- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.161
ya betüş çok saçma nasıl bunu sana bir hafta kala söyleyebilirler ki.belki sen ona güvenip borç yaptın. hele ki böyle zamanda yapılmamalı. birde işi öğretecekmişsin yok artıkk
Canım en az 8 katı tazminatla çıkarabilirler yasal olarak.. Bence hakkını sonuna kadar ara...
Betüşşş çok şaşırdım kuzum böyle bir durum hiç yoktu nerden çıkmış?
Neden son hafta haber veriyorlar.Tazminatını alacaksın değil mi?
Bende sabah akşam her türünü yiyebilirim.. birde patates... Allaha çok şükür eşimde patates ve patlıcan hastası :)
28
28 nisan 2010 da işe grdm 11 mayıs 2010da sigortam başladı cuma gnüde izin tarihimi sormak için gttiğimde tamamen çıkablrsn dedi bgnde üst ofisteki sekreteri işi öğreteym diye yanıma gtrdiler.. sewiorm işyerimi patronumu o da işweren olarak kendne göre haklı ama ynede ben çlışableceğime gwenerek takste grdm önceden haber wermemesne üzüldm
28
28 nisan 2010 da işe grdm 11 mayıs 2010da sigortam başladı cuma gnüde izin tarihimi sormak için gttiğimde tamamen çıkablrsn dedi bgnde üst ofisteki sekreteri işi öğreteym diye yanıma gtrdiler.. sewiorm işyerimi patronumu o da işweren olarak kendne göre haklı ama ynede ben çlışableceğime gwenerek takste grdm önceden haber wermemesne üzüldm
maşallah buket allah hep böyle muhabbetiniz arttırsın. gerçekten ince düşünmüş. bizde hafta sonu aldık baskkül. eşim rejime başladı artık
28
aslnda yapmazlardı diyorumya sewiorm patronumu ama daha 2 ay önce izin mewzusunu lonşrken söylemelydi bana hçbişi demedi aksne ewlendkten snra çalışcakmsn dedi bende istyrm yürütebldiğim kadar çalışıcam ama zorlanırsam burayı müşkül durumda bırakmam yerime bri alınana kadar yne kalırım demştm aradan iki ay geçti kesn tarih için cuma gnü tekrr konuşayım ddm öyle dedi işte ben burası mağdr olmasn diye kına gnü öğleden snra izine çıkıcam dedim o bna böyle dedi üzüldüm kırıldım çok..betüülcüm inanamıyorum şok oldum resmen..bizim fabrikanında öyle anlık kararları vardır..bende böyle birsey yasanmasından korkuyorum ama burada mesela yasal olark kendilerine bağlı 15 günmü 1 aymı ne çıkartılanlar kendi istekleri ile çalıştılar iş bulana kadar..Ama yazıklar olsun diyorum..düşüncesizler..sakın ola üzme kendini betül sakın
önceden söylememeleri kötü olmuş inşallah hemen daha iyi bir iş bulursun aramalara hemen başla canım evde vakit geçmez
benm bldiğim kıdem tazmnatı var btek o da çalşma srem çk uzun olmadığı için çok bşey diil işszlk maaşıda sigorta primm yetersz olduğu için alamyrm herhalde.. çk byük takstler yapmadm kızlar ama ynede kötü oldm üzüldm ben çalşmak istydm
aynen benimde en sevdiğim sebzelerdir patates ve patlıcan
ödenmeyecek boyutta diil allahtan kübracım 200 lira filan aylık ama ynede ben programımı ona göre yapmştm ewde oturmak istemyrdm şimdi herşey değişticanım eğer taksittlerin ödenemeyecek boyuttaysa bence güzelliikle konuş ve bunu neden bir hafta kala söylediklerini sor en kötü ihtimalle tazminatını al hatta tazminatını fazla fazla vermesi gerekiyor
başkasını alacaksa hemen bence haklı değil zaten bir çalışanı var, 1 yıl olmuş yasal olarak çalışman canım ihbarını ödemesi için ikna et 4 haftalık maaşını eline versin asgari ücretten görünüyorsa 800 tl sayacak eline hatırlat bunu
benm bldiğim kıdem tazmnatı var btek o da çalşma srem çk uzun olmadığı için çok bşey diil işszlk maaşıda sigorta primm yetersz olduğu için alamyrm herhalde.. çk byük takstler yapmadm kızlar ama ynede kötü oldm üzüldm ben çalşmak istydm
düğündaşşşşşşşşşşşşşşş 3 aydan düştük sonunda kızzzz:92:
Canım sen istifa etmediğin sürece tazminat vermek zorundalar.. hem kıdem hemde ihbar tazminatı vermek zorunda işyeriş... çok yada az fark etmez en azından 6 ay işsizlik maaşı alırsın o da taksitlerine yeter.. bence patronuna söyle ben istifa etmiycem taksitlerim var çalışmamı istemiyorsanız siz çıkarın de. o zaman ssk a bildirdikkleri için hem ihbar hemde işsizlik maaşı alabilirsin.
ödenmeyecek boyutta diil allahtan kübracım 200 lira filan aylık ama ynede ben programımı ona göre yapmştm ewde oturmak istemyrdm şimdi herşey değişti
başkası diil canım üst katta şubemz var oradaki bayan buraya yerime gelecek bnm bldiğim kıdem tazmnatım ve maaşımı alıcam o kadar ihbar zaten 1 yıldan snra werilio 1 yılım dolalı da daha yeni 1 ay oldu yani 13 aydır burdayım maaşımıda ayın 1inden 1ine alıorm
ne kadar tazmnat geçer elime blemiyorum cnmda skkın hesaplayasm ble yok çk bişi diil zaten
cnm 11 myısatan beri sigortalı olduğum için primlerm işszlk maaşına yetmio yksa bnm için çk ii olacaktı
ödenmeyecek boyutta diil allahtan kübracım 200 lira filan aylık ama ynede ben programımı ona göre yapmştm ewde oturmak istemyrdm şimdi herşey değişti
başkası diil canım üst katta şubemz var oradaki bayan buraya yerime gelecek bnm bldiğim kıdem tazmnatım ve maaşımı alıcam o kadar ihbar zaten 1 yıldan snra werilio 1 yılım dolalı da daha yeni 1 ay oldu yani 13 aydır burdayım maaşımıda ayın 1inden 1ine alıorm
ne kadar tazmnat geçer elime blemiyorum cnmda skkın hesaplayasm ble yok çk bişi diil zaten
kaç gün prim dolması gerekiyo..benim duyumum son 2 yıl aralıksız primin yatması gerekiyo diye biliyorum
cnm 11 myısatan beri sigortalı olduğum için primlerm işszlk maaşına yetmio yksa bnm için çk ii olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?