- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.541
betüşüm kendini hazırla ilk bir kaç hafta evin dağınık olacak canım. Hiç kafana takma. En güzel günlerin eşinle vakit geçir. Sakın işlere dalma. Yaparsın biraz rahat olman gerekecek işler konusunda
günaydın kızlarrr zeynepcim üzüme canım bozulak makine olsun o kolay iş tamiri mümkün olmayan şeyler olmasında. Çok marifetlisin maşallah
günaydın kızlar
zeynepçim boşver sıkma canını
benim başımda daha büyük bi dert var
benim banyom aşağı kata akıtıyomuş
kadının tavanı mahvolmuş
geçen akşam söyleme geldi çok utandım kadına da üzüldüm
elalemin pis suyu kadının tepesine iniyo düşünsenize
ev sahibine söyledik tesisatçı getirdi baktı
küvetin taşların falan kırılıp öyle tamir edilmesi gerekiyomuş
kısacası evin içinde inşaat olucak
bugün ya da yarn gelicekler bakalım
kayınvalidem durucak başlarında
benimde ona canım sıkılıyo
evet aylinim bide oluyouyum olmuyomuyum belli degil
sagol canimm
sen naber
banyo icin uzuldm gecms olsun
zeynebim senin bulasik mskinende duzelir insallah
cok yorma kendini balim
Günaydın kızlar ben geldim
Zeynepcim çok hamaratsın maşallah.
Bulaşık makinen yapılır kuzum çaresi olmayan dert değil ya.
Aylincim üzüldüm valla kuzum zorda kalmışsındır.
Ama olsun elbet yapılır hiç üzme kendini.
Ayşecim umarım arabada sorun çıkmazda alırsınız şimdiden hayırlı olsun canım.
zeynepcim geçmiş olsun normalde de ağırıyormuyud yoksa yorgunluktan mı
aylin sanada geçmiş olsun canım olur tamiri ya inş. sıkıntı yapma banyada bol su ile yıkarsın fırçalarsın diğer odalarda lsa çok zor olurdu
betüşüm kendini hazırla ilk bir kaç hafta evin dağınık olacak canım. hiç kafana takma. en güzel günlerin eşinle vakit geçir. sakın işlere dalma. yaparsın biraz rahat olman gerekecek işler konusunda
betüşüm kendini hazırla ilk bir kaç hafta evin dağınık olacak canım. hiç kafana takma. en güzel günlerin eşinle vakit geçir. sakın işlere dalma. yaparsın biraz rahat olman gerekecek işler konusunda
ay sağolun kızlarr moral verdiniz.
Inş. Ya evde olsam sorun yok adamlara hbr veririz gelir yaparlar ama evde olmayınca ertelemek gerekiyor sürekli
denizciğim yok tatlım yeni ağrıyor sürekli ayakta duruyrm iş yerinde de koşturuyrm sonra acısı çıkıyr.
Valla bunca şeyi nasıl yetiştiriyrm bende anlamadım :d
en son akşam yatıcam dedim eşime yatır beni tmm dedi wc gittim yattı benimki kalkıp tv izlicem sonra çok erken uyumam dedi tmm dedim hatun nere kayboldun dio çamaşır asıorum
Sonra bi uyumuşum ama dünya yıkılsa duymazdım herhalde.
Aylinn geçmiş olsun canımcım ya. Hem çalışıp hem ev hanımı olmak ne zormuş.
Ama eşim sağolsun çok yardımcı oluo akşamları sofrayı beraber topluyrz
sabahta erken kalkıp tost yapıo bana ya da omlet tarzı bişiy :)
yoksa ben kalkamıyrm yaa
ayyy kübra bu moral bozukluğunda yüreğime su serptin
bende bitek ben bu sorunları yaşıyorum sanıodum
paspal oldum çıktım ortaya
ayy böyle olan bitek benim evim sanıyodum
demek herkesinki öyleymiş
rahatladım valla
ayyy kübra bu moral bozukluğunda yüreğime su serptin
bende bitek ben bu sorunları yaşıyorum sanıodum
paspal oldum çıktım ortaya
kızlar ben kendimi pisliğin içinde oturuyormuş gibi hissediyordum . her arayana anneme ablamlara diyrodum bu işleri bitiremiyorum evim dağınık ne yapacağım. hepside aynı şeyi dediler düzenin 1 -2 aya anca oturur hiç dert etme kendine güzel ügnlerin tadını çıkar. dedikleri gibiymiş valla.yalnız değilsiniz yani kızlar. başınızda ben varım
valla eşlerden yana çok şanslıyız demekki benim kocişte çok yardımcı sağolsun
o gelene kadara yemek yapıyorum
salatayı yapamamışsam o yapıyo birlikte topluyoruz
sabahları genelde ben kahvaltı hazırlıyorum ama
arada benimle anlaşma yapıyo yarın sabah ben hazırlıycam diye ama hiç kıyamıyorum nedense
ilk zamanlar bende çok yoruluyodum zeynepçim
yatmaya yer arıyodum hemen uykum geliyodu
ama şimdi alıştım sanırım
sabahta daha rahat kalkıyorum
akşamda hemen uykum gelmiyo
aynı kaderi paylaşıyoruz edacım
demekki herkes aynı şeyleri yaşıyo
ahh ah szden duyduklarım nedenyle braz hazrlklıyım ama dağınklığı sevmyrm ben bde kayınvalidemler üst katımdalar kayınvalidem düğünden hemen snra samsuna gdcek byk ihtmal grmcemde gdecek kayınpederm ve kaynım bnde olacklar artı snrasıda ramazan nasıl yetişicem şimdiden kara kara düşünüyorum :)
bende 2011 gelını olucam güya 20 gün kaldı....ama o kadar mutsuzum ki eşimle resmi nikahımızı önceden kıydık tayın durumumuzdan dolayı..2,5 aylık resmı olarak evliyim..nikahtan sonra yaklaşık 15 gün hersey çok güzeldi..sonra eşimim bir sürü yalan söylediğini farkettim ve benı ailesiyle karsı karsıya getırdı aramızda sorunlar çıktı üstelik eşimin onlara söylediği şeylerden dolayı ve ailesi bana cephe aldı hiçbişeyimle ilgilenmez oldu halbukı olanlardan benım haberım bıle olmamıştışimdi düğün yaklaştı düğünle ilgili planlar yapmıyo eşim..biz memuruz ilerde nerede yaşayacağımız konusunda baskı yapar oldu..tayınımız ailerden uzak bı sehre cıkmıstı ve anlaşmıştık ailelerle aynı sehırde olmayacagız diye üstelık mesleğim buna musade etmıyo...eşim işini değiştirirsin diyip duruyo halbukı üniversıte mezunu olarak çok ıyı bı yerdeyım eşimde meslektaşım....ailelerin olduğu sehre yerleşırsek eşimin ailesi çok müdehaleci çocuk gıbı davranıyo bıze,hem onlara katlanmak zorunda kalıcam hem işimden olucam ne yapmam gerekiyo bılmıyom??????
ya canım artık kimse beklemiyor öyle şeyleri . biz balayı dönüşü bohçasını götürdük sadece bende özel hediye almadım
canim bu otomatik vites bide donanimi sol donanim ust
motoru bir uc
sifiri otuzdokuzbin tl
bu uc yasinda
uygun gibi
rakam yazamiyorum cepten
nilay denix eda nurgul herkese gunatdin kizlar
seviyom sizi
nişanda biz bohça yaptık daha verilmiyor aileye bohça
betülcüm korkma canım yaparsın yA özellikle benim seriliydi dolapların içi felan aman allahım dedim nasıl yapacağım hurçlara güzel ce katlayıp koydum yorganlar bazanın altına sığmadı vakum alamcağım işte bir onlar kaldı balayı dönüşü topladım masanın üstünü örtüleri felan iki günde bitti
kayınvalidenle aynı binadasın arada yemek orada yersin arada hzır birşeyler alırsın
nişanda biz bohça yaptık daha verilmiyor aileye bohça
dün pazarda ıspanak bulamadım kızlar
bu akşam melemen yapamyı düşünüyorum cacık çorbam var
bende parfüm verdim losyon verdim kardeşlerine deodorant verdim
alanya hatırası hediye verdim geçen gün temizlik mlz aldım iki tane plastik kaplardan bulaşık yıkamaya kap süzgeç aldım arada alıyorum hatta ark sözünden aldığım eşarbı verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?