- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.221
hiç kimse benim durumumda değil heralde kızlar
yooo görmedim betüşşşşşş demedin aşk olssunnnnn((((((( bakıyorum şimdii
yeni evli bebişlerrr bıçak seti ve cezve setim eksik şuan ne almalıyımmeksikler bitmiyor.tezgahta bıçak seti gerekli mi standlı
zuhal ben kullanıyorum tezgah üstü bıçak setini pratik oluyor
eşim de cok kullanışlı buluyor, evdeki kavun ve karpuzları kesen kişi olarak
gamze bnm düğünmde ayın 19unda geçen ay ayın 15inde hastalanmştm eğer yne öyle olrsa düğüne hasta oluyorum ama bi iki gn erken olma ihtmali var bgn yarın olurum diye düşünyrm inşallah tbi.. sen o ilacı eczanye alırken sormadnmı kullanmaya başladnmı
kızlar benimde bir derdim var ya
benim adet günüm 24 ü ve bende tam 23-24ünde evleniyorum.. dün eczaneden primolut-n aldım ama hakkındaki yorumlara bakılınca çok korktum ya:18::18::18::18::18::18::18:
yok canım kullanmaya başlamadım... adet gününden 2-3 gün önce kullanmaya başlıyorsun dedi... ilacı kestikten sonrada 2-3 gün içinde adet oluyorsun dedi... ama internette yorumları okuyunca gözüm kokrtu ne biliyim.. birde bu zamana hiç böyle birşey yapmadım o yüzden korkuyorum açıkçası...
ama düğün günümdede hasta olmak istemiyorum beyazlar içinde hiç rahat edemem....
off kafam çok karışık ya...
bende kullanmıstım bi kere..ne zaman olucagı belli olmadıgı için adet olur olmaz içtim ve hemen kesti..yan etkisi sadece ağrılı adet oldum..
bende aldm zuzuşum netten almştm markasını hatrlamıyorum ama blindk bişi diildi ama beğendm bak burda bnmki Eki Görüntüle 209206 zuzuş bu benm mutfağım ewimi albm yaptm sen grdnmü
bnce bkaç eczaneye sor kullananlara sor öyle kullan daha farklı bi ilaç düşünrsn o ii diilse
valla canım bende düğünüme bir gün kala hastalandım.normalde çok sancılı geçer o gün hiç bir şey hissetmedim...hatta 10 gündür de devam ediyor benim ki
markası nedir bebişkommmmm
çok teşekkr ederm nilgün senn evinide görelim :))bende bugün geldiğim için şimdi gördüm evini betülcüm.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...herşeyin çok güzel olmuş...
betüşümmmm evinn harikaaaaaaaaa bayıldımmm çokta kalabalık değilll tam istediğim gibi bebişim mutlu huzurlu yuvanız olur inşallahhhhhhhhh
edacım kutunun hepsinimi kullanmıştın sen ?
ben diyorumki ben bugün içmeye başlasam 2 gün içsem hemen hasta olurmuyum eğer hemen hasta olursam adetim tam düğün günüme kadar bitiyo ?
çok teşekkr ederm nilgün senn evinide görelim :))
ben yayınlamıştım canım daha önce :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?