2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben gitmicem zaten aylinim burda kullanıcam oyumu.
sadece eşim kullanıcak ist.da
dicem onada kullan dön hemen.
tabi bunu tatlılıkla dile getirmek lazım
düşünnce sinirleniyrm ya

zeynepcim, kayınvaliden gel derken eminim ikinizi kast etmiştir. artık siz evlisiniz
senin yerin eşinin yanı o da bunu biliyordur bilmiyorsa da öğrenir. sen öğretirsin. Eşinle birlikte pazar sabahı önce sen oy kullanırsın sonra birlikte kayınvalidene gidersiniz

daha bu konuyla ilgili bişiy demem eşime.
ama başka türü çıkartıcam tabe bunun acısını.
o gün hiç rahat vermicem
tel edip hadi gelmiomusun gelmiomusun gelmiomusun
bide dio abime de öle diodu annem.
beni dedim o bağlamaz beni sen ilgilendiriyrsun.
ben çorluda tek başımayım ne yapıcam burda kendi kendime

günaydın kızlar
benim için kötü başlayan gün sizin için çok güzel geçsin...
halamı kaybettik gece saçma sapan karmaşalar falan filan aptal gibiyim.buraya geldim ilk bende de alışkanlık olmuş anlayacağınız...kafamı toplamaya çalışıyorum işte...

kesinlikle sana katılıyorum edacığımmm öyle yap zeynebim üzme kendini ne kadar çok düşünürsen o kadar çok üzülürsün canım benimmm dediğim gibi denilen şeyleri bazen yanlış anlıyor olabiliyoruz bazende onların söyleyiş tarzından dolayı yanlış oluyor o yüzden sen edacığımı dinle canım oyunu kullan sonrada eşinle beraber gidin hatta ve hatta şöyle akşamdan kurabiye kek börek çörek falan yap öyle git bence süper bir jest olur kayınvalidende anlar canım benim zamanla

edam yok onu ifade etmek istemedi
ikimizde biliyrz bunu.
geçen gün demiş zeynep gelicekmi pazar
eşimde demiş yok o oy kullanıcak die.
gitmiceğimi biliodu zaten oğlunu söyledi o sadece gel die.
pazar gitmicem canım yorgunum zaten sadece annemlere gidip oy kullanıcam ne zamandırda görmedim otururz akşamda mangal yapıcaktı babam
zaten sözümüz vardı

kuzum günaydın hepinize hayırcı cumalar..kuzu dedimya sana 19 u gibi al gelinliği

yarın gittiğimde konuşacağım canım o hafta hiç birşey yapmak istemiyorum alışverişe çıkacağız evimiz için evde giyer denerim olmadı götürürüz

günaydın canım benim başın sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin sevdiklerine sabır ihsan eylesinnn

kübracığımmmm canım benim sen orda o orda olurmu öyle şey kurban olayım ben sana kayınvalidenede gidin sonrada size giyin kuzum ama sen bilirsin tabii ama ne olur üzme kendini

edaya katılıyorum zeynep
bence de birlikte gidin
şimdi tek başına giderse siz olduğunuzun yine farkına varamıycak
artık oğlunun tek başına bi yaşamı olmadığını daha iyi anlar birlikte giderseniz

ne oldu aylinim hayır olsun inş. canım benimmmm

çok önemli bişey değil canım
ama beklediğim benim ona yaptığım şeyleri bazen o yapmıyo bana
o yüzden üzülüyorum kırılıyorum

başın saoğulsun canım
allah sabır versin

bencede zeynep eşini bırakma derim ben. gidip birde orda saatlerce kalırsa hepten sinir olursun.

başınız sağolsun.allah sabır versin canım.

asla gitmem canım.
zaten gitmicektimde. şimdi hiç gitmem.
uzun bir sürede gitmem
çünkü o bunu gitmiceğimi bildiği için söyledi
zaten pazar ona gitmiceğimi biliodu ve cumartesiden gel die oğluna söledi
kayınvaldem jestten fln anlıcak kadın değilll
ben ne jestler yaptım ona hayatında görmediği süprizleri yaptım yine olmadı yine olmadı
kılımı kıpırdatmam onun için ben bu saatten sonra

aylinimm hayırdır tatlım ne oldu

çok önemli bişey değil canım
ama beklediğim benim ona yaptığım şeyleri bazen o yapmıyo bana
o yüzden üzülüyorum kırılıyorum

aylinciğim erkeklerin hepsi aynı ya valla inan bunların huyları bi başka bu arada dün babam geldi köyden ne çok özlemişim kardeşimde gece çalışıyor ablamlarda babamı görmeye geldi bende annemle babamı evde başbaşa bırakıp ablamlara gittim akşam hasret gidersinler diye ablam ben yeğenim bi muhabbet bi muhabbet öldük konuşa konuşa dertleşe dertleşe sabah 4 te yattık çok güzeldi bi daha gelemem ablam size kalmaya çok gece dedim çok duyguluydu yawww

sen bilirsin kübracığım içlerinde olan sensin canım

kızlar gitmicem.
söylicem erken gelsin.
gelirde zaten bilir sinir olucağımı.
ama birlikte gitmem.
çok doluyum ona karşı
düğün gecesinden sinirim var zaten buda tuzu biberi oldu
merve başınız sağolsun tatlım

başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun
Allah günahlarını affetsin

Aylin canım onlar bizim kadar düşünceli değiller canım maalesef
benim eşim de pazar günü yaptığım kremalı pastayı attım diye küstü bana
dedim kreması ekşimiş o artık yenmezdi olsun ben yerdim, cok güzel olmuştu
niye attın bana sormadan, diye söylendi durdu.

amcasının kızına diyomuş ki, eda cok güzel yemek yapıyo, bi pasta yapıyo art cafe'ye, beyaz fırına, pelite bin basar.
sabah servise bıraktı beni soruyo; akşam'a hangi pastayı yapıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…