- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.721
boşver zeynepçim
sen bu kadının huyunu suyunu biliyosun artık
bu tür şeyleri bi çok kez yaşadın
eşinde zaten gidemiyceni söylemiş
pazar gidersiniz birlikte oyunu kullanır gelirsiniz
takılma boşver kendini de yıpratma boşyere
eşimle kayınvaldem 1 haftadır konuşmadılar telde.
bende akşam dedim ki bak ara istersen anneni fln
o da aradı. kayınvaldem sinirimi tepeme çıkardı.
tam konuşuolar bende dinliyrm.
eşim dediki yok anne cumartesiden gelemem nasıl geleyim.
gözlerim açıldııı. hee git sen ben kalırım tek başıma burda dedim ama ateş çıkıo gözlerimden farkındayım.
pazar oy kullanmaya gitcek ist.a ikametgahı geç aldırınca seçmen kağıdı oraya gitti tabi orda olcak.
ama kayınvaldem cumartesi gelin demio.
gel dio.
ben napcaksam evde
3 hafta olmuş evlendiğimiz sölediğine bak şunun
hıh dedim bu kafasınla devam etsin
bir seni çağırsın ama ilerde bigün düşerse bende onu çağırmıcam gider sen tek başına ne kadar bakabilirsen bakarsın dedim ama ağlamaklıyım.
zor sakinleştim.
çok kızgınım görmek bile istemiyrm.
bende kabahat aramayan adama niye ara diyrm.
ne iyi niyetle yaklaşıyrm hep aynı şeyi yapıyrm ben üzülüyrm oturuyrm aşağı
bende sabah sabah eşime bozuldum biraz yaa
canımı sıktı benim
maşallah yeni gelin de çok hamaratmış diyecekler canım.düşüncende çok güzel. sadece akşam yemeğiyle yetinmiyorsun. birlikte vakit geçirmek için her fırsatı değerlendirmek gerekiyor.
zeynep tepkisiz kalma tabi. ama çokta sesini de çıkarma eşin anlasın ann4sinin hatasını söyle diyeceğini çekil kenara. annem hep der ne mazlum ol ezil, ne zalim ol asıl. erkekler haklı olduğumuzda anlıyorlar ama haklılığımızı uzatırsak bu sefer suçlu duruma düşüyoruz. kızlar tecrübeyle sabittir. hepimize bu tavsiyemmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız neler yapıyorsunuz yarın gelinliği almaya gidiyorum ayyyy çok heyecanlıyım ben yawww
zeynepcim, kayınvaliden gel derken eminim ikinizi kast etmiştir. artık siz evlisiniz
senin yerin eşinin yanı o da bunu biliyordur bilmiyorsa da öğrenir. sen öğretirsin. Eşinle birlikte pazar sabahı önce sen oy kullanırsın sonra birlikte kayınvalidene gidersiniz
kuzum günaydın hepinize hayırcı cumalar..kuzu dedimya sana 19 u gibi al gelinliği
günaydın kızlar
benim için kötü başlayan gün sizin için çok güzel geçsin...
halamı kaybettik gece saçma sapan karmaşalar falan filan aptal gibiyim.buraya geldim ilk bende de alışkanlık olmuş anlayacağınız...kafamı toplamaya çalışıyorum işte...
edam yok onu ifade etmek istemedi
ikimizde biliyrz bunu.
geçen gün demiş zeynep gelicekmi pazar
eşimde demiş yok o oy kullanıcak die.
gitmiceğimi biliodu zaten oğlunu söyledi o sadece gel die.
pazar gitmicem canım yorgunum zaten sadece annemlere gidip oy kullanıcam ne zamandırda görmedim otururz akşamda mangal yapıcaktı babam
zaten sözümüz vardı
zeynepcim, kayınvaliden gel derken eminim ikinizi kast etmiştir. artık siz evlisiniz
senin yerin eşinin yanı o da bunu biliyordur bilmiyorsa da öğrenir. sen öğretirsin. Eşinle birlikte pazar sabahı önce sen oy kullanırsın sonra birlikte kayınvalidene gidersiniz
ne oldu aylinim hayır olsun inş. canım benimmmm
günaydın kızlar
halamı kaybettik gece saçma sapan karmaşalar falan filan aptal gibiyim.buraya geldim ilk bende de alışkanlık olmuş anlayacağınız...kafamı toplamaya çalışıyorum işte...
günaydın kızlar
daha bu konuyla ilgili bişiy demem eşime.
ama başka türü çıkartıcam tabe bunun acısını.
o gün hiç rahat vermicem
tel edip hadi gelmiomusun gelmiomusun gelmiomusun
bide dio abime de öle diodu annem.
beni dedim o bağlamaz beni sen ilgilendiriyrsun.
ben çorluda tek başımayım ne yapıcam burda kendi kendime
günaydın kızlar
kesinlikle sana katılıyorum edacığımmm öyle yap zeynebim üzme kendini ne kadar çok düşünürsen o kadar çok üzülürsün canım benimmm dediğim gibi denilen şeyleri bazen yanlış anlıyor olabiliyoruz bazende onların söyleyiş tarzından dolayı yanlış oluyor o yüzden sen edacığımı dinle canım oyunu kullan sonrada eşinle beraber gidin hatta ve hatta şöyle akşamdan kurabiye kek börek çörek falan yap öyle git bence süper bir jest olur kayınvalidende anlar canım benim zamanla
çok önemli bişey değil canım
ama beklediğim benim ona yaptığım şeyleri bazen o yapmıyo bana
o yüzden üzülüyorum kırılıyorum
asla gitmem canım.
zaten gitmicektimde. şimdi hiç gitmem.
uzun bir sürede gitmem
çünkü o bunu gitmiceğimi bildiği için söyledi
zaten pazar ona gitmiceğimi biliodu ve cumartesiden gel die oğluna söledi
kayınvaldem jestten fln anlıcak kadın değilll
ben ne jestler yaptım ona hayatında görmediği süprizleri yaptım yine olmadı yine olmadı
kılımı kıpırdatmam onun için ben bu saatten sonra
aylinimm hayırdır tatlım ne oldu
günaydın kızlar
edaya katılıyorum zeynep
bence de birlikte gidin
şimdi tek başına giderse siz olduğunuzun yine farkına varamıycak
artık oğlunun tek başına bi yaşamı olmadığını daha iyi anlar birlikte giderseniz
çok önemli bişey değil canım
ama beklediğim benim ona yaptığım şeyleri bazen o yapmıyo bana
o yüzden üzülüyorum kırılıyorum
başın saoğulsun canım
allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?