- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.381
nişanlımda eti çok sever bende ayda yılda bir yerim sebze çok yerim ben bazen damat tatlarımız uyum sağlamıyor ama alışacak başka yolu yokki
aynenn düğündaş yaa bizimki her yemeği etli istiyor bense hiç sevmem yemekte et. tavuk yerim ancaa damak tatlarımız çok az tutuyor napıcaz evlenince hiç bilmiyorum
bu arada eksiklerini dert etme bende de var çok eksik hepsi maddiyata bakıyor kaldık öylece Allah yardım eder inşallah hepimize...
ayy eda resmen beni anlattın
hele o cam açma muhabbetine ölüyorum yaa
camı açıyo bi bakıyorum perde yarıya kadar açık deli oluyorum resmen
banyo konusunda titiz allahtan
duşa girmeden hemen yayar ayak havlusunu
unuttuysa da bana seslenir çıkmadan
aşkııım ayak havlusunu koymamayı unutmuşum getirirmisiiin
düğündaş gelinlik ve damatlığı ne zaman halledeceksiniz temmuz sonu gibi başlayacağız evide aradan çıkaracağız işte sen bi plan yaptın mı acep bebişimmm.çok et sağlıksız deyip kafaya göre pişireceğiz ne yapalım hele o sıcaklarda et yenir mi burası ana kucağı değil asker ocağıı derizzzzz:90:
bak çok güzel öneriler bunlar yazayım bir kenara
valla hiç bilmiyorum gelinlik işini napıcaz konuşulmadı daha kaynanoştan ses çıkmadı henüz perdeleri yaptırıcaktık ben onun perdecisini beğenmedim yine ses kesildi ordan da.şalvar istiyorum ama konusunu bile açmıyor dertliyim bakalım patlama ne zaman olacak
aylin benimki de sözde titiz
ayak havlusu var, banyo terliği var ama yinede o panyo paspası sırılsıklam oluyor. napıyosun nasıl başarıyorsun bunu diyorum bişey yapmıyorum ki diyo bi de pişkin pişkin
ben bi perde konusuna takığım bi de ışıklara hangi odaya girse ışıkları yakar ama söndürmez. ben söylenince de almanlığın üstünde yine tasarruf bakanı der
hans mans diyo güldürüyo unutturuyor kızgınlığımı
benim kaynanoşta temmuzda gelecek gelinliğ alırız kına malzemelrini hallederiz uzaktan izlemeye benzemez bu işlerr gelsin öttürcemmmm dermişimmmm :86:
buket cici bebe diyeti nedir?
KK'da gördüm canım gece tok karnına yatmadan hemen önce bir kase ılık süte 15 tane cici bebe ve 1 kaşık bal koyuyorsun yiyip hemen yatıyorsun 1 ayda 4 kilo aldırıyormuş hakikaten dün akşam 5. kasemdi 1 kilo almışım çok mutlu oldum
süt yerine başka bişiy yapılamaz mı acep ?
mecbur hamarat oluyosun adaşım
benim eşim mesela; sabahları yatağımızı toplar, akşam yemek hazırlarken mutlaka ya salatayı yapar ya da masayı kurar sonra toplarken yardım eder, bazen bulaşıkları makineye yerleştirir ama yinede kadına bakan o kadar cok iş var ki.... bi kere evde ne var ne yok senden sorulur, camı açarlarlar perdeyi düzeltmezler, kapatırlar yine düzeltmezler, banyoya girerler heryer sırılsıklam olur bu liste böyle uzayıp gider sonra sen bişey diyince dırdırcı olursun.
gözünüzü korkutmak istemem ama gerçekler bunlar,
ben bi de biraz düzen konusunda dikkatliyimdir o yüzden de kafama takıyor ve zorlanıyor olabilirim
kızlar moralim çok bozuk ağla ağla mahvoldum
en yakın arkadasım benden bir hafta önce evleniyo..evini kurdu çeyizini yerleştirdi..herşey tamam..
az önce beni aradı üzülme sana bişi dicem dedi..noldu dedim..
şark görevi çıkmış eşinin şırnağa..ona yakın olmak için bile o evi istemiştim ben..ama o gidiyo..
ayhh kız daha evine yerleşmeden taşınacak mı. onun içinde zor olacaktır canım ona destek olmalısın üzülme
en yakın arkadasım benden bir hafta önce evleniyo..evini kurdu çeyizini yerleştirdi..herşey tamam..
şark görevi çıkmış eşinin şırnağa..ona yakın olmak için bile o evi istemiştim ben..ama o gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?