- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.201
son zamanlarda ister istemez işe verimsiz olabiliyoruz..bunu kullandılar bana kalırsa betüşüm
ynede haber wermelydi uyarmalydı
ş....erefsiz adam ya
avukat kıza sordum canım
o da dedi ki;
sadece işçi evlilik nedeni ile istifa edebilir
işveren ya performansdan işten cıkarır ya da kücülme nedeni ile
eğer sana evliliğini gerekçe olarak gösterip işten cıkarıyorsan kanunsuzluk yapıyormuş
kıdem tazminatı ve ihbar alıcakmışsın ayrıca bir de eğer sen size dava açacağım dersen sana 3 aylık maaşını vermek zorundaymış
cünkü senin yeni iş bulup hayatını devam ettirmen kanuna göre o kadar mış. İşsizlik parası da alabilrsin.
bence sen biraz sert konuş, haklarımdan haberim var de
kesinlikle katılıyorum haklısın..sağlık olsun..üzme kendini..edada zuhalde aynı şeyi söylediler..umarım bunları verir..sende rahatça borcunu ödemiş olursun..evlendikten sonrada biraz dinlenir iş bakarsın canım..üzülme sakın..Vardır bi hayır inan bana
canım benim hayatım bni düşünüyosun zerre şüphem yok ama ynede kötü anmak istemyrm enm istediğim şu an dava açmak filan diil ewliliğimi gerekçe olrk gstermeyeblr bnn yasal olmadığını o da bliyodur abma işin iç yzünn sonçta bu olduğunu ben bliyorum.. bna tazmnatımı eksksz versn maaşımı izin paramı ödesn.. işszlk maaşı alma ihtmalim varmı blmiyorum ama alırsam ilaç gbi gelir sen avukat arkadşına sorarmsn alablme ihtmalm warmı? 11 mayıs 2010dan beri sigortlyım.. bnm bldiğim son 3 yıl içinde 600 gn prim yatması gerekio
betüşşş işkura bi sor canım son 3 ayın kesintisiz yattıysa 120 gün olarak geriye dönük 3 yıl prim gerekiyordu ama değişti mi sorman lazım işsizlik maaşı için
ne kadar iyi niyetli bakıyosun olaya canım benim bence işverenin senin iyi niyetinin farkında o yüzden de suistimal ediyor.
biz de evlendik, bizi neden işten çıkarmadılar? adamın bu söylemesi bile saçma kusura bakma canım
son üc yıl icinde 600 gün prim yatması gerekiyor muş ama en son iş yerinde 120 gün kesintisiz primin ödenmiş olması gerekiyormuş
bence ekmek paranı ve hakkını savunmalısın, sadaka istemiyorsun neticede
bende öyle düşünüyorum eda allaha çok şükür çok takst yapmadm aylık 200 lira filan onuda tazmnatımla öderm diye düşünüyorum ama işszlk maaşıda alırsam çk ii olur.. herşeyde bi hayır wardr belki gerçekten yürütemeyecektm yolum uzun olduğu için kendm çıkmak isteyip tazmnatımıda alamayacaktım blmiorm şu an polyannacılık oynuyorum belki ewime daha yakın byerde düğünden snra iş bulablrm daha rahat ederim falan filan.. allah hakkımda ne hayrlıysa onu wersn takstlerimi ödeyeym şu an kafamda olan tek şey bu
verir balım verir..Allah büyük belki yollarda çok zorlanıcaktın bunlardan da faydalanamıcaktın..hiç canını sıkma alacagın parayı düşün sen ki alır borçlarınıda halledersin ALlahın izniyle..sonra mis gibi dinlenirsin..hatta ramazanıda çıkart çalışma..
ayy özendim..benidemi çıkarttırsam..napsam
verir balım verir..Allah büyük belki yollarda çok zorlanıcaktın bunlardan da faydalanamıcaktın..hiç canını sıkma alacagın parayı düşün sen ki alır borçlarınıda halledersin ALlahın izniyle..sonra mis gibi dinlenirsin..hatta ramazanıda çıkart çalışma..
herkese selam kızlar merhaba
buketcim çok hoş olmuşsun canım fotolara baktım umarım çok mutlu olursun..
betülcüm durumunu şimdi okudum çok üzüldüm canım ama vardır herşeyde bir hayır mutlaka diye düşün..ve birde diğer arkadaslarında söylediği gibi haklarınıda mutlaka ara
yeni evli bebişlerrr bıçak seti ve cezve setim eksik şuan ne almalıyımmeksikler bitmiyor.tezgahta bıçak seti gerekli mi standlı
evli değilim ama benim bıçak setimi annem esseden almış canım cezvemde 2 tane jumbo çelik birtane orta boy bakır var ama ben birtanede elektrikli almak istiyorum
yeni evli bebişlerrr bıçak seti ve cezve setim eksik şuan ne almalıyımmeksikler bitmiyor.tezgahta bıçak seti gerekli mi standlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?