2011 gelin adayları buyrun sohbete

senden boşluk kaldıysa doldurabilirim baksana 7/24 kk dayım

buketim senin fiziğine bayıldım ben resimlerde maşallah diyeyim
elbisenin kırmızısı da çok güzel
çok iyi taşımışsınnn

evet canım aldık. dediğim gibi bi 10 gün sonra kavuşucaz bakalım. hatta şimdi sizin orada. ablam marmarise giderken bursadaki arkadaşına uğramış.

bizde evde takıldık tüm gün şimdi abimler aradılar biraz dolaşmaya çıkacağız birazdan

kocişi pazara yolladım size bakayım dedimmm
öptümmm

bukocum benimki çevre baskısından oldu.yoksa hiç istemiyorum.temiz hamam bulsam hamamda arkadaşlarla yapacaktım o da olmayınca mecbur kaldım.aslında diretsem yine yapmazdım ama anneciğimi kıramadım canım.istiyor çünkü o ufak da olsa bişeyler.olsun ya napalım eğlensin herkes kafasına göre.müzik indiriyorum şu an.oyun havası,horon,mezdeke,halay

ya şubenin alarmı çalmış hemen tel geldi.benimki gitti koşa koşa 2 saattir yok.yağmurdan su damlıyormuş içeri.alarm sensörü ondan etkilenmiş.nasıl sinir küpüyüm anlatamam yani.

Slm kızlaar, çok üzülüyorum muhabbetinizden yoksun kaldığım için
Çok yoğunum gelemiyorum bir türlü ayaklarım ağırıyor şuan, bomba gelişmeler varmı?
Sonunda istediğim kiloya ulaşıyorum, 51 kilo olmuşum 1 kilom kaldı verilmesi gereken. Gerçi herkes çok zayıfladın diyor ama olsun artık...
Yiğenimin gelinliğini ve ablamın kıyafetini aldık bugün, daha benim kıyafet alınmadı, haftaya alınacak, umarım 1 günde hallederim...

çok zayıfladım canım ya ben bu aralar beğenmiyorum fiziğimi o elbise 34 beden iyice eriyip bittim kilo almam lazım

güzellerr. nasılsınız??
bu haftasonu aslıyla nesrin evlendi hayırlısı olsun bir ömür mutlu olsunlar inş.
herşey gönüllerine göre olsun.
kızlar cuma günü konuşmuştuk ist. gi,tme konusunu.
sizleri dinledim gittim ama olay yine beni anladığım gibiymiş
bugüne kadar herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızz.
morallerinize o kadar ihtiyacım varkii. şuan psikolojim moralim eksilerde sürünüyor.

cnmm sevdiğin insanın yanındasın gerisini boşver.herşey gelir geçer.hiç moralini bozma

canımcım geçer tabii biz neler geçirdik birlikte bunu mu atlatamıcakmışız
ama insanın ağrına gidiyor bu davranışlar
artık kesin kararımdır bir daha isimlerini bile ağzıma almıcam bitmiştir benim için
and içtim ne cenazeme gelsinler ne de ben onların cenazelerine giderim.
hayatımda ilk defa böyle br davranış gördüm.
hala aklıma geldikçe beynim uyuşuyor.
en çok eşime üzülüyrm biz bunların hiç birini haketmedik.
keşke gitmeseydim. keşke gitmeseydik.......

Slm kızlaar, Zeynep'cim ne demeliyim bilemiyorum, ama bardağın dolu tarafını gör canımcım en azından eşinde görüyor durumu ve sana hak veriyor. Ayrıca uzaksınız işte bu çok güzel...

Benimde moral yerlerde sürünüyor, bu kayınvalidem öldürecek beni sonunda herşeyi emrivaki yapıyor deli edecek beni yaa (

ahhh bu kaynanalarr

meltemciğim sadece şukadarını söyleyeyim özel değil tabikide ama eşimin yanında pek yazamaıyrm.
dur dur kalktı yaz ne yazcaksan dio :)
kızlar sabah kalktık
.....................................

Son düzenleme:
Şaşkınlıkla okudum Zeynep'cim, ne yapmaya çalışıyor bu insanlar, bu kadar kıskançlık çekemezlik olurmu yaa pess diyorum başka bişey demiyorum. Oğlu pazardaki domatesmiki helal etmiyormuş, yorum bile yapamıyorum inanki, zaten kayınvalide görecek gözüm yok, seninkinide elime verseler şu psikolojiyle parçalarım heralde...

Zeynep şu an şoklardayım Allah yardımcın olsun bitanem iyiki dünyalar iyisi bir eşin var ne desem boş olucak biliyorum şu an çok sinirliyim bundan sonra sende ona göre davranırsın bence artık SUSMA

oy oyyy zeynep ne kadar terbiyesizlermiş yaaaaaa.seni geçtim insan oğluna böyle bişey yapar mı.boşver o zaman sonuna kadar haklısın.ağzım açık okudum yazdıklarını:26:

Zeynep şu an şoklardayım Allah yardımcın olsun bitanem iyiki dünyalar iyisi bir eşin var ne desem boş olucak biliyorum şu an çok sinirliyim bundan sonra sende ona göre davranırsın bence artık SUSMA

kızlar bu onlar için son zehir olan günümdü.
artık ler isterim sadece.

kızlar iyiki varsınız.
içim açıldı biraz.
bu arada olayları sadece anneme anlattık abimle abim bilmiyr bilseler cinayet çıkar herhalde.

Son düzenleme:
oy oyyy zeynep ne kadar terbiyesizlermiş yaaaaaa.seni geçtim insan oğluna böyle bişey yapar mı.boşver o zaman sonuna kadar haklısın.ağzım açık okudum yazdıklarını:26:

herkes yüzünü gösterdi tatlımm ya.
takmıyrm bile artık.
üzülmüyrmda acıyrm hallerine sadece
rezilliklerine gülüyrm ancak.
daha da görüşmem kimseyle kafamda rahat olur
boşuna demezler her şerde bir hayır vardır

Niye böyle insanlar gerçekten anlam veremiyorum, ne istiyorlar, neden hep "ben" diyorlar?
Neden genbç çiftlere biraz olsun hoşgörülü olmuyorlar, öyle bağırasım varki duysun cümle alem, rahat bırakın artık, yeteeerr...

Son düzenleme:

canımcımm alıntını silermşsin rica etsemm.
tatlım hayırdır seninki ne yaptı ?

zeynepcim bende şimdi okudum yaşadıklarını ve şok oldum bizde cuma günü seni gitmeye ikna etmeye çalıştık ama kimsenin aklına gelmezdi ki niye böyle davranıyorlar anlamış değilim hani senin gözlerin herşeye bedeldi o arada ne oldu bize anlatmadığın şeyler mi var eşin konusunda çok şanslısın sana sahip çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…