2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende aldm zuzuşum netten almştm markasını hatrlamıyorum ama blindk bişi diildi ama beğendm bak burda bnmki zuzuş bu benm mutfağım ewimi albm yaptm sen grdnmü

hiç kimse benim durumumda değil heralde kızlar

gamze bnm düğünmde ayın 19unda geçen ay ayın 15inde hastalanmştm eğer yne öyle olrsa düğüne hasta oluyorum ama bi iki gn erken olma ihtmali var bgn yarın olurum diye düşünyrm inşallah tbi.. sen o ilacı eczanye alırken sormadnmı kullanmaya başladnmı

yeni evli bebişlerrr bıçak seti ve cezve setim eksik şuan ne almalıyımm eksikler bitmiyor.tezgahta bıçak seti gerekli mi standlı

zuhal ben kullanıyorum tezgah üstü bıçak setini pratik oluyor
eşim de cok kullanışlı buluyor, evdeki kavun ve karpuzları kesen kişi olarak

yok canım kullanmaya başlamadım... adet gününden 2-3 gün önce kullanmaya başlıyorsun dedi... ilacı kestikten sonrada 2-3 gün içinde adet oluyorsun dedi... ama internette yorumları okuyunca gözüm kokrtu ne biliyim.. birde bu zamana hiç böyle birşey yapmadım o yüzden korkuyorum açıkçası...

ama düğün günümdede hasta olmak istemiyorum beyazlar içinde hiç rahat edemem....

off kafam çok karışık ya...

kızlar benimde bir derdim var ya

benim adet günüm 24 ü ve bende tam 23-24ünde evleniyorum.. dün eczaneden primolut-n aldım ama hakkındaki yorumlara bakılınca çok korktum ya:18::18::18::18::18::18::18:

bende kullanmıstım bi kere..ne zaman olucagı belli olmadıgı için adet olur olmaz içtim ve hemen kesti..yan etkisi sadece ağrılı adet oldum..

bnce bkaç eczaneye sor kullananlara sor öyle kullan daha farklı bi ilaç düşünrsn o ii diilse

bende kullanmıstım bi kere..ne zaman olucagı belli olmadıgı için adet olur olmaz içtim ve hemen kesti..yan etkisi sadece ağrılı adet oldum..

edacım kutunun hepsinimi kullanmıştın sen ?

ben diyorumki ben bugün içmeye başlasam 2 gün içsem hemen hasta olurmuyum eğer hemen hasta olursam adetim tam düğün günüme kadar bitiyo ?

bende aldm zuzuşum netten almştm markasını hatrlamıyorum ama blindk bişi diildi ama beğendm bak burda bnmki Eki Görüntüle 209206 zuzuş bu benm mutfağım ewimi albm yaptm sen grdnmü

bende bugün geldiğim için şimdi gördüm evini betülcüm.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...herşeyin çok güzel olmuş...

bnce bkaç eczaneye sor kullananlara sor öyle kullan daha farklı bi ilaç düşünrsn o ii diilse

betülcüm nerdeyse bütün adet geciktirme hapları hep aynı etkiyi yapıyormuş ama bir daha sormakta fayda var sanırım sağolasın..

valla canım bende düğünüme bir gün kala hastalandım.normalde çok sancılı geçer o gün hiç bir şey hissetmedim...hatta 10 gündür de devam ediyor benim ki

hay Allah kötü olmuş canım senin içinde ya... peki sen hiç ilaç kullanmayı düşünmedinmi yoksa zamansızmı oldun ?

hiç kimse benim durumumda değil heralde kızlar

bende aynen eda gibi 1 kere kullandım 3 gün süre ile bıraktığımın üçüncü günü oldum aynı eda gibi hiç ağrı sorunum olmafığı halde o sefer inanılmaz ağrılı regl oldum sonraki regl dönemlerim eskisi gibi oldu ama. Benimde düğünüme denk gelse ben erken başlar düğünden öne alırım ki 1 ay rahat edeyim

bende bugün geldiğim için şimdi gördüm evini betülcüm.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...herşeyin çok güzel olmuş...
çok teşekkr ederm nilgün senn evinide görelim :))
betüşümmmm evinn harikaaaaaaaaa bayıldımmm çokta kalabalık değilll tam istediğim gibi bebişim mutlu huzurlu yuvanız olur inşallahhhhhhhhh

sağol hayatım daha gzeli senn olsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…