2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar moralim bozuldu..koltuklarda değişiklik yaptırınca pek hayal ettiğimiz gibi olmamış dedi..çok begenmemiş..

genelde görmeden alınca öyle oluyor canım bende mobilyaları kendim tasarlayıp yaptırmak istiyorum ama büyük risk hazır beğenebilsem ve öyle alsam daha iyi. Zamanla gözünüz alışır canım takma kafana

Betüşüm sana özel yazıyorum tamammı?Evinle ilgili yorum yapıcam;oturma odandaki perden English home sanırım çok güzel,Salon perden fonuyla birlikte annemin perdesiyle aynı beyaz salon halın ve yatak odasındaki halını çok begendim nerden aldıgını söylermisinİstanbula gelince ben de gelip alıyım onun dışında herşey harika ...işle ilgili de evine alış ayaklarını uzat ohhh de

Aslı ve Nesrin de evlendiler onlara da bir ömür mutluluklar,,,,Zeynepp sen ne yaptın toparladın mı kendini?Eda dügün davetiyeni gördüm davetlimiyiz

günaydın kızlarrrrr....
meltem cnm benim sağol bomba gibiyim.
toparladım tabi ucuz insanlar için kendimi hırpalayamam
kızlar dün akşamda anladım ki kadın evde çok önemli bir faktör
eve gittim ruh gibiyim gözlerim altı çökmüştü iyice.
abdest aldım namaz kıldım sonra da bol bol dua ettim.
bütün üstümdeki yükleri biranda attım.
omuzlarım boşaldı sanki.
içim rahatladı
abim aradı şakalaşık biraz gırgır yaptık.
kalk yemek yaptı dedi. köfte patates kızartamadım ama evde mantar sote vardı onu ısıttım
birde pilav yaptım.
müziğide açtım.
hem oynadım hem yaptım moralimi düzeltmeye çalıştım.
kapı çaldı koştum açtım sarıldık birbirimize.
eşimde öle görünce beni rahatladı sanki.
sofrayı kurdum. sonra bul. mak. çamaşır mak. tesisatını yaptık beraber.
yardım ettim kocama.çorbada tuuzum olsun dedim.
sonra yine müzik dinledik.
kafamızı tplayıp uyuduk. ara ara ağlayarak uyanmalarım olsada kendimi çok iyi hissediyrm
ben bişiy kaybetmedim o oğlunun sevgisini kaybetti
sabah kalktım süslendm şükür Rabbime yüreğimdeki acıda geçicek.
benim acım geçtikce onun içindeki özlem artıcak.

kızlar günaydınnn..
zeynepcim ben her zaman şunu derim insanın psikolojik sorunları varsa kendi doktoru olabilmeli..
maneviyat zaten ruh doygunlugu..o boşlugu içinde hissedip gerçekleştirmiş ve rahatlamıssın ne mutlu sana..
aynen öyle canım..zaman hepimize neler unutturacak kimbilir..Eşinle mutlu ol gerişi boş cnm..sallaa onları

günaydın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eddoşşşş ne yaptın canım gitmiş mi çeyizin ne durumda

günaydın cnmmm..valla zuzu koltuklara baktım..dolabım fırınım hallolmus mutfaga girince ağladım zaten..(nişanlıma duygulandım dedim ama aslında çeyizlerimi orda gördügüm için ağladım)
çeyizlerimi koymuslar..öylece duruyor kutularda..sonra kendi annem geldi..o otururken portmantoyu sildim ayakkabılarımı yerleştirdim çıktık..:97:

günaydın kızlar,

bu gece o kadar cok kabus gördüm ki, artık uyumamak icin ve sabah olması icin dua ettim
sabah gelirken de TEM de gözümün önünde zincirleme kaza oldu iyice moralim bozuldu
ama şimdi kendime sütsüz şekersiz filtre kahve yaptım ayılmak icin

Adaşım; gittin mi evine canım benim? nasıl olmuş herşey?
Zeynep; kendini motive etmen cok güzel canım, hayat devam ediyor ve günümüzün nasıl geçeceğini şekillendirmek kısmen bizim elimizde

gözüme toz kaçtı deseydin bebişimmm hazır ev yerleştiriyorsunuz:)) ohh yerleştirmesi kaldı eddoşşş üzülecek bişi yokk güzel günlerimiz olur inşallah

adaşım kendine bi okuttur canım..üzerinde ağırlık var sanırım gitsin..
kazayı görceginmi malüm oldu acaba..Hayıra çıksın balım düşünme boşver..
evime gittim sadece tv montajı yapılacak..başka bişi yok montajlarla ilgili..
koltuklarımda gelmiş..güzel olmus begendim..sadece halılarım kaldı..onuda bu akşam kayınvalidemle bakıcaz..ama çeyizim kutularda duruyo adaşım..perşembe yengem geliyo onunla beraber yerleştiricez..

gözüme toz kaçtı deseydin bebişimmm hazır ev yerleştiriyorsunuz:)) ohh yerleştirmesi kaldı eddoşşş üzülecek bişi yokk güzel günlerimiz olur inşallah

kayınvalidemin yanında ohh sandık basına oturanda olmadı bedava aldınız valla dedim
amin canım aminn..hepimiz sabrediyoruz bazı şeylere umarım karsılıgını alırız..

Son düzenleme:

devamlı okuyorum canım zaten ayetel kürsü sürekli boyumda ama kayınvalidem de dedi, okuttur kendini ağırlık var sende düğünde cok nazar geldin diye.
koltuklarını beğenmişsin işte ne güzel canım, çok mutlu oldum. çeyiz yerleştirme de bir günlük iş. zaten herşeyin yerini defalarca kullandıkca değiştireceksin o yüzden fazla kafana takma. Perşembe günü yetişebildiğin kadarını yap kendini fazla yıpratma bitanem

adaşım valla elim ayagım dolaşıcak bilmiyorum..bu akşam halı bakıcaz..
yarın arkadasımın kınası var..
cuma gelinliği teslim alıcam..
c.tesi arkadasımın düğünü var..
daha kuaförlük işim var..
saçlarımı boyamam lazım..
ne halt yicem..

günaydın kızlar boğazımn ağrısı gttkçe artıyo ilaç alamıyorum daha regl olamadm bu gdişle düğünde olucam buna ayrı iş mevzusuna ayrı cnm skkın ne gzel herşey yolunda gdiodu son hafta bnlar çıktı.. neyse vardr bi hayır deyip geçmek lazm..
çok teşekkr ederm meltemcm sewndm beğenmene allah szlere daha iyisini nasip etsn.. ewt cnm oturma odamdaki perdemi englısh home den aldım.. halılarımın hepsi kçk odamdaki hariç sanat halıdan çk tarz modelleri var istanbula geldiğinde alırsn sende.. işle ilgilide artık önüme bakıcam yapıcak bişi yok evime alışırım braz snra ewe yakın iş bakarım..

oku kendne edacım hatrlamamaya çalş grdüğn kabusları

sırasıyla halledersin canım hepsini, hepimiz son güne kadar bişeylere koşturduk
ben güya kına'yı perşembe yaptığım icin cuma balayı bavulumu hazırlayıp dinlenicektim biraz nerdeeeeeeeee
haldır haldır koşturmayla geçti hep
Inan bana düğünde hiçbişeyden eser kalmıyor, varsın evde eksik olsun sen ve eşinden başka kimse görmüyor, kalan ufak tefek şeyleri düğünden sonra halledersiniz
Allah güç kuvvet versin, bu koşuşturma icinde sen kendini ihmal etme ama sakın sonra yorgun düşersin

evet adaşım mecbur koşturucaz..ufak tefekleri şimdilik almıcam zaten adaşım..amin adaşım..Allahım hepimize güç kuvvet versin..sorma adaşım yemek yemek aklıma gelmiyo şu sıra..midem küçülmüş gibi..yedikçe midem bulanıyo..derlerdide inanmazdım Sizde geçtiniz o yollardan..
ya kızlar dün off dedim kim yapıcak işi gücü yemegi hepsi bana bakıcak..içim daraldı resmen..hem evime gitmek istedim hem kalmak istedim..sizdede oldumu bu tarz durumlar..bana benimseyemedim gibi geliyo..
sonrada diyorum mutsuz bi evlilik yapıcam o yüzden benimseyemedim..aptal saptal düşüncelere giriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…