- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.521
neden canım annem tek başına yaşıyor babam yok yani onun yanında biraz daha kalmak istiyorumbize asla zararı olmaz anca faydası olur
neden canım annem tek başına yaşıyor babam yok yani onun yanında biraz daha kalmak istiyorumbize asla zararı olmaz anca faydası olur
akşam geç gittim zaten 45 dk yolu ayakta kalabalık sinir geldi yemek felanday apasım gelmedi bir yoğurt çorbası yaptım birde akıtma diyoruz sulu hamur gibi tavada pişiyor onu yaptım gelirken karpuz al dedim birde neyse geli dedik birşeyler sonra kalk domdsurma yemeğe gidelim dedim tamam dedi karpuzu yarın yeriz hemen kardeşini çaırdı ya birlikte gidelim sanki benle gidince birşey oluyor nese gelsin dedim hadi şimdi istemiyor olmaysyım eve geldik bilgisayarını istedi ortanca kardeşide bakıyormuş sonra getireyim dedi eşimde şimdi getireceksin hemen dedi bağırdı çocuğa bende dedim ki benim yanımda bağırma kendilerini kötü hissetmsdinler diye aman başladı susmak bilmedi banada sinir geldi
hiç bir şey olmaz zuhal aradaki mesafeyi koryunca koca anne ayrımını herkes yapamıyor malesef bizim de komşumuz var kız hegün bir ilçeden geliyor annesine vlendiinden beir hergün annesinde kocasınıda tkıyor peşine babam diyor sakın gelme sen böyle otur kocanın evinde:)
kocan işten gelmiş sen annenin yanıbaşındaysan zaten ilk dakikada kıyametler kopar ileirde çocuk olur bakarsın işine devam edersin ani bir misafirde imdadına hızır gibi yetişir yakın olmak güzel kanatların altında olur gözün arkanda kalmaz önemli olan eşinin bu konudaki bakış açısı ki sen kararlı birisin sıkıntı ya sebebiyet asla vermezsin
bakalım keşke olsa kız valla
günaydın herkese
annen de bir anda yalnız kalmamış olur kendini kötü hissetmez inşallah olur düğündaşım
sıkıntı olacak bir durum yok denizcim kalabalık ailede değiliz kardeşlerim hep dışardalarannem yalnız nişanlımda çok seviyor annemi o benden daha çok sevindi bakalım nasip diyelim.tabiki bende vıcık vıcık ilişkileri sevmem nerede durulacağını çok iyi bilirim.kaynanamda geçen ahh annenin yanında bir yer boşalsa diye espri yapmıştı olursa kızın kalbi ne temizmiş diyecek:)))9
valla deniz iş stresimidir nedir bilmiyorum benimkide yapıyor aynısını. ne burcu canım senin eşin
kız anneleri erkek annelerinden daha farklı oluyor benim gördüğüm kadarı ile
daha çekingen oluyorlar kızımın huzuru bozulmasın aman damat rahatsız olmasın diye düşünüp daha geride duruyorlar.
ben annemi evlendiğimden beri bu şekilde izlemledim
boğa canım stresine başlatmasın canım hayrt bişey bizde çalışıyoruz birde akşam yemek yetişecekmi diye strese giriyoruz evli olduğunu unutmaması lazım hala kardeşlerinle uğraşıyor laf yetiştiriyor gördü lafı özür dileye dileye ağzı kurudu ama anlasın oh oldu ona şimdi nasıl üzgün biliyorum
dünde kayınvalidemdeydik...oturuyoduk..kayınpederime baba göbüş çıkmış dedim..
sonra nişanlım bana kızdı..lakayıt konusma bi daha.. saygılı ol dedi..aradaki mesafeyi bil dedi..
bundan sonra görsün mesafeyi..
benimkide boğa..
adaş bildirime bak...
Aynen öle edacım...
geçen gün annem geldi,yemeğe kal diye yalvardım resmen... siz daha yeni evlisiniz kocanla başbaşa yiyin yemeğinizi falan dedi eşimde annemi çok seviyor aynı şekilde annemde eşimi ama annem çok içiçe olup sıkmamak için mesafeli... :)
Abim boğa burcu...
Ve biz 8 yıl evli gibi başbaşa yaşadık aynı evde o yüzden Allah sabır versin kızlarr :)
benim annem de eşime sarılır, oğlum diye sever ama mesafesini korur
biz balayından geldiğimizde canım annem bizim icin bir sürü alışveriş yapmıştı zeytinyağlılar hazırlamıştı, bizi havaalanından alıp eve bıraktılar kardeşimle ikisi kapıdan içeri girmeleri icin zar zor ikna etmiştik.
2 dakika alışverişeri mutfağa bırakıp cıkmışlardı hemen
kız benim abimde boğa burcu ama dünyanın en mülayim insanıdır kafasına vur lokmasını al cinsinden
Yükseleni farklıdır tatlım.. çünkü benim abimin yükselenide boğa.. bende aslan olduğum için çok sevsekte birbirimizi sık sık kavga ederdik...
Ama evlendikten sonra abimin bana karşı tavrı çok değişti sanırım beni çok özlüyor gittiğimde falan sürekli sarıyor yanıma oturuyor öpüyor falan :)
hım olabilir canım yükselenini bilmiyorum bende abimden dolayı hep boğa eşim olsun isterdim
hım olabilir canım yükselenini bilmiyorum bende abimden dolayı hep boğa eşim olsun isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?