2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ya bişey sorucam
siz kıl tüy işini (özel bölgede) nasıl hallediyosunuz?
ben ağdaya gidiyorum ama ufak tefek çıkanlarla napıcam bilmiyorum

kızlar ya bişey sorucam
siz kıl tüy işini (özel bölgede) nasıl hallediyosunuz?
ben ağdaya gidiyorum ama ufak tefek çıkanlarla napıcam bilmiyorum

canım bunun kökten çözümü yok mecbur çıkıyor.

yani napabilirsin ki , ağdaya devam 10 gün kaymak gibi, sonra ufak tefekleri görmezden gelcekler yapcek bişi yok =)
epilasyona gitmek iyi bşey ama o da bitene kadar jilet yapıyolar yakıyolar fln kötü görünüyomuş

ben doktora sordum hem kadın doğuma hem de dermatoloğa
ikisi de katiyen genital bölgede çocuğu olmayanlara önerilmiyor
yapanlar da ticari amaçla yapıyorlar yoksa o bölge tehlikeli dediler bende yaptırmadım

ağdaya devam edeceğim kesin de arada çıkanları cımbızla mı alsam napsam

canım cımbız yada epilasyon aletiyle alabilirsin onlar küçükleri bile alıyor. ben öyle yapıyorum.

Bende ağdadan vazgeçemem herhalde onun rahatlığı bir başka..
bide benimde baya azaldı ve zayıfladı o yüzden ağdaya devam :))

Valla canım bir ay oldu ağda olalı işte ufak ufak çıkıyor şimdi tek tek cımbızla uğraşamam ne yapayım srtık ayıp şu bu kalmadı eşim de biliyor düzenli ağda yaptığımı görmezden gelecek yoksa jilet belgrata çevirir haftaya felan alırım koltuk altalrımı makina ile bacaklarda

Canlar,
hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum
kendinizi fazla yormamaya çalışın

hafta sonu düğünü olan arkadaşlarıma da sonsuz mutluluklar
Allah korusun herkesi

Haftasonu düğünü olan arkadaşlarıma bende sabır ve güç diliyorum...
çünkü çok sıcak o gelinlik ve damatlık içinde Allah sabır versin hepsine inşallah hepsinin en mutlu günleri süper geçer :)

kızlar iki gündür size hasret kaldım nasılsınız??
yorgunum kızlar yorgunum yorgun..ama keyfim yerinde :))
betülden haber varmı??iyimiymiş??
nurgüşümüde merak ediyorum kınası nasıl geçti aca ??
size gelişmeleri anlatayım
kızlar imam nikahımız kıyıldı dün akşam..kendi evimizde istiyodum..yaş ve kuru pasta aldılar..kola falan çok güzel geçti..
hoca mihiri 150 yapalımmı dedi? bende olur hocam dedim
bindallıklar alındı damatlık alındı..provaya gittim ama öldüm yorgunluktan kızlar..evde bi telaş bi telaş..yatacak yer yok
yarın akşam kınam var..pazar geceside düğün..dualarınızı eksik etmeyin..Hepiniz Allaha emanet olun..sizi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…