2011 gelin adayları buyrun sohbete

özlem duyulması en güzel şey tadını çıkar züleyhacım

kesinlikle katılıyorum..keşke askere gitsede ben onu beklesem..özlem çok güzel bişi..
denizim bebişim hastane yollarındaydım 11 de..size yazdıktan sonra izin alıp çıktım..ama doktorla konusmadım salak gibi ya..hiç bişi sormadım..istedigim ilacı yazdıramadım..leyla gibiyim..hiçbişi tasımıyo kafam

daha dün aynı şeyi düşündüm edacım...
askerlik günleri geçsin diye dua ederdim ama o özlemek varyaa birbaşka güzelmiş gerçekten

ayy artık meteorolijiyede güven olmuyor ki...
ama inşallahh dedikleri gibi olur... balayında korktum çok denize havuza giremedim hasret kaldım o yüden

1 hafta sonrası için hatalı tahminleri oluyo ama henüz 2 gün dahilinde hatalarına denk gelmedim :) mayonu güneş kremini hazırla :)

canım geçmiş olsun düğün üstü dikkat et bende ayaklarımdan soğuk aldım hem akıntı gelir hemde karnım çok ağırır şimdi annem arıyor özellkile tembi ediyor evde terlkisiz dolaşma çorap giy normalde evllenmeden hep hgiyerdim ama şimdi sanki ateş basıyor giymiyorum tabi bu yansıyor bir şekilde herşeye:)

daha dün aynı şeyi düşündüm edacım...
askerlik günleri geçsin diye dua ederdim ama o özlemek varyaa birbaşka güzelmiş gerçekten

kız o kadar sevmiştim ki askerdeyken ölüp biterdim erimiştim resmen..
asla gezmeye gitmezdim...hep evdeydim..
beni görsen leylanın mecnuna duydugu aşk gibi..hergün şafak saydım karaladım.günlük tuttum..

şimdi kafama uygun duvarlar arıyorum..ama nafile

aynı evde yaşamaya başlayınca herşey farklı olacak
bunu yaşaman için az kaldı biliyorsun
biraz da sende bitecek herşey
ve mutluluğunuzu burada paylaşacağızzzzz
edda

valla bende aynen öleydim... heleki acemilikte evden arıycak diye telefonla uyuduğumu sabah onunla beraber iştimaya kalktığımı bilirim hep
tabi biz öncesinde de ayrı memleketlerdeydik o eskişehirde ben istanbuldaydım... hep hasret hep özlem vardı ama kavuşması çok güzeldi
Yinede insanın aşık olduğu adamla evlenmesi süper bişimiş

Biz nişanlımla üniversitede tanıştık 8 senedir aynı şehirdeyiz ama tel de bigün sesini duymasam özlüyorumm
allah herkesi sevdğine bir an önce kavuştursun :)))

aynı evde yaşamaya başlayınca herşey farklı olacak
bunu yaşaman için az kaldı biliyorsun
biraz da sende bitecek herşey
ve mutluluğunuzu burada paylaşacağızzzzz
edda

bilmiyorum o kadar emin konusamıyorum arrtık denizcim..ucu bucağı belli olmayan bişiler yasıyorum..nereye gidiyorum neler yapıyorum..ne için koşturuluyo bu kadar anlamıyorum artık..ALlah hayır etsin bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…