2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkür ederim canım...pekte olumlu tepkiler almasamda gelinliğim hakkında ben böyle bişey istemiştim söylenenlere tıkadım kulaklarımı...

canım boşver herkesin düşüncesi farklı ben çok takıyodum çevreyi..aman begenirlemi değiştiriyim ozaman bile dedim düşün yani..ama yok bana göre kötü değil seçimlerim..o yüzden bu benim seçiçim he de geç yanii..çokda güzel olmussun..Mutlu huzur dolu yuvan olsun cnm..herşeyin geçici oldugunu biliyoruz..aman niye bu kadar dert etmişim oldu bitti diceğimi bildigim halde dert ediyorum..gamsız olmak lazım :126:

ay ne güzel ya bende bu cümleleri kurabilecekmiyim acaba

kızlar son 1 ayınızı saymayın nasıl geçti anlamadım..sende kurucaksın inşallah..ama başında olamadım onun eksikliğini yasıyorum..müdürümüz duymus..sen nasıl izin almazsın dedi..kızdı bana..ama dedim izin alıcagım ilerki günlerde halletmem lazım gelen işlerim var dedim..olsun dedi alıcaktın bunada onada..Allah razı olsun..kısmet napalım

ben bugün işe başladım.iş yerindeki herkes resmen yenilenip gelmişsin dediler bana...o huzur ya da stres o kadar çok yansıyor ki yüzüne...
izne ayrıldığım zamanı hatırlıyorum...yok yetişmicek,yok sorun çıkacak,aman millet ne dicek,aman o da olsun bu da olsun ...herşey o düğün yerine girene kadar..salona adım attığın an bitiyor herşey...videolarımızı izledim o kadar rahatlamışım ki bütün gece ağzım kulaklarımda dolaşmışım...inanamadım...
o yüzden sakın stres yapma canım.başkalarını da umursama herkesi memnun etmek imkansız...sen memnun ol yeter ve kesinlikle düğününün keyfini çıkar bir daha ele geçmeyecek canım...
ben iki düğün yaptım ama kesmedi 5 tane olsa şimdi hayır demem

helal olsun keşke alsaydın nişanlının dershanesi ne zaman tatil oluyor?

son gelişmeleri anlatıyorum..bıktınız benden
çeyiz işi bitmiş eve taşınmış..koltuklar da gelmek üzereymiş..
şidilik sadece halılar kaldı..:103:

nasıl sabırsızlanıyosundur sen şimdi
işten cıkınca dosdoğru kendi evine
bize de resim cekmeyi unutma valla cok merak ediyorum

ay ne güzel ya bende bu cümleleri kurabilecekmiyim acaba

kurucaksın tabiiki canım, az kaldı
ben daha şimdi bakabildim resimlere canım, Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin çok yakışmışsınız birbirinize

adaş hiç onu deme zaten kızdım kendime..insan toparlanmıs haliin bari çekerdi dedim..sizin için
bide yerleştiriyim öyle çekiyim adaşım..hafta basındada paylaşırım olurmu

Son düzenleme:
adaş hiç onu deme zaten kızdım kendime..insan toparlanmıs haliin bari çekerdi dedim..sizin için
bide yerleştiriyim öyle çekiyim adaşım..hafta basındada paylaşırım olurmu

yaramaz adaşım benim
sende şimdi gidince çekersin ki zaten illaki gidersin dayanamaz ki insan

çok sağol canım beğenmene sevindim nasıl olmuş çekimler düğündede aynı kişi ile anlaşsam mı

dershanenin tatili olmuyorki kuzum..öğrenciler tatil olsa bile yönetim katında çalışıyor tüm öğretmenler..zaten bizimkisi ikisini bir götürüyor..ama izni 21 gün

aa ben 4 yıl dershanede çalıştım hep 2 ay tatil yaptım iyi işti aslında:)

cumartesi annemdeydik cam sil ütü yap zaten geç oldu birde pazar günü misafir için kurabiye feln hazırladım
hiçde yemek apmak aklıma gelemed açıkcası :)

cumartesileri muhtemelen bizde annelere gideriz sırayla dolayısla benimde o plan yatar bende eşimin nöbötçi olduğu haftalar yaparım uzun yemekleri demokrasilerde çareler tükenmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…