2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende 2011 gelını olucam güya 20 gün kaldı....ama o kadar mutsuzum ki eşimle resmi nikahımızı önceden kıydık tayın durumumuzdan dolayı..2,5 aylık resmı olarak evliyim..nikahtan sonra yaklaşık 15 gün hersey çok güzeldi..sonra eşimim bir sürü yalan söylediğini farkettim ve benı ailesiyle karsı karsıya getırdı aramızda sorunlar çıktı üstelik eşimin onlara söylediği şeylerden dolayı ve ailesi bana cephe aldı hiçbişeyimle ilgilenmez oldu halbukı olanlardan benım haberım bıle olmamıştı şimdi düğün yaklaştı düğünle ilgili planlar yapmıyo eşim..biz memuruz ilerde nerede yaşayacağımız konusunda baskı yapar oldu..tayınımız ailerden uzak bı sehre cıkmıstı ve anlaşmıştık ailelerle aynı sehırde olmayacagız diye üstelık mesleğim buna musade etmıyo...eşim işini değiştirirsin diyip duruyo halbukı üniversıte mezunu olarak çok ıyı bı yerdeyım eşimde meslektaşım....ailelerin olduğu sehre yerleşırsek eşimin ailesi çok müdehaleci çocuk gıbı davranıyo bıze,hem onlara katlanmak zorunda kalıcam hem işimden olucam ne yapmam gerekiyo bılmıyom??????

günaydın kızlarrr zeynepcim üzüme canım bozulak makine olsun o kolay iş tamiri mümkün olmayan şeyler olmasında. Çok marifetlisin maşallah

evet aylinim bide oluyouyum olmuyomuyum belli degil

sagol canimm
sen naber

banyo icin uzuldm gecms olsun
zeynebim senin bulasik mskinende duzelir insallah
cok yorma kendini balim

ay sağolun kızlarr moral verdiniz.
inş. ya evde olsam sorun yok adamlara hbr veririz gelir yaparlar ama evde olmayınca ertelemek gerekiyor sürekli
denizciğim yok tatlım yeni ağrıyor sürekli ayakta duruyrm iş yerinde de koşturuyrm sonra acısı çıkıyr.
valla bunca şeyi nasıl yetiştiriyrm bende anlamadım
en son akşam yatıcam dedim eşime yatır beni tmm dedi wc gittim yattı benimki kalkıp tv izlicem sonra çok erken uyumam dedi tmm dedim hatun nere kayboldun dio çamaşır asıorum
sonra bi uyumuşum ama dünya yıkılsa duymazdım herhalde.
aylinn geçmiş olsun canımcım ya. hem çalışıp hem ev hanımı olmak ne zormuş.
ama eşim sağolsun çok yardımcı oluo akşamları sofrayı beraber topluyrz
sabahta erken kalkıp tost yapıo bana ya da omlet tarzı bişiy :)
yoksa ben kalkamıyrm yaa

ayyy kübra bu moral bozukluğunda yüreğime su serptin
bende bitek ben bu sorunları yaşıyorum sanıodum
paspal oldum çıktım ortaya

ahh ah szden duyduklarım nedenyle braz hazrlklıyım ama dağınklığı sevmyrm ben bde kayınvalidemler üst katımdalar kayınvalidem düğünden hemen snra samsuna gdcek byk ihtmal grmcemde gdecek kayınpederm ve kaynım bnde olacklar artı snrasıda ramazan nasıl yetişicem şimdiden kara kara düşünüyorum :)

valla eşlerden yana çok şanslıyız demekki benim kocişte çok yardımcı sağolsun
o gelene kadara yemek yapıyorum
salatayı yapamamışsam o yapıyo birlikte topluyoruz
sabahları genelde ben kahvaltı hazırlıyorum ama
arada benimle anlaşma yapıyo yarın sabah ben hazırlıycam diye ama hiç kıyamıyorum nedense
ilk zamanlar bende çok yoruluyodum zeynepçim
yatmaya yer arıyodum hemen uykum geliyodu
ama şimdi alıştım sanırım
sabahta daha rahat kalkıyorum
akşamda hemen uykum gelmiyo

aynı kaderi paylaşıyoruz edacım
demekki herkes aynı şeyleri yaşıyo

ayy böyle olan bitek benim evim sanıyodum
demek herkesinki öyleymiş
rahatladım valla

kızlar ben kendimi pisliğin içinde oturuyormuş gibi hissediyordum . her arayana anneme ablamlara diyrodum bu işleri bitiremiyorum evim dağınık ne yapacağım. hepside aynı şeyi dediler düzenin 1 -2 aya anca oturur hiç dert etme kendine güzel ügnlerin tadını çıkar. dedikleri gibiymiş valla.yalnız değilsiniz yani kızlar. başınızda ben varım

Son düzenleme:

evet aynen bende böyle hissediyodum
bi an önce tatil olsun evimi temizleyeyim diye baktım
çamaşırlar bi taraftan
bi taraftan saçma sapan örtüleri kaldırmaya çalışıyorum
bi taraftan yemek derdi
valla çıldırcam sanmıştım
ama geçti neyseki
şimdi herşey eskiye nazaran daha düzenli

ahh ahh benimkinin işi çok zor elektirik işi ya bedenen çok yoruluyor o yzüden yardım etmiyor pek

betülcüm sıkma canını bir o kadarda allah kolaylık veriyor inan. ben normalde işten eve gelince pestili çıkan biriydim. şimdi gelip neler yapıyorum neler kendime şaşıyorum. annem bile şokta sen diyor nasıl yapıyorsun. allah yardım eidyor canımm

ya böyle şeylere acayip kafam atıyor insanın bir tane çakası geliyor kendi koca olduğundan emin mi acaba ana kuzusu ise evlenmesydi zorladn mı hayret birşey psikolojisi bozulmuştur sabret bence arkadaşım

ya canım artık kimse beklemiyor öyle şeyleri . biz balayı dönüşü bohçasını götürdük sadece bende özel hediye almadım

kız bizim hazırladığımız bohça çeyiz götürmede onlara gitti ee balayı dönüşü ne vereceğim ben

canim bu otomatik vites bide donanimi sol donanim ust
motoru bir uc
sifiri otuzdokuzbin tl
bu uc yasinda
uygun gibi

rakam yazamiyorum cepten
nilay denix eda nurgul herkese gunatdin kizlar
seviyom sizi

özellikler aynı canım benimkide 1.3 sol AT sadece sizinkinin bagajı büyük 33 bin mi olmuş doğrudur ben 6 sene önce almıştım o zaman iyi canım şirin ve güzel arabadır özellikle gösterge yeri süperdir herkesin ilgisini çekiyor

Son düzenleme:
betülcüm korkma canım yaparsın yA özellikle benim seriliydi dolapların içi felan aman allahım dedim nasıl yapacağım hurçlara güzel ce katlayıp koydum yorganlar bazanın altına sığmadı vakum alamcağım işte bir onlar kaldı balayı dönüşü topladım masanın üstünü örtüleri felan iki günde bitti

kayınvalidenle aynı binadasın arada yemek orada yersin arada hzır birşeyler alırsın

bakalım deniz tatil dönüşü maraton yeniden başlayacak inşallah yetştirim şimdi gözmde büyüyor ama
sizden edndiğim tecrübelerle işin içine grnce dewamı gelir herhalde

nişanda biz bohça yaptık daha verilmiyor aileye bohça

bohça bizde nişanda yapmıştıkta
ben daha öncede duymuştum
evlendikten sonra ilk kez giderken
kayınvalideye bi başörtü patik
kayınpedere de bi havlu falan götürülüyo diye
ama biz giderken hiç aklıma gelmedi
balayından kayınvalidemle kayınpederime hediye almıştık onları götürdük gerçi biz
eli boş gitmedik yani gene de

dün pazarda ıspanak bulamadım kızlar

bu akşam melemen yapamyı düşünüyorum cacık çorbam var

bende en son gittiğimde görmedim canım ıspanak
önceki gittiklerimde oluyodu hep
artık pazarda bulamayız herhalde anca manavda
ama artık zamanı geçti bence
yapmamayı tercih ediyorum artık ben
kışın bıkıcaz zaten bunlardan

bende parfüm verdim losyon verdim kardeşlerine deodorant verdim
alanya hatırası hediye verdim geçen gün temizlik mlz aldım iki tane plastik kaplardan bulaşık yıkamaya kap süzgeç aldım arada alıyorum hatta ark sözünden aldığım eşarbı verdim

alanya nasıl denizim..nerelere gidelim gezmeye nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…