- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.521
hoşbulduk canım hiç sorma niloşum ya heyecandan bayılacağım bu aralar neredeyse yawww bende baktıkça kötü oluyoum bugün babam geliyor köyden ablamlarda yeğenimle düğün için kıyafet almaya gitmişler küçük yeğenimde benim yanımda şirkette 1. sınıfa gidiyor bana bıraktılar yanıma kurban olurum ne çok özlemişim ya
betus kubra gunaydin canlarim
benim on gun kala sevglm gelmisti kibristan evimizi gormustu cok tatliydi cok
az kaldi betuscum
yolunda gitsin ins hersey hepinizin
kubracim dinlen bu aksam
benimde ablamlar izne geldi hakkariden
annemlerde yemekteydik
asli ile nesrine de coook kolay gelsin buradan
buketcim bilmiyorum malum bayan arabasi esimin icine sinmedu sanki ama bakalim hayirlisi
24bin tl aylincim araba
zaten ikimizde acemiyiz bir iki yil biner satariz diyoruz
kayinvalidem buradayken cok titizdim ya iki gundur saldim
katlanacak camasirlarim duruyor
bizde bizi yemeğe alan kişilere hediye götürülüyor giderken yakınlara veriliyor henüz kimse almadığı için birşey vermedim mümkünse almasınlar birde onların geri dönüşü olur
Sizi dinledikçe ben mutlu oluyorum.Allahım hayırlısıyla bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşallah.
ayy bize de bi akrabları falan gelmişti ama ben hiç vermedim öyle şeyler
bi kere de yemeğe gittik onlara ama bişey götürmedim zaten öylesine bi yemekti
hiçte aklıma gelmedi valla
bidaha çağırıcam diyo o zaman götürsem olmaz mı
kızlar peki siz ilk kayınvalidenize giderken tatil dönüşü yani evlendikten sonra
hediye götürdünüzmü ben o zaman da götürmedim
ayy çok görgüsüz gördüm kendimi yaa:26:
ayy bize de bi akrabları falan gelmişti ama ben hiç vermedim öyle şeyler
bi kere de yemeğe gittik onlara ama bişey götürmedim zaten öylesine bi yemekti
hiçte aklıma gelmedi valla
bidaha çağırıcam diyo o zaman götürsem olmaz mı
kızlar peki siz ilk kayınvalidenize giderken tatil dönüşü yani evlendikten sonra
hediye götürdünüzmü ben o zaman da götürmedim
ayy çok görgüsüz gördüm kendimi yaa:26:
çok sağol ayşecim bu zamana kadar şükür sorun olmadı bndan snrada olmasn inşallahbetus kubra gunaydin canlarim
benim on gun kala sevglm gelmisti kibristan evimizi gormustu cok tatliydi cok
az kaldi betuscum
yolunda gitsin ins hersey hepinizin
kubracim dinlen bu aksam
benimde ablamlar izne geldi hakkariden
annemlerde yemekteydik
asli ile nesrine de coook kolay gelsin buradan
buketcim bilmiyorum malum bayan arabasi esimin icine sinmedu sanki ama bakalim hayirlisi
24bin tl aylincim araba
zaten ikimizde acemiyiz bir iki yil biner satariz diyoruz
kayinvalidem buradayken cok titizdim ya iki gundur saldim
katlanacak camasirlarim duruyor
tatilden sonra snei çok büyük işler bekliyor betüş bende çeyizi serdirmedim ama yinede koyuyorlar bir yerlere bişeyler.sonra onları topla dur. hele o yorganlar. ben kayınvalideme bana yorgan verme dedim
aylin bende götürmedim
valla şimdi utandım düşününce aslında ince düşünceliyimdir ama ne bileyim
bohça veya hediye hiç gelmedi aklıma
günaydın kızlar
oh oh herkes yorgun bu ne hal daha şimdiden çoluk çocuğa karışmadan kübraaaa örnek olcen bize öyle yorgunluktan bahsetme gözüm korkuyor
akşam benimde ilk misafirlerim geldi ama saat 7,30 olmuş öyle haber veriyorlar yani koş koş eve git hemen evi havalandır koş mutfağa bulaşıkalrı yerleştir ne yapsam diye düşündüm habersiz olduğu için birşeyile uğraşma dediler ama ilk misafir öyle bir çayla da olmazdı hemen bir patates haşlamya koydum patates salatası yaş kek tarifi yayınlamıştım tavdiye ederim çok harika oluyor ilk kez kekim kabardı acele ya güzel oluyor başka zaman hiç büsküvi gibi :)birde şaypadan hazır sigara böreği satılıyordu kızarttım dondurucuda kayınvalidemin su böreğ ivardı fırında ısıttım ohhhh allahtan işim bitti ve geldiler marifetlendim ayol
amin canım inşallah
çeyizler serildi havlular filan evde yıkanmştı hayatım ama bornozumu yıkamadm kutusnda gtrdm işlemeli olan havlularımıda yıkamadm zaten tertemzdi bn çeyiz işini heryere dizdrmediğim halde sewmedm gardolabma kıyafetlerimi dizemedm düşünn heryer battaniye yorgan ve ben o kadar çk almşmki ikisindende üstne kayınvalidemde 2 yorgan bi battanye vernce tam oldu zaten yatak odamn bi köşesi sırf grnsn yorganlar diye yüklük gbi oldu allahtan bnm aldklarımn çoğu hazır yorgan onları tatil dönüşü vakumlayıp bazamn altına koyucam
kızlar nasılsınız..anca gelebildim..
kızlar küçük nilayyun dün evde şarkılar eşliğinde piyano çaldı..
Eki Görüntüle 206968 Eki Görüntüle 206969
24 mü çok istemişler canım ya ben 26,5 a almıştım sıfırını benimki otomatik vites. En son bakımda sormuştuk ustaya satsak ederi ne kadar diye 14,5 - 15 demişti
denizzz maşallahhhçok pratik gördüm seni. sanırım bu evlilik hepimize yaradı
betüş bornozunu yıkaya bilirsen çok iyi olur canım çeyiz görüldükten sonra düğüne bir kaç gün kala yıka canım. çok toplu oluyor kutudada olsa. ilk gece kullanamazsınız yoksa. kurulanıyormusun tozlanıyormusun belli değil
maşallahhhkirpiklere bittim
çok sağol ayşecim bu zamana kadar şükür sorun olmadı bndan snrada olmasn inşallah
sorma kübra nasıl toparlycam diye düşünüyorum bnde inan tatğilden 3-4 gn erken gelmeyi ble düşündm gelnce ewde vakt geçireym hemen işe başlamym diye
Kızlarr yaa nasıl duygulandım anlatamam.
Nişanlımın pantalonu yoktu laf arasında söylemiştik.
Annem tutmuş ikitane pantalon almış iş yerinde giysin diye.
Birde gömlek aldım kızım olur mu bilmiyorum gelsin denesin oğlum dedi.
Canım annem benimİnşallah yakın oturucam anneme uzaklaşmıcaz
ayy ne güzel
yaa bende annemi özledim ama yaa
hiç kıyamıyorum ona
ama ancak pazra gidebilirim
seçim varya orda oy kullanıcam
o yüzden cumartesi gitmiycem
hem şu tadilat işi var bakalım ne olucak off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?