda şirkette 1. sınıfa gidiyor bana bıraktılar yanıma kurban olurum ne çok özlemişim ya

Sizi dinledikçe ben mutlu oluyorum.Allahım hayırlısıyla bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…