- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.561
alanya nasıl denizim..nerelere gidelim gezmeye nasip olursa
alanya nasıl denizim..nerelere gidelim gezmeye nasip olursa
bir gece eğlence gidin
manavgat mutlaka gidin ve çarşısını geziz merkezi
ve dim çayy
sideye mutlaka gidin
alanya da da damlataş mağarası ve alanya kalesini mutlaka görün
harika bi manzarası var
anlaşılan alanyada bişi yok
valla alanya merkezde alanya kalesi
bide damlataş var benim bildiğim
biz alanya merkezde değildik
ama bigünümüzü gezmeye ayırdık
mangat şelalesi side antik kent ve alanya merkeze gittik ancak
ya kızlar size bişey danışacağım hemen bana akıl verin şimdi ben ilk gelinlik siparişi verirken haziran 10 da teslim alırım dedim kadın haziranın 10 una yazdı teslimatı sonra bana 2 prova yapıyorum dedi ben 2. provaya gittim kadın çok zayıflamışsın ne oldu sana böyle ben sana güvenemiyorum haziranın onuda 1 prova daha yapalım dedi bende 21 haziranda teslim alırım dedim tamam dedi neyse demin beni aradı ne zaman teslim almaya geliyorsun dedi şok oldum ne teslimi siz prova yapmayacakmısınız dedim ben sen gelince teslim ederim dedi çok mu erken zayıflarmıyım daha acaba alayımmı cumartesi ne diyorsunuz kızlar
ya kızlar size bişey danışacağım hemen bana akıl verin şimdi ben ilk gelinlik siparişi verirken haziran 10 da teslim alırım dedim kadın haziranın 10 una yazdı teslimatı sonra bana 2 prova yapıyorum dedi ben 2. provaya gittim kadın çok zayıflamışsın ne oldu sana böyle ben sana güvenemiyorum haziranın onuda 1 prova daha yapalım dedi bende 21 haziranda teslim alırım dedim tamam dedi neyse demin beni aradı ne zaman teslim almaya geliyorsun dedi şok oldum ne teslimi siz prova yapmayacakmısınız dedim ben sen gelince teslim ederim dedi çok mu erken zayıflarmıyım daha acaba alayımmı cumartesi ne diyorsunuz kızlar
NURGÜŞÜM KLASİK GELİNLİKÇİLER YAA..ben 3-5 kilo almıs bi şekilde provaya gittim..bana diyorki ohh manken gibi..nasılda zayıflamıssın bu kadar...al gelinligi almadan dene bi..ama anlamadıgım kuzu senin gelinlik kiralık değilmiydi..çok erken vermiyormu..
senin düğünün ne zamandı canım
tam tarihi hatırlayamadım ama
ben gelinliğimi düğün günü aldım yakın olduğu için evde muhafaza etmeye uğraşmayayım dedim
kadında zaten son hafta bi kez daha prova yaparım ondan sonra alırsın demişti
hani kilo alıp vermeye karşı
bence son hafta alırsan daha iyi canım
düğün stresinden ne olacağı hiç belli olmuyo çünkü
benim gelinlik kiralık ama benim üstüme sıfır dikiliyor kuzu ben ilk sipariş verirken ölçü aldı sonra son provaya gittiğimde 18 kilo verdim kuzum almadan denerim tabii canım benim oldu o zaman ben alayım bari gelinliği son hafta evde giyer denerim olmadı sorun olursa götürürüm olurmu kuzu
benim düğün 25 haziran canım 15 gün var daha bu hafta çeyiz işi ile ondan sonraki haftada alışveriş yapacağız eve sonrada düğün haftası zaten kuzu
kuzu 18 kilo diyosun sen ciddimisin??
evet canım benim şubat ayında bağladım diyete 18 kilo verdim 82,5 kiloydum şimdi 64,5 kiloyummmmm
evet canım benim şubat ayında bağladım diyete 18 kilo verdim 82,5 kiloydum şimdi 64,5 kiloyummmmm
kız eriyip bitmişsin sen ne diyosun öyle
nurgül hiç mi pcde resmin yok..bir tane resim at artık ya lütfen bak..rica ediyorum..
kız sen beni görmedinmi deli kız ekleyeceğim ama lütfen alıntı yapmayın olurmu
o nasıl bi dyet möyle 3 ayda 18 kilo oooo bnada de heleevet canım benim şubat ayında bağladım diyete 18 kilo verdim 82,5 kiloydum şimdi 64,5 kiloyummmmm
kız sen beni görmedinmi deli kız ekleyeceğim ama lütfen alıntı yapmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?