- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.121
Çok hoşsunuz zuzuşum :)
Bizde hafta sonu alışveriş merkezine gittik.
Fiyatlara bakdım TV lerin.Neyse bende dedim ki ay daha önce buraya gelmiştik.
Termos almıştıkda bırakmışdık dedim termosların önündeyken.
Almıyoruz fıstığım dedi.Sana alalım mı dedim allah allah anan gibi kafanda kuruyorsun sende.
Tamam çıkalım sıkıldım eve gidelim dedim döndüm arkamı gidiyorum.
Yok fıstığım öle demek istemedim gel sarılsın kocan sana alalım diyor yok dedim kalsın.
Tabi sonra gönlümü aldı :)
yok o hepsini istio
bizim kimsemiz gelmemiş
onların tarafı takmış herşeyleri
gözlerini çizdirmişti ama hala iyi göremio galiba
yok o hepsini istio
bizim kimsemiz gelmemiş
senin yine o an gölnlünü almış benim suratım düştü mü 2 günde kendime gelemem ayda yılda bir düşer düştümüde düzelt düzeltebilirsen
yok o hepsini istio
bizim kimsemiz gelmemiş
tabiki canım adam sabırsızlanmaya başlamıştır ne talihsizim ben diyordur.stresten canım yorgunluktan hepsi geçer inşallah sonra mis gibi duşunu alır beklersin kocişini:78: az kaldı deee sevinsin adam
bişiy sorcam kızlar
hani bu bana dio ya ben oğlumu sana helal etmiyrm die
bu saatten sonra böyle bişiy mümkünmü
Canım kendi ailem geldiği zaman hediyesini alır öyle gelir babam özel sofra ile oklava yaptırıyormuş hamur açıp yemek yapacakmışım adamdaki hayale bak allahım çatlak babişim var birde annem baktı duvarda saatim yoktu eksik birşeyi almayı istediler saat alacakalr işte davet etmem lazım bir hafta sonu
ama kayınvalidem el öpmeden birşey vermediği gibi hediyesini görmedim olsun önemli değil düşünüyor ekmeğimi alıyor yetiyor hepsi onn olsun birşey beklemiyorum sonuçta aynı çatı altındayız düşünmeleri gerekiyor aslında normali ama diyecek birşey yok
ya sorma canım,takılarda beklediğinin altında geldi,benimmemleketteki düğünde de hüsrana uğradığımız şeyler oldu,bi de üstüne bu gelince ....
yok yok benim suçum hepsi,ben çok talihsiz,bahtsız bi adamım deyip deyip dolaşıyor zavallıcım :)
kızlar bende 8 ekimde evlenecem ( allah kısmet ederse ) benide eklermisinizzzz topik sahibi arkadaşımmm
düğündaşşşşşşşşşşşşşşş 3 aydan düştük sonunda kızzzz:92:
Hoş geldin aramıza arkadaşım.Hayırlı olsun düğün tarihin...
teşekkür ederimmm evet 8 ekimde kısmetse adanalıyım adanada oturacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?