2011 gelin adayları buyrun sohbete

sen geldiğinde ben vardım nugülle aynı günlerde gelmiştiniz ama tarihi bilemiyorum

aslında aramıza o kadar katılanlar oldu ama biz hep kaldık..buket ayşe nurgül ben aylin eda aslı esra deniz ve cimcime esra ve nilayyun..hepimiz sabitlendik..gelmediimiz gün yok..bu yüzdne mutluyum buraya geldiğim için..çektiniz beni

annem sabah çok ağlamaklıydı.

kızlar ben gittim öpüyorum.
duanızı eksik etmeyin herşey yolunda gitsin
hava güzel olsun
diğer kızlara selamm

canımsınız çıktım az önce
eve dönüyorum yarın iş yokk
uff çok heyecanlıyım
bu akşam dini nikahımız var

04.11.2010 ISTANBUL Cuma:15/22 ACIK,Cumartesi:13/22 ACIK,Pazar:15/21 AZ BULutlu

cnm bn yeniyim aranzda.. sen yakında evleniosn herhalde hayırlı olsn tebrk ederm:98:

aslımda burda
aslıcım listeyi görüyorum bana gün sayıyorsun sağol balım

bizde benim aileme kalsa hazirandan önce yapamazdık
aceleye biz getirdik nişanlımla
evlenme meraklısına çıktı adım

gecmise daldirdin beni betuss

günaydın kızlar..geldik bir haftanın daha sonuna..ama benim çok uykum var..
akşam kayınvalidem geldi oturmaya yat mat diyene kadr 2 gibi uyudum..nilayyunda mıkır mıkır uyutmadı..:95:

akşam kayınvalidem geldi oturmaya yat mat diyene kadr 2 gibi uyudum..nilayyunda mıkır mıkır uyutmadı..:95:

günaydın canım aslında böyle yorgun zamanlarda bir tane vitamin almak iyi geliyor da on hiç aklımıza gelmiyor .)

günaydın kızlarrr, küçük nilayunna laf yok ona herşey serbest kirpikleri dünyaya bedel maşallah

1 den önce yatamıyoruz ya çok sıkıntılı geç uyumak zaten sağa sola sıcakta dönmekten uyulmuyor ki
gece yapmur yağmış sanırım camlar leş oluş

günaydın kızlar
nasılsınız
benimde çok uykum var
bu sabah kahvaltı hazırlamaya da kalkamadım
adamı işe aç aç gönderdim çok huzursuz oluyorum böyle olunca

günaydın kızlar hayırlı cumalar
tüm dualarımız kabul olsun bugün inş.
güne akşamdan kötü başladım.
bazen salakmıyım diye düşünmekten kendimi alamıyrm.

günaydın kızlar
nasılsınız
benimde çok uykum var
bu sabah kahvaltı hazırlamaya da kalkamadım
adamı işe aç aç gönderdim çok huzursuz oluyorum böyle olunca

aylinim ben hiç bir sabah kalkamıyrm ki hazırlamaya :)
eşim bekar hayatından alışkın ya tost yapar ya da kahvaltıyı kendi hazırlar.
bende hazıra konuyrm sabahları süper oluo.
ilk önceleri huzursuz oluodum ne biçim kadın aldık kahvaltı bile hazırlamıo dicek içinden die düşünüodum ama artık alıştım. napim kalkamıyrm ama pazar günler süper bir kahvaltıyla telafi ediyrm..

günaydın kızlar hayırlı cumalar
tüm dualarımız kabul olsun bugün inş.
güne akşamdan kötü başladım.
bazen salakmıyım diye düşünmekten kendimi alamıyrm.

neden öyle düşündün zeynepçim

bende evlenmeden önce
kalkar giyinir gelirdim
annem kahvaltı hazırlamış olmasına rağmen yemezdim
ama şimdi böyle olmasını kendim istiyorum
aile olduğumuz belli olsun istiyorum
yoksa bitek akşam yemeğini birlikte yemiş olucaz

eşimle kayınvaldem 1 haftadır konuşmadılar telde.
bende akşam dedim ki bak ara istersen anneni fln
o da aradı. kayınvaldem sinirimi tepeme çıkardı.
tam konuşuolar bende dinliyrm.
eşim dediki yok anne cumartesiden gelemem nasıl geleyim.
gözlerim açıldııı. hee git sen ben kalırım tek başıma burda dedim ama ateş çıkıo gözlerimden farkındayım.
pazar oy kullanmaya gitcek ist.a ikametgahı geç aldırınca seçmen kağıdı oraya gitti tabi orda olcak.
ama kayınvaldem cumartesi gelin demio.
gel dio.
ben napcaksam evde
3 hafta olmuş evlendiğimiz sölediğine bak şunun
hıh dedim bu kafasınla devam etsin
bir seni çağırsın ama ilerde bigün düşerse bende onu çağırmıcam gider sen tek başına ne kadar bakabilirsen bakarsın dedim ama ağlamaklıyım.
zor sakinleştim.
çok kızgınım görmek bile istemiyrm.
bende kabahat aramayan adama niye ara diyrm.
ne iyi niyetle yaklaşıyrm hep aynı şeyi yapıyrm ben üzülüyrm oturuyrm aşağı

hayırlı cumalar sizede kızlar.

senelerdir babam hazırlar dı canım babiş
anca hazırlanırdım yiyemezdim hatta bir ara spor bile birlikte yapıyorduk sabahları annem beliden rahatsızdı birde bronşit sabahları kalkamıyordu grnelde hep babam paran varmı saçımı bie düzleştirmiştir arkası olmamış deyip ... kzıım ileride kadın olacaksınız beyinizi uğurlayın kahvaltısını verin derdi hep 10 gündür bir fiil kahvaltısız evden dışarı çıkmıyoruz
bugün çok daha erken kaltım çamaşırları topalıyıp tekrar çamaşır astım akşama bir sürü ütü birikti milet diyecek sabah sabah bu kız ne yapıyor balkonda :)

boşver zeynepçim
sen bu kadının huyunu suyunu biliyosun artık
bu tür şeyleri bi çok kez yaşadın
eşinde zaten gidemiyceni söylemiş
pazar gidersiniz birlikte oyunu kullanır gelirsiniz
takılma boşver kendini de yıpratma boşyere

günaydın kızlar,
hepinize hayırlı cumalar diliyorum. haftanın son gününü de hızlıca geçirip evlerimize gidelim
kızlar ben dün gece bir uyumuşum ki anlatamam, sadece yatağa yattığımı hatırlıyorum ve sabah saatin çalışını.
eşim diyo ki; seninle konuştum ama cevap vermeyince şaşırdım yatmamızın ardından sadece 3-4 dakika geçmişti
hiç sağa sola dönmeden uyumuşum

maşallah yeni gelin de çok hamaratmış diyecekler canım. düşüncende çok güzel. sadece akşam yemeğiyle yetinmiyorsun. birlikte vakit geçirmek için her fırsatı değerlendirmek gerekiyor.

zeynep tepkisiz kalma tabi. ama çokta sesini de çıkarma eşin anlasın ann4sinin hatasını söyle diyeceğini çekil kenara. annem hep der ne mazlum ol ezil, ne zalim ol asıl. erkekler haklı olduğumuzda anlıyorlar ama haklılığımızı uzatırsak bu sefer suçlu duruma düşüyoruz. kızlar tecrübeyle sabittir. hepimize bu tavsiyemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…