2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende aynı senin gibi sanki hiç gelin olmadım düğünüm olmamış gibi hissediyorum
sanki başkası evlenmiş gibi
eşime diyorum ben bi düğün daha istiyorum diğerinden hiçbişey anlamadım diye

adaş metrobüslemi gidicem..evet merobüsle ise merter metrobüsünden binicem..off yol özürüyümdür bide ben

eğer metrobüs sana yakınsa o zaman metrobüs'e bin, uzunçayır'da in sonra ordan yenisahra'dan geçen herhangi bir minibüs'e bin.
hemen optimum outlet'in karşısı canım yeri gerçekten cok kolay

kankam nerelerdesin..annem aradı şimdi..çeyizini aldılar diyo..herşeyin gitti diyo..
tek basına 4 kat yük tasıyo..hastalanmazsa iyidir ya..

canımmm çalışıyorum ne yapayım ayyy hadi bakalım hayırlısı neden annen taşıyor ya ben anlamadım adam tutmamışlarmı kız bunlar kız annesi çeyiz taşırmı aaaaaaaaaaaaaaaaa allah korusun kuzum

adaşım not ettim yazdıklarını..kolaydır inanıyorum sana..ama benim problemim yön sorunumun olması :97:

kız yok anam değil nişanlım tasıyo..bide yanındaki nakliyeci karısmam demiş sanırım..halbuki parada veririm demişti..
sabahda kendi evlerinden bizim eve çamaşır makinasını tasıdı..bide belinde sorun var..inşalllah bişi olmaz..:18:

ayyyy kız ben yanlış anladım yawww taşısın taşısın kuzum acıma

son gelişmeleri anlatıyorum..bıktınız benden
çeyiz işi bitmiş eve taşınmış..koltuklar da gelmek üzereymiş..
şidilik sadece halılar kaldı..:103:

teşekkür ederim canım...pekte olumlu tepkiler almasamda gelinliğim hakkında ben böyle bişey istemiştim söylenenlere tıkadım kulaklarımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…