2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kızlar size bişey danışacağım hemen bana akıl verin şimdi ben ilk gelinlik siparişi verirken haziran 10 da teslim alırım dedim kadın haziranın 10 una yazdı teslimatı sonra bana 2 prova yapıyorum dedi ben 2. provaya gittim kadın çok zayıflamışsın ne oldu sana böyle ben sana güvenemiyorum haziranın onuda 1 prova daha yapalım dedi bende 21 haziranda teslim alırım dedim tamam dedi neyse demin beni aradı ne zaman teslim almaya geliyorsun dedi şok oldum ne teslimi siz prova yapmayacakmısınız dedim ben sen gelince teslim ederim dedi çok mu erken zayıflarmıyım daha acaba alayımmı cumartesi ne diyorsunuz kızlar

NURGÜŞÜM KLASİK GELİNLİKÇİLER YAA..ben 3-5 kilo almıs bi şekilde provaya gittim..bana diyorki ohh manken gibi..nasılda zayıflamıssın bu kadar...al gelinligi almadan dene bi..ama anlamadıgım kuzu senin gelinlik kiralık değilmiydi..çok erken vermiyormu..

senin düğünün ne zamandı canım
tam tarihi hatırlayamadım ama
ben gelinliğimi düğün günü aldım yakın olduğu için evde muhafaza etmeye uğraşmayayım dedim
kadında zaten son hafta bi kez daha prova yaparım ondan sonra alırsın demişti
hani kilo alıp vermeye karşı
bence son hafta alırsan daha iyi canım
düğün stresinden ne olacağı hiç belli olmuyo çünkü

benim gelinlik kiralık ama benim üstüme sıfır dikiliyor kuzu ben ilk sipariş verirken ölçü aldı sonra son provaya gittiğimde 18 kilo verdim kuzum almadan denerim tabii canım benim oldu o zaman ben alayım bari gelinliği son hafta evde giyer denerim olmadı sorun olursa götürürüm olurmu kuzu

benim düğün 25 haziran canım 15 gün var daha bu hafta çeyiz işi ile ondan sonraki haftada alışveriş yapacağız eve sonrada düğün haftası zaten kuzu

kuzu 18 kilo diyosun sen ciddimisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…