- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.181
ayy inşallah bende öleyimdir...
Tek hatırladğım hiç oturmadığım hep oynadığım
ben şaka gibiymişim o gün.şoka uğradım izlediğimde.ağzım hiç kapanmamış. nikahta,pasta kesiminde bi cilveler bi cilveler manyak giymişim ben ya...utandımmmm
ya nikah memuru konuşma yapıyor,ben kadını dinliyormuş gibi yapıp ağzım kulaklarımda kocacığıma bişiler anlatıyorum
sağolsunlar bizimkiler palyaço getirmişlerdi ,pistte ortada falan tek çocuk yoktu çok şükür
bende öyleydim canım
hiç oturmadım hep ortada döktürdüm valla ohh yandan
amaan biz oynamıcaz da kim oynıycak yaa boşver
bizim günümüzdü o gün ama günlerin en kısasıydı sanki hemen bitti
mrb kızlar benim düğünüme 1ay kaldı ve ben her gün doktordayım aynen eda gibi.herkes itici gelio hep karamsarım eşya alırken fln sorunlar oldu duymak istemediğm sözler söylendi ondan sonra toparlanamadım nişanlımla şuan aramızda problem yok ama ben kendimle kavga ediorum süreklio da çok gergin sağlıklı düşünemio sanki. acaba vazmıgeçsem diorum ama çok seviyorum onsuzken de mutsuzum
denizcim bizde salon bakınıyoruz var mı bildiğin yerler birde atalay prense gittin mi hiç?
denizcim bizde salon bakınıyoruz var mı bildiğin yerler birde atalay prense gittin mi hiç?
Kübra ne yaptın kız akşama rejim yemeği:)
bugün izne ayrılıyorum kızlar sabahtan beri iş yerindeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum 40 gün yokumbaya dinlenicem rahat rahat inşallah
ama varya kalbim kulaklarımda resmen ya çok fena atıyo bayılcak gibiyim ya kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?