- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.861
bende ilk geceden ürküyoda adet olursa bahanesi olur sorun olmaz demek istio sandım
en yanlış ben anladım sanırım nasıl bi hayal gücüm varsa
nasıl yani?
adet geciktiricinin kızlık zarına nasıl bir etkisi olabilir?
olmaz normaldede etkisi olabilir diye düşünmüş olabilir diye düşündüm
sen gayet iyi tanımışsın adaşımı
edoşumuz da zaten ona yakın bişeyler düşünmüş
kızlar cigara tüttürmeye gittim kaldırdım sizi ayağa
şu anlamda söylemiştim..hani ilişkide zararı olurmu hapın gibisinden
sen gayet iyi tanımışsın adaşımı
edoşumuz da zaten ona yakın bişeyler düşünmüş
kızlar kızlık olayından bahsetmiyorum düğün gecesi o elden gidiyo zaten de..
benim düşüncem şuydu..doktorun yanında çalıştıgım için biliyorum..
adet olmaya yakın rahim duvarı kalınlaşır..cinsel isteksizlik olur..
hem cinsel isteksizlik + hapın yarattıgı ne biliyim mesela d.kontrol nasıl kuruluk yapıyo bu haptada bu gibi bişi olabilirmi diye düşündüm..bilmiyorum..canımın daha çok yanacagından korkuyorum..
bide mikrop kapmamam için denizde ne öneriyosunuz??
Daha önce doktora danıştığımda denize girmesen daha iyi olur demişti zaten bende zar yırtılma olayı bir hafta sonra gerçekleşti ama dayanamdım girdim denize 10dk kadar sonra zaten yanıyordum iyicene yandım içierde bir yanma durumu idrarını yaparken acı gibi sonra orada bir kadın vardı yaşlıca sen niye girdin dedi git küveti doldur içinde biraz otur dedi bennde ılık sıda oturdun 15dk felan :) ama biraz etksii oldu
Ilk bir hafta kabus gibiydi hatırlarken bile tülerim dikenleşiyor
allah yardımcımız olsun ne diyim..darısı bize bizde atlatırız inşallah..
Bu arada betüş,zübeyde,zuzu,gamze,cimcime,estug esra,meltem,aslı,elçin,ayşem ve minik nilayyunla görüşemicem benden çokk selam söylersiniz kızlar..hepsini öpüyorum..ayın 4ünde sizinleyim..foto paylaşmaya gelicem..kızlar benim için dua edin nolur..saçım başım düzgün olsun..yüzümüzün akıyla çıkaralım düğünümüzü..
kızlar kızlık olayından bahsetmiyorum düğün gecesi o elden gidiyo zaten de..
benim düşüncem şuydu..doktorun yanında çalıştıgım için biliyorum..
adet olmaya yakın rahim duvarı kalınlaşır..cinsel isteksizlik olur..
hem cinsel isteksizlik + hapın yarattıgı ne biliyim mesela d.kontrol nasıl kuruluk yapıyo bu haptada bu gibi bişi olabilirmi diye düşündüm..bilmiyorum..canımın daha çok yanacagından korkuyorum..
bide mikrop kapmamam için denizde ne öneriyosunuz??
bünyeden bünyeye değişiyor canım
mümkün mertebe havuza girme ama deniz'e girebilirsin demişti benim doktorum da
her türlü dikkatli olmak gerekiyor hassasiyet hat safada cünkü
Allah yardımcımız olsun ne diyim..darısı bize bizde atlatırız inşallah..
Bu arada betüş,zübeyde,zuzu,gamze,cimcime,estug esra,meltem,aslı,elçin,ayşem ve minik nilayyunla görüşemicem benden çokk selam söylersiniz kızlar..hepsini öpüyorum..ayın 4ünde sizinleyim..foto paylaşmaya gelicem..kızlar benim için dua edin nolur..saçım başım düzgün olsun..yüzümüzün akıyla çıkaralım düğünümüzü..
Allah yardımcımız olsun ne diyim..darısı bize bizde atlatırız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?