- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.941
birazcık istifa ettim birazcıkta kovuldum
nişanı attıktan sonra eskisi gibi girmedim siteye :) tek moddum bölümlerimde çok karışmıştı öyle olunca şimdilik ayrıldım :) eskisi gibi takibe başlayınca geri dönücemm
aaa anlaşmış mı enişte aldınız mı çok sevindim canım iyi günlerde kullanın böcüğünüzüBenim nişanlımda bilmiyordu geçenlerde söyledim rahatladım şimdi hergün anlatıyorum kkdan kankalarımla sohbet ettik diye
buketim senin fiziğine bayıldım ben resimlerde maşallah diyeyim
elbisenin kırmızısı da çok güzel
çok iyi taşımışsınnn
evet canım aldık. dediğim gibi bi 10 gün sonra kavuşucaz bakalım. hatta şimdi sizin orada. ablam marmarise giderken bursadaki arkadaşına uğramış.
bizde evde takıldık tüm gün şimdi abimler aradılar biraz dolaşmaya çıkacağız birazdan
kocişi pazara yolladım size bakayım dedimmm
öptümmm
cnmm sevdiğin insanın yanındasın gerisini boşver.herşey gelir geçer.hiç moralini bozma
Slm kızlaar, Zeynep'cim ne demeliyim bilemiyorum, ama bardağın dolu tarafını gör canımcım en azından eşinde görüyor durumu ve sana hak veriyor. Ayrıca uzaksınız işte bu çok güzel...
Benimde moral yerlerde sürünüyor, bu kayınvalidem öldürecek beni sonunda herşeyi emrivaki yapıyor deli edecek beni yaa(
Zeynep şu an şoklardayım Allah yardımcın olsun bitanem iyiki dünyalar iyisi bir eşin var ne desem boş olucak biliyorum şu an çok sinirliyim bundan sonra sende ona göre davranırsın bence artık SUSMA
Şaşkınlıkla okudum Zeynep'cim, ne yapmaya çalışıyor bu insanlar, bu kadar kıskançlık çekemezlik olurmu yaa pess diyorum başka bişey demiyorum. Oğlu pazardaki domatesmiki helal etmiyormuş, yorum bile yapamıyorum inanki, zaten kayınvalide görecek gözüm yok, seninkinide elime verseler şu psikolojiyle parçalarım heralde...
oy oyyy zeynep ne kadar terbiyesizlermiş yaaaaaa.seni geçtim insan oğluna böyle bişey yapar mı.boşver o zaman sonuna kadar haklısın.ağzım açık okudum yazdıklarını:26:
Niye böyle insanlar gerçekten anlam veremiyorum, ne istiyorlar, neden hep "ben" diyorlar?
Neden genbç çiftlere biraz olsun hoşgörülü olmuyorlar, öyle bağırasım varki duysun cümle alem, rahat bırakın artık, yeteeerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?