2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyiyim tatlımm sen nasılsın hiçbir hazırlık yapmıyorum artık :)))bu arada eşine yaptıgın süprizi gördüm çok hoş olmuş

küçük br süprizdi bir sonraki ay doğum günüm bakalım herangi bir süprizi olacakmı hem iki ay bitiyor hem doğum günüm :) insan sevidği için bir şeyler yapması güzel heyecanlı ,

ertelendnmi sizin düğün en son kına koltuğu gibi birşey yaptırıyordun ondan sonra düğün felan sende akşamalrı giriyorsun sanırım denk gelemedik

Günaydın kızlarr; kimse hazırlık yapmıyor ki artık ben kendi başıma aldığım çeyizleri paylaşmaya devam edeyim:)
Pazar günü erdekten almıştım

buketcim güle güle kullan canım aldıklarını

Insan kendi mutfak malzemeleirni kullanırken acayip mutlu oluyor
özellikle ben mutfakla uğraşmayı çok sevdiğim için çok mutlu oluyorum

sağol canım benimde en sevdiğim yerin mutfağım olacağı kesin birde tasarladığım şeyleri yapabilirsem yatak odamda olabilir. Canım senin yatak odanın rengi neydi?

Dün havuçlu yoğurt salatası yaptım aman bir yedim deli gibi ben çok yemeğe başladım sanırım ekmek katmıyorum allahtan kendi yaptığı şeylerden yemek isityor insan :)))

Dün havuçlu yoğurt salatası yaptım aman bir yedim deli gibi ben çok yemeğe başladım sanırım ekmek katmıyorum allahtan kendi yaptığı şeylerden yemek isityor insan :)))

bende tam tersi kendim yapınca yiyemiyorum özenle hazırlıyorum bi lokma lınca karnım doyuyo
yaparken doyuyorum heralde :44:

Erdeği seviyorum ben bir kaç kez gittik şirin bir yer ocakalra gitmiştik

bizimde yazlığımız var ama kendi işimiz olduğu için yazdan yaza pazarları gidebiliyoruz

benimde çok sevdiğim bir salatadır ve süper olur canım ellerine sağlık

sağol canım benimde en sevdiğim yerin mutfağım olacağı kesin birde tasarladığım şeyleri yapabilirsem yatak odamda olabilir. Canım senin yatak odanın rengi neydi?

gül kurusu yatak odamızın rengi canım,
her gelen misafirimiz yatak odamıza, salonumuza (özellikle koltuklarımıza ve kılıç aynamıza)ve oturma odamıza bayılıyor.

maşallah diyim ben her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…