2011 gelin adayları buyrun sohbete

amin bitanem aminn..inşallah dediğin gibi kazasız belasız atlatırız..bi an önce yanınıza gelip sizinle paylaşmak istiyorum duygularımı..bugun Rabbim bana mutlu olmayı nasip etti..iyiyim hamdolsun..evet bende bıktırıcam sizi sorularımla..yemek konusunda ama :90:

yok canım çıkmıyorum şuan ama siz erken gidiyosunuz eve..vedalaşalım artık..bende seni çok seviyorum canım benim..itiraf ediyorum aranızda sevmedigim hoşlanşmadıgım bir hatun yok..hepinizi ayrı ayrı çok sevdim..o gün benim için bi fatiha okuyun yeter..kalbim sizinle..

bana bazen kızıyorsun ama itiraf et canım benim hayırlı olsun şimdiden. çok mutlu ol çatlat herkesi bizde seni çok seviyoruz

adaşım bitanem benim,
Içini ferah tut, herzaman dua et canım ve güzel şeyler düşün
26 Haziran senin en mutlu günün olucak o günden itibaren yepyeni tertemiz bir sayfa açıyorsun hayatına.

kimseye aldırış etmeden keyifine bak.

seni çok özleyeceğim çok da seviyorum

Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Edacım inşallah yüzünüzün akıyla çıkarsınız...Son bir kaç gününü rahat geçirmeye bak.O gün sadece ve sadece senin bunu asla unutma...Ufak tefek şeylere takılıp mahvetme gününü sakın.

Burdaki tüm gelinler gibi sende çok güzel bir gelin olacaksın.Unutma biz kızların duası sana ulaşacak buradan ...
Ve emin ol herşey istediğin gibi olacak...

kızlar mutfak masası arıyo nişanlım sabahtan beri..
mobilyadanmı olsun normal sofra mobilyasındanmı olsun..
deli edicek beni..
çay lekesi bırakır diyorum..hamur kesemem diyorum anlamıyo..işine karısmıcam diyorum..arıyo kendi soruyo cvb verince bilmişlik yapma diyo..salak

nilgüncüm çok teşekkür ederim canım
umarım dediğin gibi olur hersey..bu arada albümüne bakmıstım..çok begenmiştim seni..benim herifle hırgür yapmaktan yetişemiyorum size kaç gündür

teşekkür ederim canım...inşallah bir aksilik çıkmaz da benden çok daha güzel bir gelin olursun ...

alemsin eda ya nasıl mutfak masası alırız bende daha karar vermedim bakınmak lazım

oyyyy adaşım kurban olurum yazdıklarını görmedimmm..
evet bitanem..evli hatun olarak dönüş yapıcam sizin yasadıklarınızı yaşıcam Allah izin verirse..
bende seni özlicem adaş :13:
kızlar cuma gelebilirmişim..ödeme var diye yedimki yedim nanayı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…