- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.261
E) hiçbiri
cok güzel cok zarif bir gelin olucaksın
ne zaman gidiyorsun saç ve makyaj provasına
kızlar sizce şu imza kaleminden alayım mı nikah anı için imza atmaya ?
20 tl ve bir sitede satılıyor kapıda ödeme imkanı ile ?
güzel mi ne dersiniz ?
kızlarr çok mutlu oldum bankasyadan bilgi mektubu geldi harcama itirazım kabul edilmiş hesabıma 100 tl yi geri yatırmışlar
adaş bende onu sordum gelinliği bu cuma teslim alıyorum..c.tesi provaya ancak tek gidebilirim..ama karsıyıda hiç bilmiyorum..napsam sence..
betülde gelin oluyor sırada kime geliyor haydeeeeee bakalım hayde bakalım
kızlar sizce şu imza kaleminden alayım mı nikah anı için imza atmaya ?
20 tl ve bir sitede satılıyor kapıda ödeme imkanı ile ?
güzel mi ne dersiniz ?
kızlarr çok mutlu oldum bankasyadan bilgi mektubu geldi harcama itirazım kabul edilmiş hesabıma 100 tl yi geri yatırmışlar
aylinim bak büyük konusuyon etme
şaka bi yanada inşallah bitanem inşallah..
hala inanasm gelmiyo bliomsnz sanki bu hafta başkası evlencek cuma gnü başkasnn kınası war
provaya hafta sonu almıyorlar diye biliyorum canım ama sen yinede tekrar sor.
kuaför'ün yeri cok kolay adaşım, yenisahra durağında iniyosun E5 de merdivenlerden yukarı cıkıosun direkt karşına cıkıyor
hala inanasm gelmiyo bliomsnz sanki bu hafta başkası evlencek cuma gnü başkasnn kınası war
benm işyerm yani eski işyerm merter metrobsn tam karşısnda edoş :)adaş metrobüslemi gidicem..evet merobüsle ise merter metrobüsünden binicem..off yol özürüyümdür bide ben
bende öyleyim betüşüm.. denizin edanın zeynebin düğünlerine 1 hafta kala ben resmen gözyası dökmüştüm burda..
kendim için tık yok edaaaa 1 hfta 6 günün var diyorum banamısın demiyo kalbim..
selam kızlar nasılsınız şekerler neler yapıyorsunuz
adalet yerini buldu..ben hiç anlamıyorum kızlar..banka bu kadar borcun var diyo yatırıyorum..buketin olayından beridir bakıyorum ekstreye..
Eki Görüntüle 209254
kızlar bu memleketteki halim sadece bu fotoyu bulabildim.diğerlerini toparlayınca ekleyeceğim ...
benm işyerm yani eski işyerm merter metrobsn tam karşısnda edoş :)
heyecanlnyrm ara ara ama bnm olduğna inanamıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?