2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımda eti çok sever bende ayda yılda bir yerim sebze çok yerim ben bazen damat tatlarımız uyum sağlamıyor ama alışacak başka yolu yokki

aynenn düğündaş yaa bizimki her yemeği etli istiyor bense hiç sevmem yemekte et. tavuk yerim ancaa damak tatlarımız çok az tutuyor napıcaz evlenince hiç bilmiyorum

bu arada eksiklerini dert etme bende de var çok eksik hepsi maddiyata bakıyor kaldık öylece Allah yardım eder inşallah hepimize...

düğündaş gelinlik ve damatlığı ne zaman halledeceksiniz temmuz sonu gibi başlayacağız evide aradan çıkaracağız işte sen bi plan yaptın mı acep bebişimmm.çok et sağlıksız deyip kafaya göre pişireceğiz ne yapalım hele o sıcaklarda et yenir mi burası ana kucağı değil asker ocağıı derizzzzz:90:

aylin benimki de sözde titiz
ayak havlusu var, banyo terliği var ama yinede o panyo paspası sırılsıklam oluyor. napıyosun nasıl başarıyorsun bunu diyorum bişey yapmıyorum ki diyo bi de pişkin pişkin

ben bi perde konusuna takığım bi de ışıklara hangi odaya girse ışıkları yakar ama söndürmez. ben söylenince de almanlığın üstünde yine tasarruf bakanı der
hans mans diyo güldürüyo unutturuyor kızgınlığımı

bak çok güzel öneriler bunlar yazayım bir kenara

valla hiç bilmiyorum gelinlik işini napıcaz konuşulmadı daha kaynanoştan ses çıkmadı henüz perdeleri yaptırıcaktık ben onun perdecisini beğenmedim yine ses kesildi ordan da.şalvar istiyorum ama konusunu bile açmıyor dertliyim bakalım patlama ne zaman olacak

benim kaynanoşta temmuzda gelecek gelinliğ alırız kına malzemelrini hallederiz uzaktan izlemeye benzemez bu işlerr gelsin öttürcemmmm dermişimmmm :86:

kızlar zaman lazım sanırım,birbirmizin huylarını anlamak,alışmak için.Allah'a şükür henüz çok rahatsız edici şeyler yaşamadık.Belkide çok yeni olduğumuz için yardımcı oluyor bana ilerde nolur bilmem ama...
Onlar da bize ayak uyduracaklar.Bir süre sonra nelerden rahatsız olduğumuzu öğrenmiş olacaklar.En önemlisi de biz bir düzen kuracağız onlar da bu düzene uydurmak zorunda kalacaklar

Son düzenleme:

ahaha benim kociş bebe bisküvisi ve süte bayılıyo
ama zaten yeterince kilolu
onları da yerse 150 kilo olur valla

selam kızlar
ay belediyedeydim sonra sağlık ocağına diş apsesi ve ağız yarası için ilaç aldım
kadın birde sakinleştirici yazmış hafif olandan acaba deneyecekmiş sıkıntı yapıp mı çıkıyor sinirden mi ağız yarası için altı ay birde o hem o sakinleştirdiği gibi yorgunluğu da olabiliyormuş pöffff aldım ama çermiyim bilmiyrum

benim koçişte yapılı hafif göbekli by var allahtan bende diyorum az ye ne kadar dökersem silip süpürüyor

dedim kıza bak çıtır gibi diyecekeler biraz yavaş hemen kilo alabiliyor yapısı var artık sebze yemekleri :)

kızlar moralim çok bozuk ağla ağla mahvoldum
en yakın arkadasım benden bir hafta önce evleniyo..evini kurdu çeyizini yerleştirdi..herşey tamam..
az önce beni aradı üzülme sana bişi dicem dedi..noldu dedim..
şark görevi çıkmış eşinin şırnağa..ona yakın olmak için bile o evi istemiştim ben..ama o gidiyo..

ayhh kız daha evine yerleşmeden taşınacak mı. onun içinde zor olacaktır canım ona destek olmalısın üzülme

nasıl eddoşş yaa ona göre tutmadılar mı evi kötü olmuş şansa bak ben ordan kurtuldum arkadaşın gidiyor üzüldüm valla ee ne yapacaklar bebişimm bi anda tayin mi çıkarmış ya(

eda kötü olmş ama arkadaşn içn çk daha zor bi durum bnce ağlama ve ona destek ol onu teselli et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…