2011 gelin adayları buyrun sohbete

napayım denizcim hep aynı sabah gel işe akşam git
nasıl alışabildinmi evliliğe
ev-iş düzeni nasıl oluyo tatlım

alıştım canım nasıl başalrsa öyle gider mantığı var yorulmamayı hıssetmeye çalışıyorum yolum uzun bir buçuk saat anca eve giriyorum direk mutfağa ama şimdilik sıkıntı yok çok şükür

Kızlar insanın aileden destek görememesi ne kadar zor bir kez daha anladım..

Nişanlım nişan için ablasından borç almışdı.
Bizde kredi çektik.Nişanlımda annesine söledi kredi çektim diye.
Ablası hemen ertesi gün aradı 1500 alınmıştı 2000 gönderebilir misin diye?
Nişanlımda bana sordu.Bende hemen ertesi gün aradığına göre annesiyle konuşmuştur diye düşünüp gönder dedim.
Halbuki düğüne ne kadar az kaldı.Daha birçok eksiğimiz var bu kadar düşüncesiz insanlar hiç görmedim.

Bir diğer konuda nerde oturacağımız.Nişanlım 8 de işe başlıyor 20:00 20:30 21:00 çıkış saati belli değil.
Ben maltepede oturmak istemiyorum bunuda belirttim.O yüzden kavacık dedik.
Nişanlımda olmadı iş değiştiririm dedi.Kavacıkdan da maltepeye gidebilir ama daha uzun tabi.
Şimdi yürüme mesafesinde gidiyor eve.Maltepede oturalım desem hem muhit iyi değil.
Hemde ben kabataşda çalışıyorum işimde iyi bana çok ters.Ben yine zorlasam gider gelirim ama yanlız kalıcam orda bunu istemiyorum.

Ne yapıcağımıda hiç bilmiyorum çok kararsız kaldım

tatlım sıkma canını yaa düşüncesizlik...

Ev istediğin olsun derim yaa
geç çıkıyo diyosun
çıkış saati belli değil diyosun
iyi olmayan bi muhitte zor olur
senin için eşinin geç geldiği günler
bu ev konusunda fedakarlık etme
eşin içinde sorun olmıcaksa geç iyi bi yere derim

Nilay'cım canım nişanlın maltepenin neresinde oturuyor?
bilmiyorum daha önce gittin mi ama, maltepenin sahili cok güzeldir, çok güzel balık restoranları barları vardır sahilde, çarşısı aynı şekilde güzel.
ama nişanlının muhitini bilemiyorum tabii

Kız fedakarlık etmiyerek nişanlıma haksızlık mı ediyorumdiyorum.
Normalde maltepede otursak 10 dk da evde olur.
Ama benim istediğim yer için 45 dk yada 1 saat yol gelmesi gerekiyor.
Birde şu var maltepe benim işime çok ters.Ama benim istediğim yer olursa o zaman deniz yolunu kullandığım için ben rahat giderim.

Bir aklım maltepe olsun sevdiğin erken gelsin eve diyor.
Bir aklım cicim aylara geçer gerçek hayat başlar onca yolu nasıl gideceksin?
Hasta olsan ailen hemen yanına gelemeyecek bilmediğin bir muhitte tek başına ne yaparsın diyor.
Oy oy oy bilemedim gitti

Zümrütevlerde kuzummm
Maltepeden kabataşa rahat gidebilir miyim sence?
İş yeride E-5 üzerinde maltepe körüsünden sonraki durakda huzurevleri diye geçiyor galiba.

Son düzenleme:
Zümrütevlerde kuzummm
İş yeride E-5 üzerinde maltepe körüsünden sonraki durakda huzurevleri diye geçiyor galiba.

evet canım huzur evi durağı maltepenin içine göre çok gelişmiş sayılan bir yer değil. ama bencede iş yerinin kadına yakın olması çok önemli. çünkü bütün iş nekadar erkek yardım edicem desede kadına kalıyor. ama huzurunda önemli teklifini açıklamanla yap. ama ısrarcı olma canım. yine sevdiğine bırak kararı.seni çok seviyor. bence ikiniz için en doğrusunu seni kırmadan yapacaktır.

Zümrütevlerde kuzummm

şimdi bende maltepe de oturuyorum canım benim evim de E5 e yakın ama oturduğumuz yerden cok memnumuz biz eşimle.
bi kere insanları temiz, gece kaçta gelirsen gel kimse sarkıntılık etmiyor. zaten her taraftan ulaşımı kolay
daha kimse tepemden halı kilim yorgan çarşaf vs silkelemedi
4 er katlı 2şer daireden oluşan 2 bloklu bir sitede oturuyoruz
otoparkımız da var. Sessiz sakin.
bunlar artıları bizin icin!
ama senin icin biraz zor olabilir cünkü bildiğim kadarı ile maltepe - kabataş - maltepe yönünde sadece sabah 07:00 ve akşam 19:00 da seferler var. karayolunu kullanman da servisin yoksa sıkıntılı olabilir canım. kavacık daha merkezi kalıyor maltepeye göre ayrıca nişanlın/eşin kavacıkta oturursanız rahatlıkla 500T ile gidip gelebilir

Ahh kübracım saolsun beni kırmadı.Kavacığı onayladı.
İş değiştiririm diyor.Zaten çalışma saatleri açısından memnun değildi.
Ama bende korkuyorum iş değiştirmekde kolay değil.
Sıfırdan başlamamız gerekecek.Ne yapsam hiç bilemedim.

nilaycım ben istanbulu bilmiyorum
yani ev sana yakın olsun sen rahatta ol demek istedim
eve senin erken gelmen gerekiyo
yanlış anlama sakın

sen nişanlına güven nilay, aklı başında biri o
önce yeni işini ayarlar sonra eskisini bırakır, madem bu işyerindede düzensizlik gibi sıkıntılar var o zaman belki de senin isteğini kabul etmek icin onun hayırlara vesile olur

Rahatlıkla gidip gelir edacım bizde öle düşündük.Bizi düşündüren diğer bir konu geç çıkması.
Ama gülü seven dikenine katlanır hesabı sanırım son ve tek çözümde kavacık kalıyor.
Teşekkür ederim açıklamaların için.Maltepe merkez çok güzel biliyorum ama bana yol anlamında ters olan yerler malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…