- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.881
yapman gereken kendini rahat bırak o kadar 5dk bir sinek ısırığı :)
canımcım allah kolaylık versin sana içini rahat tut ki herşey güzel olsun bol bol keyfini çıkar düğün senin düğün herşey senin o gün hiç birşey için takılıp üzülme
inşallah kazasız belasız atlatmak nasip olur
güzel haberleri bekliyoruz edacım
hayırlı olsun evli oalrak dönersin aramıza aertık ay bugün şunu yaptım yemek kızlar biliyormusunuz dersin
:)))))) hadi bol bol eğlenceler
denize girmende problem yok bence
tuzlu su mikropları öldürüyo zaten sadece ıslak bikini mayoyla oturma bence
ben girmiştim yani
bişey de olmadı
evet bende öyle biliyorum
ben kendim gitmedim doktora ama
arkadaşım gitmişti evlenmeden önce adetle ilgili problemleri olduğu için
havua girme ama denize gir demiş
bende girdim valla bişey de olmadı çok şükür
ama havuza girmedim hiç
kocişte izin vermedi zaten
o da benim gibi biliomuş çünkü
ayy canım gidiyomusun sen şimdi
allah yardımcın olsun edacım
umarım herşey umduğundan daha güzel geçer
bundan sonra da hep huzurlu mutlu olursun inşallah yuvanda
o gün senin tadını çıkarmaya bak hiçbişeye kafanı takma
çünkü o gün bidaha geri gelmiycek
öpüyorum seni kocaman
seviyorum kıs seni
edacımmmm yazını gördümmm bende seni çok öpüyorumm çokk çokk mutluluklarr herşeyin hayırlısıyla çok güzel geçmesi dileğimleee bebişimmmmmm
amin bitanem aminn..inşallah dediğin gibi kazasız belasız atlatırız..bi an önce yanınıza gelip sizinle paylaşmak istiyorum duygularımı..bugun Rabbim bana mutlu olmayı nasip etti..iyiyim hamdolsun..evet bende bıktırıcam sizi sorularımla..yemek konusunda ama :90:
yok canım çıkmıyorum şuan ama siz erken gidiyosunuz eve..vedalaşalım artık..bende seni çok seviyorum canım benim..itiraf ediyorum aranızda sevmedigim hoşlanşmadıgım bir hatun yok..hepinizi ayrı ayrı çok sevdim..o gün benim için bi fatiha okuyun yeter..kalbim sizinle..
Allah yardımcımız olsun ne diyim..darısı bize bizde atlatırız inşallah..
Bu arada betüş,zübeyde,zuzu,gamze,cimcime,estug esra,meltem,aslı,elçin,ayşem ve minik nilayyunla görüşemicem benden çokk selam söylersiniz kızlar..hepsini öpüyorum..ayın 4ünde sizinleyim..foto paylaşmaya gelicem..kızlar benim için dua edin nolur..saçım başım düzgün olsun..yüzümüzün akıyla çıkaralım düğünümüzü..
bana bazen kızıyorsun ama itiraf etcanım benim hayırlı olsun şimdiden. çok mutlu ol çatlat herkesi bizde seni çok seviyoruz
hem kına hemde alyans kurdelesine kızmadım değil
ama yinede seviyom seni kabullendim artık
kızlar mutfak masası arıyo nişanlım sabahtan beri..
mobilyadanmı olsun normal sofra mobilyasındanmı olsun..
deli edicek beni..
çay lekesi bırakır diyorum..hamur kesemem diyorum anlamıyo..işine karısmıcam diyorum..arıyo kendi soruyo cvb verince bilmişlik yapma diyo..salak
nilgüncüm çok teşekkür ederim canım
umarım dediğin gibi olur hersey..bu arada albümüne bakmıstım..çok begenmiştim seni..benim herifle hırgür yapmaktan yetişemiyorum size kaç gündür
kızlar mutfak masası arıyo nişanlım sabahtan beri..
mobilyadanmı olsun normal sofra mobilyasındanmı olsun..
deli edicek beni..
çay lekesi bırakır diyorum..hamur kesemem diyorum anlamıyo..işine karısmıcam diyorum..arıyo kendi soruyo cvb verince bilmişlik yapma diyo..salak
nilgüncüm çok teşekkür ederim canım
umarım dediğin gibi olur hersey..bu arada albümüne bakmıstım..çok begenmiştim seni..benim herifle hırgür yapmaktan yetişemiyorum size kaç gündür
adaşım bitanem benim,
Içini ferah tut, herzaman dua et canım ve güzel şeyler düşün
26 Haziran senin en mutlu günün olucak o günden itibaren yepyeni tertemiz bir sayfa açıyorsun hayatına.
kimseye aldırış etmeden keyifine bak.
seni çok özleyeceğim çok da seviyorum
Allah yardımcın olsun
herkese günaydınn
günaydın kızlar,
çok güzel bir gün diliyorum hepimize
Günaydın herkese sen yenisin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?