2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benim, arkadaşın icin cok zor bir durumdur
onunla bol bol vakit geçirmeye çalış ve üzülme
kısmet

eda kötü olmş ama arkadaşn içn çk daha zor bi durum bnce ağlama ve ona destek ol onu teselli et
şok oldum dilim durdu konusamadım bi süre başladım ağlamaya..sonra teselli ettim..kurban olurum yaa..kamera var tel var diye teselli ediyo beni..
nasıl eddoşş yaa ona göre tutmadılar mı evi kötü olmuş şansa bak ben ordan kurtuldum arkadaşın gidiyor üzüldüm valla ee ne yapacaklar bebişimm bi anda tayin mi çıkarmış ya(
ayy sorma anlamadım zuhal anlamadım..tayinin çıkmasına iki sene var diyodu çocuk..bi anda belli olmus..şırnak nasıl bi yer zuhal..az çok tvlerden biliyoruz ama..

valla eddoşş nişanlım sevemedi gitti şırnağı mardin yanında paris yanimerkez bazı ilçelerine göre daha kötüymüş umarım iyi olur onlar için canım ilçeye mi merkez mi acaba onların

valla eddoşş nişanlım sevemedi gitti şırnağı mardin yanında paris yanimerkez bazı ilçelerine göre daha kötüymüş umarım iyi olur onlar için canım ilçeye mi merkez mi acaba onların

okadarını bilmiyorum zuzu..Allahım onun için hayırlısı ne ise onu çıkarsın karşısına..çok bunalıcak ama onu biliyorum

slm kızlar napıyonuz nasılsınızz
gelemedim n zamandır of yaa offf
bitiremyorum şu işlerii

bi yaramazlık yok yaa
geçmişi okuyamadım
neler ya:97tınız bakalımmmm

adaşım ortak şarkınız varsa onu koyabilirsin bence
bizde eşimin babası rahmetli olduğu icin ikisinin olduğu fotolar başta geldi o zaman mirkelam hatıralar çaldı sonra da benim ve eşimin cocukluğu ve birlikte olduğumuz kısımda volkan konak kadınım. sonunda nişanda dans ederken eşimin bana hayran hayran baktığı fotoyu koymuşlardı cok güzeldi ya

senin aklındakiler neler?

Son düzenleme:

bizimde şarkımız sezen aksu-hasret onuda dans müziği olarak düşünüyoruz..çünkü 3 sene okul askerlik bekledim..
onun haricinde nişanlımın var ama benim yok çocukluk fotolarım..
o yüzden sadece ikimize ait resimler yükledim..parçayada kutsiden melek şarkısı yaptım.
akşam gösteriyim eğer beğenmezse değiştiririm müziği..

bu akşam yemek derdi yok allahtan dün dolma yaacaktım o niyetle pek bir hızlıydım kayınvalidem yemek verdi suluköfte dünden çorbam vardı salata cacık

dolmalıklı hazırladım tencerede dolaba koydum gidince hemen pişirceğim inş. bird yanına çorba
cacık fazla yapmıştım var yeter sanırım :)

çamaşrılar dolarsa yıkayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…