2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarrrr

biri evlilik için şiddetle tavsiye ediyorum mu demiş

şaka bir yana mutluluğu şimdiye kadar yaşadıklarınızdan daha fazla oluyor ama mutsuzluğuda öyle.

günaydın kızlarr. edacım çizelgeni yenile istersen biz takip edemiyoruz böyle

buketim ben yapamıyorum şirkette yasaklı cünkü site, adaşım yapmıştı çizelgemi belki o yeniler

güaydın kızlarr..

eda ne süprizi hazırladın tüyolar ver azcık
akşam barbunya ve pilav yapıcam ne zamandırda istiodu eşim
aklıma hiç bişiy gelmio süpriz içinn

zeynepcim, ilk çekildiğimiz fotoyu 12 parça halinde puzzle yaptırdım (siyah beyaz) her ay bitane parçasını vereceğim
pastaneden kalp şeklinde pasta sipariş verdim minik, kendim yapamadım cünkü evde hep yanında oturmamı istiyor, çok afedersiniz wc ye bile zor gidiyorum
yemek konusunda özel bişey düşünmedim

bende güzel şeyler düşünmüştüm ama avcunu yalar akşam çok fena kızdırdı beni
yemek felan yok çok kızgınım geçerse kızgınlığım belki

evde makasla bant yoktu iş yerinden koydum ben erken kalkıyrum kahvaltı hazırlarken traş olmak için banyoya girecekti not hazırlamıştım onu yapıştıracaktım aynaya sabah ilk anda başlasın süprizlerim diye hayal ediyotdum hayelde kaldı ben düşünmüyorum kendi düşünsün onunda bir ayı nede olsa

Ben tavsiye edenlerdenim şimdilik :)
En azından düğün öncesi krizlerimizden sonra evliliğin tadını çıkarıyoruz :)

Günaydın zuzummm...
Ayy inşallah hayırlısı olur tatlım...
Annemle komşu olmayı bende çok isterdim ama eşim ne bizimkilere ne sizinkilere komşu olmayalım demişti o yüzden anneme yakın ev bile bakamadım

bende güzel şeyler düşünmüştüm ama avcunu yalar akşam çok fena kızdırdı beni
yemek felan yok çok kızgınım geçerse kızgınlığım belki

deniz sende benim gibisin. akşam canım dondurma çekti dedim çıkıp yiyelim yok. peki al gel evde yiyelim yok. ben gidip alayım yok. sonra birde demezmi benim canım karpuz çekti getirsene .

Ben kendim yapıcam pastayı fln mecbur.
öle hediye gibi bişiyde düşünmedim
keşke merkeze gidebilsemde fotomuzdan çıkartabilsem
bi çerçeveye koysam iş yerinde masasının üstüne die nasıl olur acep???
ama daha eve gidip yemek yapıcam pasta yapıcam.

Bende bazen o düşüncesizliklerine çok kızıyorum aslında ama geçen akşam canım tatlı istedi süt olsa tatlı yapardım dedim...
Sonra ben lavobaya girdim kapının kapanış sesini duydum çıktım adam yok
aradım hemen cebini evde bırakmış... 15 dakika sonra geldi elinde tatlı canın çekmiş mademki yemelisin dedi :78:

Kolay gelsin canım...

bakalım canım olursa inşallahhh.erkekleri anlamak mümkün mü ya nişanlımda tut aman hemen kaçırma diyorrr
denizcim akşam bizde tartıştık düğünden birgün önce arkadaşlarla kına yapıp evde eğleneceğiz diyorum adam 3 düğün mü yapacaksın diyor sanki çırağan sarayında dedim ha sana işnat 40 gün 40 gece dedimmm

deniz sende benim gibisin. akşam canım dondurma çekti dedim çıkıp yiyelim yok. peki al gel evde yiyelim yok. ben gidip alayım yok. sonra birde demezmi benim canım karpuz çekti getirsene .

akşam geç gittim zaten 45 dk yolu ayakta kalabalık sinir geldi yemek felanday apasım gelmedi bir yoğurt çorbası yaptım birde akıtma diyoruz sulu hamur gibi tavada pişiyor onu yaptım gelirken karpuz al dedim birde neyse geli dedik birşeyler sonra kalk domdsurma yemeğe gidelim dedim tamam dedi karpuzu yarın yeriz hemen kardeşini çaırdı ya birlikte gidelim sanki benle gidince birşey oluyor nese gelsin dedim hadi şimdi istemiyor olmaysyım eve geldik bilgisayarını istedi ortanca kardeşide bakıyormuş sonra getireyim dedi eşimde şimdi getireceksin hemen dedi bağırdı çocuğa bende dedim ki benim yanımda bağırma kendilerini kötü hissetmsdinler diye aman başladı susmak bilmedi banada sinir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…