2011 gelin adayları buyrun sohbete

şuan balıkesir demi oturuyosun sen peki
bende blk deyim ama ilçede
yahu haftaya evleniyorum diyorum

anam çok az kalmış
Düğünüme 5 gün kala kendimde değildim sanırım son 1 haftaya ait hiçbişi hatırlamıyorum iyimi ?

bende hatırlamıyorum canım
üstelik düğünümde sanki rüya gibi geçti
sanki benim düğünüm olmadı gibi
gene olsun istiyorum

Balıkesir merkezdemi olucak düğün canım ?
Benim düğünümde akçayda olmuştu... edremitliyizde biz :)

kız bizde hemşoymuşuz ya
hiç bilmiyodum

ay eda güldürdün beni valla
geçmiş olsun bu arada
dikkat et kendine
insan ev yerleştirme koşturma falan derken anlamıyo ama çıkıyo acısı çok fena sonradan

kavuşmaya var bi sene
eder bise 6 yıl

Aylincik 9 yılın patlamasını yaptı
bende 6 yılın bombasını patlatırım

benim rekoru kimse kıramadı henüz

kesinlikle katılıyorum
insanın hayatta yapabileceği en doğru şey bence bu

evlilik pisikolojisine girmişin anlaşılan
hayırlsı diyelim canım o zaman

bence de deniz bu eda evlilik psikolojisinde
hele bi evlensin görücem ben onu
bakalım gene böyle mi düşünücek

bilmiyorum o kadar emin konusamıyorum arrtık denizcim..ucu bucağı belli olmayan bişiler yasıyorum..nereye gidiyorum neler yapıyorum..ne için koşturuluyo bu kadar anlamıyorum artık..ALlah hayır etsin bakalım..

edaaa alırım seni ayağımın altına şimdi aaaa zorla mı evlendiriyorlar seni sen sevdin istedin ve 1 hafta sonra düğünün var ve bu anlar bir daha gelmeyecek heyecanlanman lazım keyfini çıkarman lazım bir daha istesende geri gelmez boşuna vesvese yapıp şuanlarını zehir ediyorsun kendine ağzının kulaklarında olması lazım şuanda silkelen ve kendine gel

Son düzenleme:
şuan balıkesir demi oturuyosun sen peki
bende blk deyim ama ilçede

Aylincim sen hangi ilçesindeydin ?

bende hatırlamıyorum canım
üstelik düğünümde sanki rüya gibi geçti
sanki benim düğünüm olmadı gibi
gene olsun istiyorum

aynen aynen canım yaa bende hiçbişeyin farkında değildim
bir daha olsa ne güzel olurr dimi ?

kız bizde hemşoymuşuz ya
hiç bilmiyodum

valla canım yaa... ben hep izmirle ilgili yazdığım için olabilir. artık izmirde yaşıyorumda :)

bilmiyorum o kadar emin konusamıyorum arrtık denizcim..ucu bucağı belli olmayan bişiler yasıyorum..nereye gidiyorum neler yapıyorum..ne için koşturuluyo bu kadar anlamıyorum artık..ALlah hayır etsin bakalım..

Edacım bunlar hep evlilik psikolojisi...
Çok az kaldı sabret aynı evde yaşamaya başlayınca herşey çok güzel olucak emin ol...
şimdi ikinizde stres içindesiniz farkında olmasanız bile :)

edacım öncelikle çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...

denizin de söylediği gibi kesinlikle evlilik psikoloji...biz düğünümüze çok az kala yüzükleri atmıştık...öyle böyle kavgalarımız olmadı...ikimizde raydan çıkmıştık...maddi manevi çöküş yaşanılan zamanlar...

ama şimdi herşey o kadar güzel ki boşuna harap etmişiz birbirimizi...kendi evine girip,o kapıyı kapattığında herşey onun dışında kalıyor.o hallerimize gülüyoruz...tabiki yine sorunlar olacak,problemler yaşanılacak ama emin ol bu stres içerisinde yaşanılanların yanında hiç kalacak.o yüzden biraz daha sabret.sabrın sonu selamettir canım

yok canım istanbulda oturuyorum, 2005te taşındık balıkesirden:/ sen neresinde oturuyosun?

valla gene olsa süper olur ama artık geçti canım :2:

bende merak ediyodum saçma salak bişeyler yaptımmı diye ama
gayet hanımhanım oynamışım
içim rahatladı görünce

aylin bende o tedirginlikle izledim. benim düğünün sonunda disko gibi müzik çaldı son dönemin pop şarkıları baya koptu millet tabi bizde oturmadık ama baktım gayet güzel sallanmışım. çünkü oynamayı pek bilmiyorum

Bende oynarken koçan bir çocuğu tutup kolundan dışarı itlemişim
eşm tarafından akrabaymış:)))))

sinir oluyorum çoluk çocuk koşuyor ya ortalıkta zapdemiyor millet o kadar anas yapıdı özellkile

ben şaka gibiymişim o gün.şoka uğradım izlediğimde.ağzım hiç kapanmamış. nikahta,pasta kesiminde bi cilveler bi cilveler manyak giymişim ben ya...utandımmmm

niye utanıyorsun canım... mutluluktan hepsi olur ölee:86:
benimde kesin öle hallerim vardırr anammmm görmek istiyorumm artık :)

Bende oynarken koçan bir çocuğu tutup kolundan dışarı itlemişim
eşm tarafından akrabaymış:)))))

sinir oluyorum çoluk çocuk koşuyor ya ortalıkta zapdemiyor millet o kadar anas yapıdı özellkile

benimde anneme ve abime düğünden önce odada söylediğim ve hatırladığım tek şey pistte çocuk görmek istemiyorum nolur engel olun

Ben kalabalıktan çık sıkılırım özellikte bildikleri için ablam yanımda az kaldı özellikle takıda bayılcaktım bırakıp gidicektim o kadar bunaldım 2 saat ya çekilir gibi değildi
hatta bir ara bir dakika deyip su içmişim sonra oynarken birilerini öpmüşüm hoşgeldin felan çok doğal yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…