2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy inşallah bende öleyimdir...
Tek hatırladğım hiç oturmadığım hep oynadığım

bende öyleydim canım
hiç oturmadım hep ortada döktürdüm valla ohh yandan
amaan biz oynamıcaz da kim oynıycak yaa boşver
bizim günümüzdü o gün ama günlerin en kısasıydı sanki hemen bitti

ben şaka gibiymişim o gün.şoka uğradım izlediğimde.ağzım hiç kapanmamış. nikahta,pasta kesiminde bi cilveler bi cilveler manyak giymişim ben ya...utandımmmm

valla bende hep gülümsemişim
öyle abartmamışım ama hep tebessüm etmişim
boşver canım somurtmaktansa hep gülmüş olmak iyidir
geçen bi düğüne gittik
gelin hep somurtuyodu o da hiç hoş olmuyo insan arada bi tebessüm eder

ya nikah memuru konuşma yapıyor,ben kadını dinliyormuş gibi yapıp ağzım kulaklarımda kocacığıma bişiler anlatıyorum

Bzimde öyle bir durumumuz oldu nikah memuru bişiler anlattı biz o anda kendimizde değildik
sonra evetler söylendi nikah memuru ayağa kalktı bizde kalktık otomatik olarak ama daha imzalaar atılmamıştı
sonra mecbur ayakta imza attık

bende öyleydim canım
hiç oturmadım hep ortada döktürdüm valla ohh yandan
amaan biz oynamıcaz da kim oynıycak yaa boşver
bizim günümüzdü o gün ama günlerin en kısasıydı sanki hemen bitti

aynen ölee tatlım daha öncede söylemiştim gelinliğimin etekleri parçalanana kadar oynamışım
ama iyiki oynamışız tadını çıkardık misss gibi ohhhhhhhh

mrb kızlar benim düğünüme 1ay kaldı ve ben her gün doktordayım aynen eda gibi.herkes itici gelio hep karamsarım eşya alırken fln sorunlar oldu duymak istemediğm sözler söylendi ondan sonra toparlanamadım nişanlımla şuan aramızda problem yok ama ben kendimle kavga ediorum sürekli o da çok gergin sağlıklı düşünemio sanki. acaba vazmıgeçsem diorum ama çok seviyorum onsuzken de mutsuzum

Sakın ayrılık düşünme eğerki seviyorsan canım...
kızlarla uzun zamandır bir aradayız ve düğüne az kaldıkça çoğumuz benzer sorunlar yaşadık ve kararsızlıklar yaşadık...
kendi adıma bende son ana kadar acaba bir ömür geçirebilirmiyim bu adamla dediğim oldu ama şimdi iyiki yanlış bir karar verip ayrılmamışım diyorum...
seviyorsan eğer gerçekten düğünden sonra kendi evinizde başbaşa kaldığınızda herşey o kadar farklı ve güzel oluyor ki boşuna kendimizi ve birbirimizi üzmüşüz diyorsun... ama yaşadıklarınız ve kafandaki düşünceler çok normal bunlar düğün psikolojisi ama geçicek sabret 1 ay daha :))

tşk ederim canım bunları duyunca biraz rahatlıorum umarım dediğin gibi olur çok emek verdim ilişkimiz için bunu yıkmak çok çok zor ve biz nikahıda yaptık.demekki ewlilik psikolojisi böyle bişey

nikah değil önemli olan tatlım... birlikte kurduğunuz evinizde başbaşa yaşamaya başlamak... akşamları aynı yatakta birbirinize sımsıkı sarılıp uyumak :))
emin ol o günler geldiğinde bu günlerinizi konuşup gülüp geçiceksiniz :)

Merhabaa gelinciklerrr nasılsınız ??
Geçen hafta evlenenler ve bu hafta evlenenlerden ses sedaa yokk herkess telaş içindee çok güzell
Kıslarr sizee bişey danışmam gerek belki çok alakasız bir zamanlama olucak ama
Nevresim, pike takımı, bohça sardırmışsınızdır muhakkak fiyatları hakkında bilgisi olan var mıı??

haklısın emayn ama bilmediğim bi yere doğru yürümek ürkütüo beni.zaman daraldıkça düşüncelerimde farklılaşıo.
Bu arada nevresim takımını taç dan aldım ben pamuk saten 190 normal olan 75di.diktirincede aynı oluo.dantel çarşaf sardıracaksan 95 oluo.

bugün izne ayrılıyorum kızlar sabahtan beri iş yerindeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum 40 gün yokum baya dinlenicem rahat rahat inşallah

ama varya kalbim kulaklarımda resmen ya çok fena atıyo bayılcak gibiyim ya kızlar

bende izin istiyorum ama bana vermiyolar bu yaz bana tatil yok bende hafta sonu geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…