- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.081
kızlar kasıklarım ağrıyo..ve afedersiniz akıntı çok fazla..adet biteli 1,5 hafta oldu..apandistfln olabilrimi
bende arada değişiklik olsun diye haşlanmış yeşil mercimek koyuyorumdenizcim ben çok minik doğranmış bitane patates ve patlıcan da koyuyorum çok minik doğranmış diğer malzemelerle kavuruyorum biraz onları da çok güzel oluyo istersen sende dene
ya ayşe keşke un mikrtarına baksaydın bende hiç göz kararı yoktur elim daha alışık değil kaç bardak un koydun
selam kızlar...
hala ev arıyoruz yaa bunaldım ya off...
kayınvalidemin yan apartmanında varmış 5 odalı
ve sobalı..
hiç anlamam sobadan..
hem ne yapacam o kadar odayı bennn...
bulamazsak orası olabilir diyor nişanlım ne yapacam ben
,akasya22+,gzdgn,M.DİLEK+,asya1905,spicy_+,daisyrose+,
uyudunuz kızlar yaaa
bende arada değişiklik olsun diye haşlanmış yeşil mercimek koyuyorum
kekte sıkıntı olurda bu tarifte hiç sıkıntı olmaz canım kolayca anlarsın güven kendine yavaş yavaş koy unu eline yapışmadığında anlıyorsun ki zaten
selam kızlar...
hala ev arıyoruz yaa bunaldım ya off...
kayınvalidemin yan apartmanında varmış 5 odalı
ve sobalı..
hiç anlamam sobadan..
hem ne yapacam o kadar odayı bennn...
bulamazsak orası olabilir diyor nişanlım ne yapacam ben
merhaba bayanlar :) ben de 2001 kasım gelini olucam kısmetse..
gördüğüm bi mesaja yorum yapayım istedim, mümkün mertebe kendi ailen ve nişanlının ailesine benzer uzaklıklarda bi ev ara, 5 oda da yeni evli biri için fazla geniş, boşu boşuna kira ödemeyin o kadar hele de sobalı bir eve.. ben kağıthanede oturuyorum nişanlım kartalda, nişanlımın işi dolayısıyla mecbur pendik kartal yada maltepe olması gerekiyo çünkü ben şuan çalışmıyorum.. ama eğer böyle bi zorunluluğunuz yoksa onların ailesine laf etme hakkı tanımamak için olabildiğince ortalarda bi yer olsun derim
canım allah yardımcın olsun ama çok büyük ev ya ne yapacaksın o evi ısıtamazsın bile. Nişalına güzellikle söyle. Inşallah en kısa zamanda bulursunuz.
Valla bir ağırlık çöktü bana üşütmüşüm biraz
canım allah yardımcın olsun ama çok büyük ev ya ne yapacaksın o evi ısıtamazsın bile. nişalına güzellikle söyle. inşallah en kısa zamanda bulursunuz.
valla bir ağırlık çöktü bana üşütmüşüm biraz
dilekcim kötü olmuş yaaaaaaaaaaa
inş.denk gemir bi tane
Ben de senii çook özledimm canımm tekrar hayırlı olsun bir ömür boyu mutluluklar dilerim ama ben senin resmini göremedim
gunaydinnn
yeni evlilerimiz acmis topigi bu sabah
naber kizlarrrr
bende ne yapcamı bilmiyorum dünde dedim ya çok sıkılyorum
mutsuz gibiyim iki gündür neden bilmem hiçbişey yapmak istemiyorum
dilekcim kötü olmuş yaaaaaaaaaaa
inş.denk gemir bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?