2011 gelin adayları buyrun sohbete

senin yine o an gölnlünü almış benim suratım düştü mü 2 günde kendime gelemem ayda yılda bir düşer düştümüde düzelt düzeltebilirsen

yok o hepsini istio
bizim kimsemiz gelmemiş
onların tarafı takmış herşeyleri
gözlerini çizdirmişti ama hala iyi göremio galiba

canım hiç muhattab olma sen. eşin diyeceğini bilir. herşeyde bir hayır vardır bak iyi ki gitmişsin bence. yoksa eşine baskı yapacaklardı. sen olmasaydın orda bence olaylar daha değişik olabilirdi.

Canım kendi ailem geldiği zaman hediyesini alır öyle gelir babam özel sofra ile oklava yaptırıyormuş hamur açıp yemek yapacakmışım adamdaki hayale bak allahım çatlak babişim var birde annem baktı duvarda saatim yoktu eksik birşeyi almayı istediler saat alacakalr işte davet etmem lazım bir hafta sonu
ama kayınvalidem el öpmeden birşey vermediği gibi hediyesini görmedim olsun önemli değil düşünüyor ekmeğimi alıyor yetiyor hepsi onn olsun birşey beklemiyorum sonuçta aynı çatı altındayız düşünmeleri gerekiyor aslında normali ama diyecek birşey yok

senin yine o an gölnlünü almış benim suratım düştü mü 2 günde kendime gelemem ayda yılda bir düşer düştümüde düzelt düzeltebilirsen

Huyumu bilir benimki yan yanayken gözlerine baktığım anda uçup gider herşey.
Ama uzaktaysak damarım tutar o yüzdende hemen yanıma gelir.
Oda zor zuzuşum yaa aman hiç düşmesin suratın.

tabiki canım adam sabırsızlanmaya başlamıştır ne talihsizim ben diyordur.stresten canım yorgunluktan hepsi geçer inşallah sonra mis gibi duşunu alır beklersin kocişini:78: az kaldı deee sevinsin adam

ya sorma canım,takılarda beklediğinin altında geldi,benimmemleketteki düğünde de hüsrana uğradığımız şeyler oldu,bi de üstüne bu gelince ....
yok yok benim suçum hepsi,ben çok talihsiz,bahtsız bi adamım deyip deyip dolaşıyor zavallıcım :)

bişiy sorcam kızlar
hani bu bana dio ya ben oğlumu sana helal etmiyrm die
bu saatten sonra böyle bişiy mümkünmü

Canım siz hiç bir zorlama olmazsızın gönül rızasıyla allahın huzurunda ve de resmi olarak birbirinize sözünüzü verdiniz.
Birbirinizin helali oldunuz böyle birşey bence mümkün değil.

bakalım biz ne göreceğiz kaynanoştan beklentimizden değil işte denizimm adet eyrini bulmalı böyle zamanlarda

olur canım aksilikler kavga dövüş olmasında en çok korktuğum şeydir beklediğine değecek de:))) :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…