2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sık sık duş alıyor insan ya abdest felan oje sürüyormusunuz her defasında siliyormusunuz
???? En son düğünden beri sürmedim sür çıkar sinir geldi

yok canım yaa ben normalde de çok kullanan biri değilimdir zaten
durmuyo çünkü ojeler
evde bulaşık falan elde yıkanıyodu
hemen gidiyo kenarları
onunla uğraşmak zor geliyo bana hep
şimdi bide abdest olayı olduğu için
hiç uğraşamam yani onunla

Sık sık duş alıyor insan ya abdest felan oje sürüyormusunuz her defasında siliyormusunuz

bende hemen düğünden sonra kestm tırnaklarımı ve o günden beri hiç sürmedim denizim..
çok zor onunla uğraşmak

Merhaba hanımlar;
benim 2011 3 eylül de düğünüm var fakat kına elibisem nasıl olsun karar veremedim bindallı gibi birşey mi olsa acaba
ve nerelerden ne kadara temin edebilirim.:44:

sebebide yok diyorsun sıkıntının. hayırdır inşallah canım dua falan okusan belki ferahlarsın biraz. bazen banada oluyor hatta düşünüyorum neye sıkılıyo olabilirim onu bile bulamıyorum

tatlımm bugün cuma aklımda eve gidince duş alıp abdest alcam okucam kuran rahatlarım diye düşündümm
yok düşünüyorum niye böyleyim herşey yolunda nişanlımla iyi güzel mutluyuz evde bi problem yok
e kayınvalidem hep arıyo sağolsun özledim sesini duyayım dedim diyo
daha ne olsunnn

ben normaldede sürmüyorum tatlım öyle özel bi dğünde falan anca

ız züleyha depresyon felan olmasın yorgunluktan aşırı stres ve sürekli sıkılma bol bol meyve kuzum

denizim bak kdv günü geliyo çalışmıyomda
öyle burda takılıyom sizleri dinliyorum
geçer herhalde
aşkıma belli etmemeye çalışıyorum
dicek noluyoo

ama dün akşam sesini duyunca hemen gülücükler yüzümde neşem yerine geliyo
anlamadım

merhaba hanımlar;
benim 2011 3 eylül de düğünüm var fakat kına elibisem nasıl olsun karar veremedim bindallı gibi birşey mi olsa acaba

canım ben kiraladım gece mavisimi diyorlar ne koyu maviden
bindallımda kiralıktı kırmızılı sen bilirsin nasıl bir tarzın var nasıl bir renk tonun var

meraba kızlar
Bende kasım geliniyim:) forumu okuyorum işlerden fırsat buldukça ,
bende yazıyım dedim. :))))

beraber evlenicez desene :)

Merhaba hanımlar;

bindallının şimdi değişik renkleri de var, ben mor heveslisiyim ama bakalım :) satın almak 180 lira falan dediler, 100 liraya diyen de oluyo eminönüde(adını hatırlayamadım hani toptancıların olduğu yer) birde kiralamak varmış aynı gelinliklerde olduğu gibi, daha uygun olur sanki

selam kızlar:80::80:

ay haftaya bugün evleniyorum ya :%2: sadece 6 günüm kaldı

çok heyecanlıyım valla böyle giderse evlenemeden öbür tarafa gidicem kalbim durcak çünkü :18:

Allah hepinizi mutlu etsin umarım bende aynı coşkuyu bir gün yaşarım biraz zor gibi görünsede darısı başıma dua edin lütfen
seveceğim mutlu olacağım birisiyle aynı yastığa baş koymak istiyorum sevdiğim insandan çocuğum olsun ona yemekler yapayım vs...

ben 24 yaşındayım, adam gibi olanı 23 yaşında denk geldi :) her şeyin hayırlısı, şimdiye kadar kapını çalmayan aşk mutlak bir gün seni de bulacak, sadece sen dua et ki hayırlısı olsun canım, üzecek adamla evlenip çocuk yapıp mutlu olmaktansa sabret, inşallah en güzeli seni bulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…