2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canımm benimm yüzünden gülücükler eksik olmasın bir ömür boyu mutluluklar dilerim

ay dün bir düğüne gittk nikah memuru bir gıcık kadın espiri yspmaya çalışıyro kıza terkrar adını soyadını sordu oda heyecandan kendi adını soyadını söyledi eşinin soy ismini söylemesi gereki ya imzadan sonra bozuldu kız ayy allahtan tembih ettik memura sade bir nikah diye sağolsun espiri felan gereksiz şeyler söyemedi dün li lakayıtliydi aman aman izlemesi çok inir bozucu

,spicy_+,DENİZKOYDUMADIMI+,sunny66,kradese+,gereksizce+,,

GÜNAYDIN YAVRULARRRRRRRRR

NİHAYET DÜN KDVLER BİTTİ VE GELDİMM
ÖZLÜYOM YA BURAYI

NAPIYONUZ NE VAR NE YOKK
VARMI Bİ YARAMAZLIK

kız bana bunu benim düğünden önce tekrar hatırlatsana bende kendi soyadımı söyleyebilirim aklıma bile gelmez heyecandan

ay buket tembihle defteri kime vereym geline mi damada mı ver işte kime vercesen şekil yapmanın sırası sanki yonuverecektim saçlarını kadının
kızda moreli bozuldu herkes aaaaaaaaaaa diyince sonra ayak numarasını damat bilemedi doğu gününü bile bilemedi orada kadın ne sorsa yok onca milletin içinde geereksiz

akşam eşime bir illet oldum bir illet oldum yani kudurdum snirden düğün var yarın akrbaların altınlar getir dedim bankada kasada normalde
annemler el öpmede çerçevel ialtıntakmışlarıdı hepdi bir arada duruyordu gitmiş onu bırakmış diğerilerini kendilerinin kini taktığını getirmiş yani ben hepsini getir dedim onu niye ayırdı anamadım çok morelim bozuldu takmayacağımı düşündüğü için getirmemiş benim içinde sanki bilerek yapmış gibi annesi el öpmede birşey takmadı görmesinler diye artık nasıl ne düşünceğimi bilemeddim bana çak saçma geldi kızdım bende annemler taktı diye mi getirmedin dedim en sonunda

sende inat etseydin bebişimmm onu takmadan gitmem diyee :))) bende merak ettim neden getirmedi acep

bu ne saçmalık yaaaaaaaaaaaaa çok saçma çok
bende kızardımmm

züleyha günaydın toprağım
hadi gözün aydın en aından azıcık dinlenirsin
nasıl oldu psikolojin

günaydın fıstığımmm
iyiyim iyiyimmmmm geçici bi moral bozukluğu herhalde
sabah gel akşam git
ev-iş ev-iş monotonluk moralimi bozdu herhalde

bu akşam yeğenin nişanı varrr

:))))

sende inat etseydin bebişimmm onu takmadan gitmem diyee :))) bende merak ettim neden getirmedi acep

seti getirmiş onu takmayacağımı düşünmüş kendi adına karar veriyo birde demez mi eşin değilmiyim ben karar verdim senin adına iyice sinir geldi bana :) ama dünde gittik tkmadım bilezik felan iyi oldu kapak olsun

günaydın kızlar...
dün akşam aşkımcım yemeğe geldi..
annemle babam bizim burda başka bir ilçede bahçeli evimiz var orda kaldılar o da firıst bilip geldi

kardeşim odasına çekilde baş başa sanki evliymişiz gibi yemek yedik..
sonra işe gitti gece çalıştı..

sabah mesaj attı kahvaltıda omlet ve tost varsa geleyim diyorum ama demiş kuzummmm yaa...

hemen ayarladım geldi yedik kardeşim uyuyordu cadının tekidir

aman o uyanmadan gideyim dedi gitti evine yattı şimdi tatlım..
ben de az sonra bahçeli eve gidecem ramazan için yufka ve dürüm yapıyoruz bana ve anneme

2 hafta yazısını da gördüm yaa ne güzel gün yazsın bir an önce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…