- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.401
kızlar moralim çok bozuk ağla ağla mahvoldum
en yakın arkadasım benden bir hafta önce evleniyo..evini kurdu çeyizini yerleştirdi..herşey tamam..
az önce beni aradı üzülme sana bişi dicem dedi..noldu dedim..
şark görevi çıkmış eşinin şırnağa..ona yakın olmak için bile o evi istemiştim ben..ama o gidiyo..
şok oldum dilim durdu konusamadım bi süre başladım ağlamaya..sonra teselli ettim..kurban olurum yaa..kamera var tel var diye teselli ediyo beni..eda kötü olmş ama arkadaşn içn çk daha zor bi durum bnce ağlama ve ona destek ol onu teselli et
ayy sorma anlamadım zuhal anlamadım..tayinin çıkmasına iki sene var diyodu çocuk..bi anda belli olmus..şırnak nasıl bi yer zuhal..az çok tvlerden biliyoruz ama..nasıl eddoşş yaa ona göre tutmadılar mı evi kötü olmuş şansa bak ben ordan kurtuldum arkadaşın gidiyor üzüldüm valla ee ne yapacaklar bebişimm bi anda tayin mi çıkarmış ya(
canım benim, arkadaşın icin cok zor bir durumdur
onunla bol bol vakit geçirmeye çalış ve üzülme
kısmet
şok oldum dilim durdu konusamadım bi süre başladım ağlamaya..sonra teselli ettim..kurban olurum yaa..kamera var tel var diye teselli ediyo beni..
ayy sorma anlamadım zuhal anlamadım..tayinin çıkmasına iki sene var diyodu çocuk..bi anda belli olmus..şırnak nasıl bi yer zuhal..az çok tvlerden biliyoruz ama..
valla eddoşş nişanlım sevemedi gitti şırnağı mardin yanında paris yanimerkez bazı ilçelerine göre daha kötüymüş umarım iyi olur onlar için canım ilçeye mi merkez mi acaba onların
kızlar naptınız bakiim
adaşım daha iyi misin canım?
daha iyiyim..ağlamıyorum ama moral olarak kötüyüm..barkovizyon gösterisini ayarlamaya çalışıyorum bi yandan..sadece ikimize ait resimler ekledim..adaş hangi şarkıyı koyucam bir türlü karar veremedim yahu:96:
uyanın kızlar uyanın ne bu sessizlik boyla
uyanın kızlar uyanın ne bu sessizlik boyla
adaşım ortak şarkınız varsa onu koyabilirsin bence
bizde eşimin babası rahmetli olduğu icin ikisinin olduğu fotolar başta geldi o zaman mirkelam hatıralar çaldı sonra da benim ve eşimin cocukluğu ve birlikte olduğumuz kısımda volkan konak kadınım. sonunda nişanda dans ederken eşimin bana hayran hayran baktığı fotoyu koymuşlardı cok güzeldi ya
senin aklındakiler neler?
Ay kuşum bakmadı kimsecik banaaaaaaaaaaaaaaaa
iyilk züleyha ne olsun ir yandan çene bir yandan iş yapıyoruz
güzel gidyuor şimdilik senin nasıl sen neler apıyorsun baaklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?