2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar...
hala ev arıyoruz yaa bunaldım ya off...
kayınvalidemin yan apartmanında varmış 5 odalı
ve sobalı..
hiç anlamam sobadan..
hem ne yapacam o kadar odayı bennn...
bulamazsak orası olabilir diyor nişanlım ne yapacam ben

denizcim ben çok minik doğranmış bitane patates ve patlıcan da koyuyorum çok minik doğranmış diğer malzemelerle kavuruyorum biraz onları da çok güzel oluyo istersen sende dene
bende arada değişiklik olsun diye haşlanmış yeşil mercimek koyuyorum

ya ayşe keşke un mikrtarına baksaydın bende hiç göz kararı yoktur elim daha alışık değil kaç bardak un koydun

kekte sıkıntı olurda bu tarifte hiç sıkıntı olmaz canım kolayca anlarsın güven kendine yavaş yavaş koy unu eline yapışmadığında anlıyorsun ki zaten

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun ama çok büyük ev ya ne yapacaksın o evi ısıtamazsın bile. nişalına güzellikle söyle. inşallah en kısa zamanda bulursunuz.

,akasya22+,gzdgn,M.DİLEK+,asya1905,spicy_+,daisyrose+,

uyudunuz kızlar yaaa

valla bir ağırlık çöktü bana üşütmüşüm biraz

merhaba bayanlar :) ben de 2001 kasım gelini olucam kısmetse..

gördüğüm bi mesaja yorum yapayım istedim, mümkün mertebe kendi ailen ve nişanlının ailesine benzer uzaklıklarda bi ev ara, 5 oda da yeni evli biri için fazla geniş, boşu boşuna kira ödemeyin o kadar hele de sobalı bir eve.. ben kağıthanede oturuyorum nişanlım kartalda, nişanlımın işi dolayısıyla mecbur pendik kartal yada maltepe olması gerekiyo çünkü ben şuan çalışmıyorum.. ama eğer böyle bi zorunluluğunuz yoksa onların ailesine laf etme hakkı tanımamak için olabildiğince ortalarda bi yer olsun derim

bence o kadar büyük bi ev olmasın canım yaa
ben benim evle bile zor uğraşıyorum
baen diyorum daha küçük bi ev mi tutsaydık ama
o zaman da eşyalarımı sığdıramazdım

Bugün evden peynir salata domates getirdim simitle yiyeceğim öğlen yemeği :)
simitçi geçmiyor ama halen genelde bu saatlerde bağırırdı

uyku sıkıştırıyo resmen şuan gece gelmez offff

nişanlımın işine de yakın o taraf o sebepten o civarda arıyoruz hep zaten..
istediğimiz mevkide hiç ev yok hep satılık..
şurda kiralık var diye söylenene gittiğimizde de önceki gün yada hafta tutulmuş oluyor zaten...

5 oda ve sobalı hayatta ısıtamam ama söyledim ben sorbadan anlamam diye..
o da zaten pek gönüllü değil ama bulamazsak ne yaparız bilmiyorum

bende düğün var bir kaç tane atlatayım saçlarımı kısaltıcam zor oluyor saat 12 açıyorum kurutma makinasını se bayağı çıkıyor alt kata iniyordur kesin erken yatıyorlar

hayırlısı inşallah güzel bir ev bulursunuz ama yok hala diyorsan güvenilir bir emlakçı da düşün canım, sobalı evde kaynananla burun buruna geçireceğin yıllar yerine emlakçıyı ve kaporasını göze alman çok daha iyi yerler getirebilir sana ve dediğin gibi soba hiçte hoş değil, anneannemlerin evi sobalıydı, kadın her sabah soba kömürü taşımaktan bel fıtığı oldu :/ artık yeni evlerde kömürlük diye birşey de yok, evin en azından kombili olsun ve 5 oda gerçekten kâbus

bende ne yapcamı bilmiyorum dünde dedim ya çok sıkılyorum
mutsuz gibiyim iki gündür neden bilmem hiçbişey yapmak istemiyorum

dilekcim kötü olmuş yaaaaaaaaaaa
inş.denk gemir bi tane

bende ne yapcamı bilmiyorum dünde dedim ya çok sıkılyorum
mutsuz gibiyim iki gündür neden bilmem hiçbişey yapmak istemiyorum

dilekcim kötü olmuş yaaaaaaaaaaa
inş.denk gemir bi tane

sebebide yok diyorsun sıkıntının. hayırdır inşallah canım dua falan okusan belki ferahlarsın biraz. bazen banada oluyor hatta düşünüyorum neye sıkılıyo olabilirim onu bile bulamıyorum

Sık sık duş alıyor insan ya abdest felan oje sürüyormusunuz her defasında siliyormusunuz
???? En son düğünden beri sürmedim sür çıkar sinir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…