2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benim hayatım bni düşünüyosun zerre şüphem yok ama ynede kötü anmak istemyrm enm istediğim şu an dava açmak filan diil ewliliğimi gerekçe olrk gstermeyeblr bnn yasal olmadığını o da bliyodur abma işin iç yzünn sonçta bu olduğunu ben bliyorum.. bna tazmnatımı eksksz versn maaşımı izin paramı ödesn.. işszlk maaşı alma ihtmalim varmı blmiyorum ama alırsam ilaç gbi gelir sen avukat arkadşına sorarmsn alablme ihtmalm warmı? 11 mayıs 2010dan beri sigortlyım.. bnm bldiğim son 3 yıl içinde 600 gn prim yatması gerekio

SLM KIZLAR
betüşüm işten çıkartıyolar yaa
ne kadar haysiyetsiz bu insanlar yaa
sonuçta sen çalışmak istiyosan ve bunu yapabileceğine inanıyosan
çıkartmaya hakkı yok evlilik sebebiyle
ama baktı gördü evlendikten sonra verim alamıyo o zaman neyse diycem ama
buda bir hafta kala haber verilmez yani
hakkını ara bence de

bende öyle düşünüyorum eda allaha çok şükür çok takst yapmadm aylık 200 lira filan onuda tazmnatımla öderm diye düşünüyorum ama işszlk maaşıda alırsam çk ii olur.. herşeyde bi hayır wardr belki gerçekten yürütemeyecektm yolum uzun olduğu için kendm çıkmak isteyip tazmnatımıda alamayacaktım blmiorm şu an polyannacılık oynuyorum belki ewime daha yakın byerde düğünden snra iş bulablrm daha rahat ederim falan filan.. allah hakkımda ne hayrlıysa onu wersn takstlerimi ödeyeym şu an kafamda olan tek şey bu

herkese selam kızlar merhaba

buketcim çok hoş olmuşsun canım fotolara baktım umarım çok mutlu olursun..

betülcüm durumunu şimdi okudum çok üzüldüm canım ama vardır herşeyde bir hayır mutlaka diye düşün..ve birde diğer arkadaslarında söylediği gibi haklarınıda mutlaka ara

ne kadar iyi niyetli bakıyosun olaya canım benim bence işverenin senin iyi niyetinin farkında o yüzden de suistimal ediyor.
biz de evlendik, bizi neden işten çıkarmadılar? adamın bu söylemesi bile saçma kusura bakma canım
son üc yıl icinde 600 gün prim yatması gerekiyor muş ama en son iş yerinde 120 gün kesintisiz primin ödenmiş olması gerekiyormuş

bence ekmek paranı ve hakkını savunmalısın, sadaka istemiyorsun neticede

betüşşş işkura bi sor canım son 3 ayın kesintisiz yattıysa 120 gün olarak geriye dönük 3 yıl prim gerekiyordu ama değişti mi sorman lazım işsizlik maaşı için

hala öyle yazıo zuzuşum nette geriye dönk 3 yıl 600 gn yatması gerekio dio ama bnm zaten sigorta grişim daha 13 ay önce yapıldı 600 gn olması imkansz

hayatım haklı olblrsn ama bunn iç yüzünü ben bliyorum ben dava filan açıp zaten işi çirknleştrmek istemyrm sadaka istemediğimn tabiki farkndayım ama işin evllk yüzünden olduğunu ben düşünyrm onlar resmi olrk böle bişi ifade etmeseler küçülme yada performans deseler ne dyeblrm

verir balım verir..Allah büyük belki yollarda çok zorlanıcaktın bunlardan da faydalanamıcaktın..hiç canını sıkma alacagın parayı düşün sen ki alır borçlarınıda halledersin ALlahın izniyle..sonra mis gibi dinlenirsin..hatta ramazanıda çıkart çalışma..
ayy özendim..benidemi çıkarttırsam..napsam

kız deli saçmalama
daha geçen gün ben evde oturamam demiyomuydun sen

canım benim bni teselli edceksn diye söyleme böle şeyler snra dua olur uçar gder kabl olr bnm gbi kalırsn ortada :)

öyle deme adaş, maddi sıkıntılar çekmemek icin ve kendinize daha rahat bir hayat kurabilmek icin
çalışıyorsunuz ikinizde
Allah eksikliğini göstermesin kızlar, ben 16 yaşımdan beri çalışıyorum hem üni okudum hem çalıştım o kadar alıştım ki kendi paramı harcamaya cocuğum olmadığı sürece de eşimin eline bakmak istemem

çok teşekkür ederim canım amin

evli değilim ama benim bıçak setimi annem esseden almış canım cezvemde 2 tane jumbo çelik birtane orta boy bakır var ama ben birtanede elektrikli almak istiyorum

bebişim bende iki set buldum ücretsiz kargo ikiside biri noble lfe ın Noble Life BS504 Takozlu Bıçak Seti, diğeri korkmazın A500 Nero Blade Takozlu Bıçak Seti ikisi arasında gidip geliyorum ama bilemedim nasıl olur bukoooo bi bak netten nasıllar

yeni evli bebişlerrr bıçak seti ve cezve setim eksik şuan ne almalıyımm eksikler bitmiyor.tezgahta bıçak seti gerekli mi standlı

valla zuzucum benden sana tavsiye tezgahta çok yer kaplıycak ıvır zıvır alma
ben hiç sevmiyorum elimin altında bir sürü kalabalık olsun
kaldırdım çoğu şeyi de zaten
hele bide tezgah küçükse hiç iyi olmuyo

kızlar benimde bir derdim var ya

benim adet günüm 24 ü ve bende tam 23-24ünde evleniyorum.. dün eczaneden primolut-n aldım ama hakkındaki yorumlara bakılınca çok korktum ya:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…