2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle deme kız hoşuna gidiyor insanın karışması
ewt bncede bnmde hoşuma gdio

erkekler kadınn topuğundan ble tahrk olurlarmş

ayy eda ev baktığımız zamanları falan seçmişsin
gelinliğimin güpürünü beğenmeye gitmişim
ayy doyamadım ben gelinliğime yaaa

süper zebra perdeli konuşmamı seçmiş ya

farkındaysanız ben yokum..Niye ; Çünkü hiç bişi anlamıyodum çeyiz işinden..sizde ne gördüysem aldım çeyize
eee aylinim zaman geçiyo bizde 2 hafta sonra evli hatun olacağiz :89:

farkındaysanız ben yokum..Niye ; Çünkü hiç bişi anlamıyodum çeyiz işinden..sizde ne gördüysem aldım çeyize
eee aylinim zaman geçiyo bizde 2 hafta sonra evli hatun olacağiz :89:

aksine bende çok iyi anlarım ama tüm çeyizimi annem düzdüğünden anlamak pek işe yaramadı malesef

Evde zaten rahat şeyler giyiyorum şort felan biri gelince etek var ortada gezen çekiveriyorum hemen bir tanede bandım var yne ortada mutfağa girince örtüyorum

bir yere gidince mutlaka şık olmalıyım uyumlu en azından .)
makyaj yapıyorum da yani öyle pudrası kapatıcısı değil bir kalem bir ruj benim için makyajdır birde azck solgunsam allık bundada dikkat çeken olamdığı için şimdilik sorun yok ama koca duygusu olduğu için bugün de dünde daha önceleri giydiğim badim ona tuaf geldi nedense

kızlar günaydın ne zamandr topiğinizi grüorm ama bi trlü yazmak kısmet olmadı.. bnde geldm 2011 gelini olucam inşallah

hoşgeldin. senin hazırlıklar nasıl arkadaşım.
tarih kesin bellimi

hoşbldk.. hazrlıklar yawaş ywaş başladı.. düğünü haziranda düşünüorz hatta sanırım şu anda nişanlım düğün salonu ile grşmeye gtti :93:

Gelinler çoğaldı heyecan çoğaldı ay ne güzel hadi bakalım zaman yetişemeyeceksin hızımza

ahhh ah bnm ilk geldiğim gün topiğe nişanlm o gn düğün salonunu tutmştu 04.11.2010

Badinin nesi tuhaf gelmiş denizim

eda bni geçmşe gtrdü bni bgn :)

ayşeye 1 gn kala.. şimdi 7 ayı geçti..
buket senn ilk mesajın aramzda 1 hafta varmş sende 11 kasımda gelmşsn

betusum duygulandim canimm
bukette cok sevimli girmis aramiza
7 kasimi okusaniza kizlar
ben cok aglamistim kizlarin nikahimi izledigini okuyunca

betusum duygulandim canimm
bukette cok sevimli girmis aramiza
7 kasimi okusaniza kizlar
ben cok aglamistim kizlarin nikahimi izledigini okuyunca

bn hatrlıyorum burdaydım o cuma kızlar izleylm filan demşlerdi haftasonu bnde izlemek için grecektm ama fırsat bulamamştm pazartesi kızlar ayşe ne kadr gzel gelin oldu filan diye konşmşlardı bnde balayından dönene kadar seni daha çk merak etmştm :)

eda bni geçmşe gtrdü bni bgn :)

ayşeye 1 gn kala.. şimdi 7 ayı geçti..

buket senn ilk mesajın aramzda 1 hafta varmş sende 11 kasımda gelmşsn

süpersin kız üşenmedin buldun mu ben hiç hatırlamıyorum biliyormusun bu yazdıklarımı neler yazmışım hakikatende hiç birşey istemedim sayılır

canimm yaaa
balayinda 3. gun kocisten kacamak yazmistim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…